Marko Grubnić traži pomoć države
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Marko Grubnić traži pomoć države
Joj da, zaboravio sam prijem kod kraljice Elizabete
Eto, ipak ima koristi i od takvih
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Karl Lagerfeldmelkior wrote:Kako se zvao onaj peder, talijanski modni dizajner koji je nedavno umro i sve svoje milijune ostavio - mački?
Ok, nisam siguran da je Talijan. Mislim, svaka čast ljudima koji su iz ničega stvorili vlastito poslovno carstvo. Ali savjetovanje za visoku modu ne treba ne znam kakav talent i vizionarstvo, samo bogatu klijentelu koja neće žaliti spaliti moju godišnju plaću na nove cipele.
gle uspoređivat lagerfelda i grubnića je ko uspoređivat marilyn monroe i maju šuput.
Drugo vrijeme, drugi običajimarcellus wrote:melkior wrote:Karl Lagerfeldmelkior wrote:Kako se zvao onaj peder, talijanski modni dizajner koji je nedavno umro i sve svoje milijune ostavio - mački?
Ok, nisam siguran da je Talijan. Mislim, svaka čast ljudima koji su iz ničega stvorili vlastito poslovno carstvo. Ali savjetovanje za visoku modu ne treba ne znam kakav talent i vizionarstvo, samo bogatu klijentelu koja neće žaliti spaliti moju godišnju plaću na nove cipele.
gle uspoređivat lagerfelda i grubnića je ko uspoređivat marilyn monroe i maju šuput.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kad država isplaćuje silne milijarde pedofilima,onda šta je tih par tisuć kuna će dat za jednog pedera.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Kad država isplaćuje silne milijarde pedofilima,onda šta je tih par tisuć kuna će dat za jednog pedera.
ae , justo tako
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
oduvijek je kurva branila kurvu, lopov lopova a pederi pederadebotoijusto wrote:סמאל wrote:Kad država isplaćuje silne milijarde pedofilima,onda šta je tih par tisuć kuna će dat za jednog pedera.
ae , justo tako
Sljedom toga i pedofili pedofile.tre wrote:oduvijek je kurva branila kurvu, lopov lopova a pederi pederadebotoijusto wrote:סמאל wrote:Kad država isplaćuje silne milijarde pedofilima,onda šta je tih par tisuć kuna će dat za jednog pedera.
ae , justo tako
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Naravno, jel poznaješ kojega?סמאל wrote:Sljedom toga i pedofili pedofile.tre wrote:oduvijek je kurva branila kurvu, lopov lopova a pederi pederadebotoijusto wrote:סמאל wrote:Kad država isplaćuje silne milijarde pedofilima,onda šta je tih par tisuć kuna će dat za jednog pedera.
ae , justo tako
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mineapolis gori, guverner traži pomoć države: Zbog smrti Afroamerikanca vojska na ulicama
» Novčanu pomoć dobili su Grubnić, Severina, Lidija Bačić i Iva Todorić
» Bergamo trazi pomoc
» Poljska trazi pomoc
» NE, HVALA?!? Sirija je još 2010. SAD-u nudila pomoć za slamanje Islamske države
» Novčanu pomoć dobili su Grubnić, Severina, Lidija Bačić i Iva Todorić
» Bergamo trazi pomoc
» Poljska trazi pomoc
» NE, HVALA?!? Sirija je još 2010. SAD-u nudila pomoć za slamanje Islamske države
Page 3 of 3