Šta se dešava u Severnoj Koreji: Kruže glasine o kliničkoj smrti Kima Džonga Una
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Šta se dešava u Severnoj Koreji: Kruže glasine o kliničkoj smrti Kima Džonga Una
iskreno, radije bi gledao njegovu sestru nego njega, ali bojim se da je ona još veće zlo od njega...mutava baštarda wrote:Možda ga je loše ošišalo., znam da drži do frizure. Frizera streljalo, a on čeka da izreste novi pramen...daks wrote:I prije 5 godina je bila slična priča, pa se pojavio nakon mjesec dana
tako će biti i sada
živ je ili pripremaju klona :D
Guest- Guest
Re: Šta se dešava u Severnoj Koreji: Kruže glasine o kliničkoj smrti Kima Džonga Una
dzango wrote:Ako im manjka brat Kim, možemo jeftino da im prodamo Vućića.
Ja se tu ne bih cenkao mnogo, i Anu sa Dacicem pride, cisto da im se nadje u ovim teskim vremneima...
Guest- Guest
Trebaće tu ljudi. Sve Vuline po ceni jednog. Cena jednog 1 dolar.dzmrdz wrote:dzango wrote:Ako im manjka brat Kim, možemo jeftino da im prodamo Vućića.
Ja se tu ne bih cenkao mnogo, i Anu sa Dacicem pride, cisto da im se nadje u ovim teskim vremneima...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Trebaće tu ljudi. Sve Vuline po ceni jednog. Cena jednog 1 dolar.dzmrdz wrote:dzango wrote:Ako im manjka brat Kim, možemo jeftino da im prodamo Vućića.
Vulina obavezno, da ne misle da su nam zelej neiskrene!
Prijateljima se ne naplacuje nista, molim lepo...
Guest- Guest
Vuline možemo da uvalimo pod humanitarnu pomoć. Možda smo mogči da ih popakujemo u one avione za Italiju.dzmrdz wrote:dzango wrote:Trebaće tu ljudi. Sve Vuline po ceni jednog. Cena jednog 1 dolar.dzmrdz wrote:dzango wrote:Ako im manjka brat Kim, možemo jeftino da im prodamo Vućića.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Vuline možemo da uvalimo pod humanitarnu pomoć. Možda smo mogči da ih popakujemo u one avione za Italiju.dzmrdz wrote:dzango wrote:Trebaće tu ljudi. Sve Vuline po ceni jednog. Cena jednog 1 dolar.dzmrdz wrote:dzango wrote:Ako im manjka brat Kim, možemo jeftino da im prodamo Vućića.
Da li bi svi stali u jedan avion..tu bi trebao onaj Antonov po mom misljenju..i to par tura
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vrhovni vođa talibana i potpredsjednik vlade nestali, kruže glasine da su mrtvi?
» Nevidjeno betonsko cudo u Severnoj Koreji
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Užas: Kinezi kruže oko Tajvana
» Trump se zaljubio u Kima
» Nevidjeno betonsko cudo u Severnoj Koreji
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Užas: Kinezi kruže oko Tajvana
» Trump se zaljubio u Kima
Page 2 of 2