Srbija slavi!Okupatori Hrvati i Crnogorci se povlace sa Kosova zbog - korone
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Srbija slavi!Okupatori Hrvati i Crnogorci se povlace sa Kosova zbog - korone
tu si u pravu...ade,apatin i jedno 10 000 hektara u vlasnistvu hrvatske...bolje ne za vaspizzon wrote:nemoj vucko opet da pregovaramo gde je granica
bolje se ne muvaj oko r.srpske
i kosmeta, a i c.gore
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srbija slavi!Okupatori Hrvati i Crnogorci se povlace sa Kosova zbog - korone
Korona je jedina prilika da velikosrbi budu bolesni od necega drugoga osim psihickih poremecaja.
omni-
2014-04-12
Moje zapazanje je da ti naslovi po pojedinim srpskim portalima su dno dna, totalno bespotrebno i suludo dovodjenje stvari koje nemaju veze s vezom u vezu!
Niti jedan komentar koji sam ja napisao na slicne naslove nije nikada objavljen, to mi isto kazu i drugi slicnih razmisljanja kao i ja. Znaci oono sto se vidi nije odraz stvarnog stava jedne nacije nego verzija dobijena ignorisanjem svakog ko nije u tom krdu.
Mislim da nije zalosno bilo bi smesno. Pogotovo mi nije jasno zasto se na ovom forumu pridaje znacaja UOPSTE portalima tipa Informer i sl. To su click bait portali, oni koji rade na njima se smiju tome sto objavljuju.
Sto se mene licno tice ja bi takvtakvima zabranio rad i uveo kaznu i extra porez ko nekada na sund muziku.
Naravno da ima onih koji u ovo sve veruveruju medjutim prava slika je ipak drugacija.
Tu ne fali ni hrvatskih portala naravno tipa HOP itd.
Jednostavno toliko godina pprovesti na forumu ovog tipa i davati prostor i uopce paznju ovakvim naslovima je vec pomalo sadizam i waste of time.
Niti jedan komentar koji sam ja napisao na slicne naslove nije nikada objavljen, to mi isto kazu i drugi slicnih razmisljanja kao i ja. Znaci oono sto se vidi nije odraz stvarnog stava jedne nacije nego verzija dobijena ignorisanjem svakog ko nije u tom krdu.
Mislim da nije zalosno bilo bi smesno. Pogotovo mi nije jasno zasto se na ovom forumu pridaje znacaja UOPSTE portalima tipa Informer i sl. To su click bait portali, oni koji rade na njima se smiju tome sto objavljuju.
Sto se mene licno tice ja bi takvtakvima zabranio rad i uveo kaznu i extra porez ko nekada na sund muziku.
Naravno da ima onih koji u ovo sve veruveruju medjutim prava slika je ipak drugacija.
Tu ne fali ni hrvatskih portala naravno tipa HOP itd.
Jednostavno toliko godina pprovesti na forumu ovog tipa i davati prostor i uopce paznju ovakvim naslovima je vec pomalo sadizam i waste of time.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:tu si u pravu...ade,apatin i jedno 10 000 hektara u vlasnistvu hrvatske...bolje ne za vaspizzon wrote:nemoj vucko opet da pregovaramo gde je granica
bolje se ne muvaj oko r.srpske
i kosmeta, a i c.gore
Sta ce ti?!
Pa i ovo uskoro nece imati ko pokositi a kamoli sta drugo. Bice nas 5 miliona sve skupa za 50 godina
Guest- Guest
Ma normalno.dzmrdz wrote:Moje zapazanje je da ti naslovi po pojedinim srpskim portalima su dno dna, totalno bespotrebno i suludo dovodjenje stvari koje nemaju veze s vezom u vezu!
I ja na fejsu vodim rat sa kretenima sa Indeksa i Jutarnjeg koji nas već 2 mjeseca bombardiraju sa pokatoličenom ličkom Srpkinjom Majom Šuput i njenim štiklama, sa debelom bačvom omotanom u stoljnjake koji kuka kako estradni umjetnici nemaju para,sa iritirajućom krvicom koja u javnost dolazi poradi očeve slave (Ella Dvornik),sa homoseksualnim parom Momčilo i Marko,koji javnost upoznaju sa detaljima svoje svadbe,sa nizom anonimusa umišljenih da su zvijezde i naravno sa balkanskom oberkurvetinom Severinom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
danas je predsjednik lik kojemu je jedan od uzor ridikul i klaun peca panker kojemu su vlastii navijaci skandirali 'svima nama peca kurac pusio'..i danasnji predsjednik srbije koji je prije nekoliko godina kada je bio premerijer u jednom intervjuu kada ga se pitalo kako gleda na svoj jedan period zivota kada je bio pripadnik delija..'bio sam pripadnik podgrupe delija gde su vodje bile zulu sima,peca panker i jos neki i ja sam u njima gledao uzore,srbe kojima je zvezda i srbija bili iznad svega'..e sad pogledajte video koji sam postavio i 'razmisljanja' suljinog uzora..i onda se cudimo naslovima suljinih medija
2015-09-08
vuksadinare wrote:danas je predsjednik lik kojemu je jedan od uzor ridikul i klaun peca panker kojemu su vlastii navijaci skandirali 'svima nama peca kurac pusio'..i danasnji predsjednik srbije koji je prije nekoliko godina kada je bio premerijer u jednom intervjuu kada ga se pitalo kako gleda na svoj jedan period zivota kada je bio pripadnik delija..'bio sam pripadnik podgrupe delija gde su vodje bile zulu sima,peca panker i jos neki i ja sam u njima gledao uzore,srbe kojima je zvezda i srbija bili iznad svega'..e sad pogledajte video koji sam postavio i 'razmisljanja' suljinog uzora..i onda se cudimo naslovima suljinih medija
Ma on je kreten na kvadrat, dosao je na vlast ko zna kako ali moja ppretpostavka je da je u.pitanju kombinacija nepismenosti biračkog tela, 3 decenije RTS i totalnom apatijom onih normalnih birača usled zamora zbog nemogućnosti da se zemlja pokrene i stavi na normalan put bez obzira ko je na vlasti.
Tu i medjunamedjunarodna zajednica snosi krivicu poprilicno jer i njima izgleda odgovara ovakva Srbija ali to je već druga priča.
Ima svsvega pomalo
Guest- Guest
jastreb wrote:Ma normalno.dzmrdz wrote:Moje zapazanje je da ti naslovi po pojedinim srpskim portalima su dno dna, totalno bespotrebno i suludo dovodjenje stvari koje nemaju veze s vezom u vezu!
I ja na fejsu vodim rat sa kretenima sa Indeksa i Jutarnjeg koji nas već 2 mjeseca bombardiraju sa pokatoličenom ličkom Srpkinjom Majom Šuput i njenim štiklama, sa debelom bačvom omotanom u stoljnjake koji kuka kako estradni umjetnici nemaju para,sa iritirajućom krvicom koja u javnost dolazi poradi očeve slave (Ella Dvornik),sa homoseksualnim parom Momčilo i Marko,koji javnost upoznaju sa detaljima svoje svadbe,sa nizom anonimusa umišljenih da su zvijezde i naravno sa balkanskom oberkurvetinom Severinom.
Došla zadnja vremena...meni je muka na sam pogled na pojedine portale.
Sto je najgore, masa mojih 'friends' na FB samo shsve da te neke teorije zavere i sl gluposti...pocecu ih polakpolako blokirati
Guest- Guest
ahhhh žuta tema..prigodno za...
[size=35]NEOBIČNO! Severina tražila državni minimalac, a rođendan slavi u haljini od skoro 1000 eura[/size]
Autor: Iva MeđugoracPetak, 24. travanj 2020. u 19:53
[size=35]NEOBIČNO! Severina tražila državni minimalac, a rođendan slavi u haljini od skoro 1000 eura[/size]
Autor: Iva MeđugoracPetak, 24. travanj 2020. u 19:53
Pandemija koronavirusa utjecala je i na estradnu scenu, budući da su brojnim glazbenicima otkazani angažmani pa i koncerti. Upravo to razlog je radi kojega su neki od njih odlučili potražiti pomoć kako bi preživjeli i opstali.
Nedavno je tako pjevač Jacques Houdek dobio financijsku pomoć od Hrvatskog društva skladatelja, no, ono što je svakako iznenadilo javnost napisi su Večernjeg lista prema kojima je za novčanu pomoć od države aplicirala i Severina koristeći mjere potpore za očuvanje radnih mjesta zbog pandemije koronaviruasa. Inače, uvjet za državnu potporu je pad poslovanja veći od 20 posto, a iznos potpore za poslodavce za ožujak je 3250 kuna, dok se potpora za travanj popela do cifre od 4.000 kuna. Severina je zadovoljila osnovni uvjet za potporu, ali za sada se ne zna kolika je uistinu šteta u njenom poslovanju.
“Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki ‘Dobrodošao u klub’, čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost”, objašnjeno je u međuvremenu iz njenog PR tima, a doznalo se i kako je pjevačica odmah po saznanju zatražila da se sredstva vrate pa je sukladno tome pokrenut postupak za opoziv.
Zanimljivo, dok je njen PR tim argumentirao potez koji je uzburkao javnost i izazvao žustre polemike, društvene mreže preplavile su fotografije s proslave njenog rođendana, kojega je uz ostalo dočekala u haljini od 7000 kuna, a koja se može naručiti preko luksuznih web shopova.
Guest- Guest
interesantno ispadosmo mi i crnogorski okupatori sto dolje imamo zajedno dvadesetak vojnika a talijanima salju donaciju koji na kosovu imaju stotine vojnika kao i spanjolci...sto njima ne kazu da su okupatori
2015-09-08
Fuk,ne čuješ bolni huk i plac severine??? e jesi bezosjecujon
Guest- Guest
vuksadinare wrote:interesantno ispadosmo mi i crnogorski okupatori sto dolje imamo zajedno dvadesetak vojnika a talijanima salju donaciju koji na kosovu imaju stotine vojnika kao i spanjolci...sto njima ne kazu da su okupatori
Pa kad ne razumeju srpski :p
Guest- Guest
i janezi imaju...oni razumijudzmrdz wrote:vuksadinare wrote:interesantno ispadosmo mi i crnogorski okupatori sto dolje imamo zajedno dvadesetak vojnika a talijanima salju donaciju koji na kosovu imaju stotine vojnika kao i spanjolci...sto njima ne kazu da su okupatori
2015-09-08
da ameri napuste kosmet
vi da ostanete
da nas docekate
pa se qurchute
ovako samo kenjate
vi da ostanete
da nas docekate
pa se qurchute
ovako samo kenjate
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Ja njih nista ne razumem iskreno,,, a onda treba i njima zapretiti, pa ako skontaju skontaju! haha..vuksadinare wrote:i janezi imaju...oni razumijudzmrdz wrote:vuksadinare wrote:interesantno ispadosmo mi i crnogorski okupatori sto dolje imamo zajedno dvadesetak vojnika a talijanima salju donaciju koji na kosovu imaju stotine vojnika kao i spanjolci...sto njima ne kazu da su okupatori
Guest- Guest
-Sta vi kazete kako ce danas biti u maxomiru
-Sta ima da se kaze.Bice krvaka.Ko bre oni nas,pa mi njih bre..
...svima nama peca peca kurac pusiooo..
-poljubite me u dupe..
-Sta ima da se kaze.Bice krvaka.Ko bre oni nas,pa mi njih bre..
...svima nama peca peca kurac pusiooo..
-poljubite me u dupe..
2015-09-08
'nas 30 resilo njih dvesta'
'pio sam celu noc sad sam trezan'
..sve suljina ekipa i burazeri
https://youtu.be/1hCTOxrznYM
'pio sam celu noc sad sam trezan'
..sve suljina ekipa i burazeri
https://youtu.be/1hCTOxrznYM
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRIZNANJE KOSOVA POVLAČE GVAJANA I TRINIDAD I TOBAGO
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Chomsky: Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Crnogorci govore istim jezikom - hrvatskim!
» Crnogorci očajni zbog loše sezone
» Sudbinska vijest Imbexa:Srbija danas slavi Dan državnosti
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Chomsky: Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Crnogorci govore istim jezikom - hrvatskim!
» Crnogorci očajni zbog loše sezone
» Sudbinska vijest Imbexa:Srbija danas slavi Dan državnosti
Page 2 of 2