"Ne pristajemo na međunarodnu istragu"
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Ne pristajemo na međunarodnu istragu"
Ma to kuzim,nego treba naci neki balans ako je moguce ipak.Legendovich wrote:yebayga..nisu Kinezi krivi sto Europa dize poreze u nebesa i brutalno opterecuje produkciju,pa kapital bjezi tamo gdje je jeftinije..dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:itekako jesu i to malo žešće šupčine... itekako će lizati guzicu onima koje ti Svele nazivaš Jemeri i Briksel... svojim postupcima kakvi god bili konačno u opisu su nanijeli štetu koja se ne može u ovom trenutku niti ocijeniti niti procijeniti zato što je toliko velika da je nesaglediva u svim segmentima. u ovom trenutku da postoji neki vid odgovornosti od strane KP Kine nedvojbeno smatra sav zapadno civilizacijski krug, a upravo taj krug je jamac kineskog razvoja i kineskog gospodarskog rasta... samo odi na internet trgovine i pogledaj trend bez uplitanja država, a kad još države nametnu obligacije po pitanju trgovine sa kinom na svim poljima itekako će Kina pojesti, kako bi šešelj rekao, sva govna koja je izasrala...Legendovich wrote:Nisu,Kinezi rulaju na svome,ne ljube i lizu guzicu Jemerima i Brikselu,kao vi..o izrucivanju vlastitih generala da ne pricam...vuksadinare wrote:Prpa kinezi...supci bili supci ostali ko i 'braca'
Onako laicki gledano, mozda i jeste vreme da se zauzda Kina ali cisto iz razloga da se vrate odredjeni segmenti industrije nazad u Evropu. Evropa nece znati proizvesti ni sibice u roku.od 3 generacije...sad je bar ococigledno da je ludost biti toliko ovisan.o kineskoj proizvodnji lekova, ppe, svega zivog itd...
Mogla je biti australija,juzna Amerika,..
neki dan gledam mapu,i spopala me sramota..BENCIN i derivati,najskuplji u Europi,ne nekoj fukojebini,nego Europi,,pa yebote..
Ne moze sve se svesti malte ne na service industry a opet ti koji odlucuju sta moze a sta ne moze opet ce birati di im je jeftinije..ili nas svesti ,mislim na stoku sitnog zuba, na kineske standarde sto se titice ljudskih prava i sloboda.
U ekonomski rastresenoj post-covid EU momožda i nije nemoguće
Guest- Guest
za 3 dana ameri će imati milijun evidentiranih oboljelih, 60 000 mrtvih, 30 milijuna nezaposlenih, svijet će pak imati 3 milijuna oboljelih na papiru i 200 000 mrtvih uz sve napore da se statistički smanje brojevi... ako ovo potraje a potrajat će duže od 6 mjeseci, nastupit će atrofija radne snage i skliznuće u duboku depresiju je moguće neko kraće vrijeme odgodiva ali neizbježna... i za takovo stanje NETKO mora odgovarati.... na ovaj ili onaj način...
2015-08-08
yab to ovako..jebes medjunarodne sudove...
Kinezi ,nek mi po mom izboru posalju....20 mladih cura 20-25 godina da buju moje seksualne robinje...i 30-50 Kineza da mi robuju u smislu rada i posla..SVE sto zarade,dolazi meni,ja samo kurtzem klatim po robinjama..robovi imaju pravo da jedu i da se kupaju,i rade naravno..
I sVAKI gradjanin svijeta,da kaze na koji nacin bi da ga obesteti Kina..
Mdaaa...
Kinezi ,nek mi po mom izboru posalju....20 mladih cura 20-25 godina da buju moje seksualne robinje...i 30-50 Kineza da mi robuju u smislu rada i posla..SVE sto zarade,dolazi meni,ja samo kurtzem klatim po robinjama..robovi imaju pravo da jedu i da se kupaju,i rade naravno..
Mdaaa...
Guest- Guest
zlo nas u sustini josh nije niti okrhnulo...gledam jucer u netto-u,sve dupkom puno,hrane i svega..to bi se moglo iz korijena promjeniti..niti posla,niti novca niti hrane....neki projiciraju da bi ova depresija mogla biti takva da bi ona 1930 izgledala naspram ove kao sitnicamichaellcmacha wrote:za 3 dana ameri će imati milijun evidentiranih oboljelih, 60 000 mrtvih, 30 milijuna nezaposlenih, svijet će pak imati 3 milijuna oboljelih na papiru i 200 000 mrtvih uz sve napore da se statistički smanje brojevi... ako ovo potraje a potrajat će duže od 6 mjeseci, nastupit će atrofija radne snage i skliznuće u duboku depresiju je moguće neko kraće vrijeme odgodiva ali neizbježna... i za takovo stanje NETKO mora odgovarati.... na ovaj ili onaj način...
Guest- Guest
Samo je jedan odgovor na ovakav scenarij.michaellcmacha wrote:za 3 dana ameri će imati milijun evidentiranih oboljelih, 60 000 mrtvih, 30 milijuna nezaposlenih, svijet će pak imati 3 milijuna oboljelih na papiru i 200 000 mrtvih uz sve napore da se statistički smanje brojevi... ako ovo potraje a potrajat će duže od 6 mjeseci, nastupit će atrofija radne snage i skliznuće u duboku depresiju je moguće neko kraće vrijeme odgodiva ali neizbježna... i za takovo stanje NETKO mora odgovarati.... na ovaj ili onaj način...
Nuklearn rat.
osobno protiv sam takve istrage i podržavam Kinu. Bez kine nema jeftinih pizdarija koje koristimo u svakodnevici.
dobro..ti si josh ludi od menea..danni1 wrote:Samo je jedan odgovor na ovakav scenarij.michaellcmacha wrote:za 3 dana ameri će imati milijun evidentiranih oboljelih, 60 000 mrtvih, 30 milijuna nezaposlenih, svijet će pak imati 3 milijuna oboljelih na papiru i 200 000 mrtvih uz sve napore da se statistički smanje brojevi... ako ovo potraje a potrajat će duže od 6 mjeseci, nastupit će atrofija radne snage i skliznuće u duboku depresiju je moguće neko kraće vrijeme odgodiva ali neizbježna... i za takovo stanje NETKO mora odgovarati.... na ovaj ili onaj način...
Nuklearn rat.
osobno protiv sam takve istrage i podržavam Kinu. Bez kine nema jeftinih pizdarija koje koristimo u svakodnevici.
Guest- Guest
pa nije mi jasno to kako to netko odgovara?Legendovich wrote:dobro..ti si josh ludi od menea..danni1 wrote:Samo je jedan odgovor na ovakav scenarij.michaellcmacha wrote:za 3 dana ameri će imati milijun evidentiranih oboljelih, 60 000 mrtvih, 30 milijuna nezaposlenih, svijet će pak imati 3 milijuna oboljelih na papiru i 200 000 mrtvih uz sve napore da se statistički smanje brojevi... ako ovo potraje a potrajat će duže od 6 mjeseci, nastupit će atrofija radne snage i skliznuće u duboku depresiju je moguće neko kraće vrijeme odgodiva ali neizbježna... i za takovo stanje NETKO mora odgovarati.... na ovaj ili onaj način...
Nuklearn rat.
Što to znači da netko mora odgovarat? Na koji način će to Kina odgovarat?
yab to ovako..jebes medjunarodne sudove...danni1 wrote:pa nije mi jasno to kako to netko odgovara?Legendovich wrote:dobro..ti si josh ludi od menea..danni1 wrote:Samo je jedan odgovor na ovakav scenarij.michaellcmacha wrote:za 3 dana ameri će imati milijun evidentiranih oboljelih, 60 000 mrtvih, 30 milijuna nezaposlenih, svijet će pak imati 3 milijuna oboljelih na papiru i 200 000 mrtvih uz sve napore da se statistički smanje brojevi... ako ovo potraje a potrajat će duže od 6 mjeseci, nastupit će atrofija radne snage i skliznuće u duboku depresiju je moguće neko kraće vrijeme odgodiva ali neizbježna... i za takovo stanje NETKO mora odgovarati.... na ovaj ili onaj način...
Nuklearn rat.
Što to znači da netko mora odgovarat? Na koji način će to Kina odgovarat?
Mdaaa...
Guest- Guest
Nista od toga, nije Kina neka tamo pripizdina koju mozes ucjenjivati kako hoces. Tu se radi o drugom najvecem trzistu gdje masa korporacija pa tako i europskih ima svoje poslovanje, nekima od njih je to glavno trziste i zatvaranje tog trzista bi dovelo do tektonskih poremecaja.
Naravno, Kina isto tako nemoze bez zapadnih trzista, prosto gospodarstvo je skroz uvezano u toj mjeri, da bi kidanje tih veza dovelo do takvog sloma svjetskog gospodarstva kakve svijet nikad nije vidio.
Najvjerojatniji scenarij ce biti taj da ce doci do izmjestanja jednog dijela industrije, prvenstveno nisko profitabilne radno intezivne te moguceg postepenog popustanja protekcijskih mjera u kineskom gospodarstvu po sistemu reciprociteta.
Nekakav rat ili sankcije protiv Kine, zaboravite.
Naravno, Kina isto tako nemoze bez zapadnih trzista, prosto gospodarstvo je skroz uvezano u toj mjeri, da bi kidanje tih veza dovelo do takvog sloma svjetskog gospodarstva kakve svijet nikad nije vidio.
Najvjerojatniji scenarij ce biti taj da ce doci do izmjestanja jednog dijela industrije, prvenstveno nisko profitabilne radno intezivne te moguceg postepenog popustanja protekcijskih mjera u kineskom gospodarstvu po sistemu reciprociteta.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Pirate wrote:Nista od toga, nije Kina neka tamo pripizdina koju mozes ucjenjivati kako hoces. Tu se radi o drugom najvecem trzistu gdje masa korporacija pa tako i europskih ima svoje poslovanje, nekima od njih je to glavno trziste i zatvaranje tog trzista bi dovelo do tektonskih poremecaja.
Guest- Guest
Legendovich wrote:Pirate wrote:Nista od toga, nije Kina neka tamo pripizdina koju mozes ucjenjivati kako hoces. Tu se radi o drugom najvecem trzistu gdje masa korporacija pa tako i europskih ima svoje poslovanje, nekima od njih je to glavno trziste i zatvaranje tog trzista bi dovelo do tektonskih poremecaja.
zanimljivo je da je u to kemijanje sa virusima upleten i Soros.
Guest- Guest
Ne cudi...Iz khaosa neki i profitiraju,dapace,oni najjaci..a sada se kreira i buducnost ljuckog drustva...Gnječ wrote:Legendovich wrote:Pirate wrote:Nista od toga, nije Kina neka tamo pripizdina koju mozes ucjenjivati kako hoces. Tu se radi o drugom najvecem trzistu gdje masa korporacija pa tako i europskih ima svoje poslovanje, nekima od njih je to glavno trziste i zatvaranje tog trzista bi dovelo do tektonskih poremecaja.
Guest- Guest
Pirate wrote:Nista od toga, nije Kina neka tamo pripizdina koju mozes ucjenjivati kako hoces. Tu se radi o drugom najvecem trzistu gdje masa korporacija pa tako i europskih ima svoje poslovanje, nekima od njih je to glavno trziste i zatvaranje tog trzista bi dovelo do tektonskih poremecaja.
ok onda se pripremite za nekoliko godina za neku novu pandemiju kad bude otkriven još jedan novi "prirodni" virus... pa kad vam pomre sav rod i porod budete drukčiju pjesmu pjevali.
Guest- Guest
kaya wrote:Sankcije im treba udariti..
prije 20 godina jedan mudri australijanac je napisao poduži esej šta će se desiti ako sva jaja stavimo u jednu košaru. pričao je za globalizaciju i za outsourcing svega i svačega u Kinu.
Guest- Guest
Pazi sto zelis, moglo bi ti se ostvariti.kaya wrote:Sankcije im treba udariti..
Sumnjam da ste svi vi koji ste za sankcije spremni i sposobni odrijesiti kesu i placati neke proizvode po 3-4 puta vecoj cijeni.
Mislim da bi ste poceli kukat i jaukat za Kinom i jeftinom proizvodnjom.
2019-09-06
A što kinesko kupujemo?!Pirate wrote:Pazi sto zelis, moglo bi ti se ostvariti.kaya wrote:Sankcije im treba udariti..
Sumnjam da ste svi vi koji ste za sankcije spremni i sposobni odrijesiti kesu i placati neke proizvode po 3-4 puta vecoj cijeni.
Evo meni ne pada na pamet jedna jedina stvar, prosvjetli me
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Legendovich wrote:Ne cudi...Iz khaosa neki i profitiraju,dapace,oni najjaci..a sada se kreira i buducnost ljuckog drustva...Gnječ wrote:Legendovich wrote:Pirate wrote:Nista od toga, nije Kina neka tamo pripizdina koju mozes ucjenjivati kako hoces. Tu se radi o drugom najvecem trzistu gdje masa korporacija pa tako i europskih ima svoje poslovanje, nekima od njih je to glavno trziste i zatvaranje tog trzista bi dovelo do tektonskih poremecaja.
ma kreiraju kurac od ovce jebote. neš ti jebenog posla iskemijati virus sve podatke i kako se to radi imaš na netu mogu i ja u kućnoj radinosti iskemijati virus ptičje gripe koja je ubojita za ljude. evo skinuo sam sve dokumente i kompletni cijeli proces kako se to radi step by step i ne treba mi nikakva svemirska skupocjena oprema za to napraviti.
tako sa se i ja mogu kad god hoću uključiti u igru pa da vidimo čija mater crnu vunu prede.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Pirate wrote:Nista od toga, nije Kina neka tamo pripizdina koju mozes ucjenjivati kako hoces. Tu se radi o drugom najvecem trzistu gdje masa korporacija pa tako i europskih ima svoje poslovanje, nekima od njih je to glavno trziste i zatvaranje tog trzista bi dovelo do tektonskih poremecaja.
ok onda se pripremite za nekoliko godina za neku novu pandemiju kad bude otkriven još jedan novi "prirodni" virus... pa kad vam pomre sav rod i porod budete drukčiju pjesmu pjevali.
Danas Kina, sutra Indija, prekosutra Afrika. Prvo da se utvrdi sta se tocno desilo a onda da donosimo zakljucke, do tada, promatranje.
2019-09-06
Pirate wrote:Pazi sto zelis, moglo bi ti se ostvariti.kaya wrote:Sankcije im treba udariti..
pa rekoh da i ja mogu iskemijati virus i pustiti ga na slobodu.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Komšić: Ako se ne odgovori silom, to znači da pristajemo na mirnu disoluciju BiH
» Rusi pozvali Srbe u međunarodnu koaliciju za Siriju
» Euroazijski ekonomski savez pravi novu međunarodnu valutu
» Predsjednica otvorila međunarodnu izložbu vina i vinske opreme u Poreču
» Albanija pokrenula međunarodnu akciju o pitanju statusa Albanaca u Srbiji
» Rusi pozvali Srbe u međunarodnu koaliciju za Siriju
» Euroazijski ekonomski savez pravi novu međunarodnu valutu
» Predsjednica otvorila međunarodnu izložbu vina i vinske opreme u Poreču
» Albanija pokrenula međunarodnu akciju o pitanju statusa Albanaca u Srbiji
Page 2 of 5