Plenkovic : Krećemo s ukidanjem mjera jer nemamo više para u proračunu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Plenkovic : Krećemo s ukidanjem mjera jer nemamo više para u proračunu
Da Bog da recesija bila deset puta gora nego šta je sad i trajala vječno
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-nase-protuepidemijske-mjere-su-ostvarile-rezultat-idemo-s-faznom-reaktivacijom-koja-ce-se-dogadati-27-travnja-4-svibnja-i-11-svibnja/10237126/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-nase-protuepidemijske-mjere-su-ostvarile-rezultat-idemo-s-faznom-reaktivacijom-koja-ce-se-dogadati-27-travnja-4-svibnja-i-11-svibnja/10237126/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic : Krećemo s ukidanjem mjera jer nemamo više para u proračunu
OVO nije recesija..ovo je tek uvod..bit ce gladiRayMabus wrote:Da Bog da recesija bila deset puta gora nego šta je sad i trajala vječno
Guest- Guest
Pa ne mora nužno biti gladi , dovoljno je da ova velika gospodarstva na planeti odjebu sve i pokrenu ekonomiju i zamašnjak će se ponovo pokrenuti.
Malo će najebat 20% evropske populacije al rasteretit će se mirovinski i zdravstveni sustav te osloboditi hrpa nekretnina.
Jedino ne znaju kako će onda preostalo stanovništvo glasat na izborim u budućnosti al zato ja imam taj podatak.
Malo će najebat 20% evropske populacije al rasteretit će se mirovinski i zdravstveni sustav te osloboditi hrpa nekretnina.
Jedino ne znaju kako će onda preostalo stanovništvo glasat na izborim u budućnosti al zato ja imam taj podatak.
2014-04-11
Kao što rekoh, sve se brzo vraća u normalu.
Dobro došli dragi gosti.. ;) :D
Dobro došli dragi gosti.. ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mislim, treba...slažem se s njim, samo ne laje pas radi sela...
Laje radi proračuna , ne puni se državna blagajna.Noor wrote:mislim, treba...slažem se s njim, samo ne laje pas radi sela...
2014-04-11
pa to i kažem, a iz proračuna mu ide i plaćaRayMabus wrote:Laje radi proračuna , ne puni se državna blagajna.Noor wrote:mislim, treba...slažem se s njim, samo ne laje pas radi sela...
Ide svima. Izračunao sam da je smrtnost od korone u Njemačkoj 3,3%. Bude to lijep pokolj starčadi tamo kad popuste mjere jer su bankrotirali.Noor wrote:pa to i kažem, a iz proračuna mu ide i plaćaRayMabus wrote:Laje radi proračuna , ne puni se državna blagajna.Noor wrote:mislim, treba...slažem se s njim, samo ne laje pas radi sela...
Makneš stare Švabe i useliš novu jeftinu radnu snagu.
2014-04-11
meni ne ideRayMabus wrote:Ide svima. Izračunao sam da je smrtnost od korone u Njemačkoj 3,3%. Bude to lijep pokolj starčadi tamo kad popuste mjere jer su bankrotirali.Noor wrote:pa to i kažem, a iz proračuna mu ide i plaćaRayMabus wrote:Laje radi proračuna , ne puni se državna blagajna.Noor wrote:mislim, treba...slažem se s njim, samo ne laje pas radi sela...
a i njemu se yebe za druge, važna mu je njegova i ženina, ona radi u saboru
SAMIT PUTEM VIDEOLINKA
EU lideri sutra o ublažavanju ekonomskih posljedica izazvanih pandemijom
F
Foto: EPA-EFE
Lideri zemalja članica Evropske unije (EU) sutra će se sastati kako bi razgovarali o ekonomskim mjerama i programima za ublažavanje posljedica izazvanih pandemijom koronavirusa.
Sutrašnji samit putem videolinka bit će održan uz učešće 27 šefova država ili vlada zemalja članica, javlja Anadolija.
Samitom će predsjedavati predsjednik Evropskog vijeća Charles Michel, predsjednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, predsjednik Evropskog parlamenta David Sassoli, predsjednica Evropske centralne banke (ECB) Christine Lagarde i predsjednik Eurogrupe Mario Centeno.
Lideri će nastojati usaglasiti zajednički stav u vezi s tim kako izaći iz ekonomske stagnacije uzrokovane pandemijom.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/eu-lideri-sutra-o-ublazavanju-ekonomskih-posljedica-izazvanih-pandemijom/200422194
i
2014-04-11
Ide svima njima koji su zaposleni na državnioj sisi ili ovise o poslovima države.Noor wrote:meni ne ideRayMabus wrote:Ide svima. Izračunao sam da je smrtnost od korone u Njemačkoj 3,3%. Bude to lijep pokolj starčadi tamo kad popuste mjere jer su bankrotirali.Noor wrote:pa to i kažem, a iz proračuna mu ide i plaćaRayMabus wrote:Laje radi proračuna , ne puni se državna blagajna.Noor wrote:mislim, treba...slažem se s njim, samo ne laje pas radi sela...
https://novac.jutarnji.hr/novcanik/svaki-treci-radnik-placu-prima-iz-proracuna-a-drzava-utjece-na-cak-polovicu-radnih-mjesta/10073644/
2014-04-11
RayMabus wrote:Ide svima njima koji su zaposleni na državnioj sisi ili ovise o poslovima države.Noor wrote:meni ne ideRayMabus wrote:Ide svima. Izračunao sam da je smrtnost od korone u Njemačkoj 3,3%. Bude to lijep pokolj starčadi tamo kad popuste mjere jer su bankrotirali.Noor wrote:pa to i kažem, a iz proračuna mu ide i plaćaRayMabus wrote:
Laje radi proračuna , ne puni se državna blagajna.
https://novac.jutarnji.hr/novcanik/svaki-treci-radnik-placu-prima-iz-proracuna-a-drzava-utjece-na-cak-polovicu-radnih-mjesta/10073644/
đizs krajst
A šta si ti mislila kako ova država funkcionira ?
2014-04-11
Najviše od svega mi fali teretana, a nju će vratit zadnju, ako ikada
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ak ne uvedu neka glupa pravila, ja u međuvremenu trčim po nasipu i radim zgibove i dipse na trimici ali naravno nije to to...melkior wrote:Najviše od svega mi fali teretana, a nju će vratit zadnju, ako ikada
Brain32-
2014-04-15
mlohavi se oglasio.
je l' im'o koju riječ o predsjedanju eu?
je l' ono drugarica borg stajala na 2 metra od njega?
ako je, onda se dovršava započeto s Agrokorom, samo što je sada cijela rh Agrokor.
ako je, onda se dovršava započeto s Agrokorom, samo što je sada cijela rh Agrokor.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:mlohavi se oglasio.
Gotovo je s tim pričama. Izađite iz podruma i pokažite barem nos na sunce.
udba efendija, nećeš niti ti izmaći ruci pravde.Eroo wrote:sitting_bull wrote:mlohavi se oglasio.
sitting_bull-
2015-09-28
Badava galamite, nitko vas ne čuje.sitting_bull wrote:udba efendija, nećeš niti ti izmaći ruci pravde.Eroo wrote:sitting_bull wrote:mlohavi se oglasio.
Jebeno, a, sad će ti i sendvič ukinit.
A ništa, učlani se u adeze, jebiga...
udba efendijo, samo se ti kuraži.Eroo wrote:Badava galamite, nitko vas ne čuje.sitting_bull wrote:udba efendija, nećeš niti ti izmaći ruci pravde.Eroo wrote:sitting_bull wrote:mlohavi se oglasio.
Jebeno, a, sad će ti i sendvič ukinit.
A ništa, učlani se u adeze, jebiga... :B-):
tvoje osobno iskustvo s prevrtanjem kaputa i sa članskim iskaznicama skj, hdz, sds kao i špijanje za udba-u i sova-u je tvoj izbor.
tebi je dobar, meni se gadi.
sfsn
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda i Krstičević : Nemamo para za nove avione
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Italijani izdušili: Nemamo para ni za sebe a kamo li za tamo neku Ukrajinu
» Plenkovic predstavio novi paket mjera za roditelje: ‘Roditelji će manje plaćati vrtiće‘
» Njemačka: Nemamo više love za proračun EU
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Italijani izdušili: Nemamo para ni za sebe a kamo li za tamo neku Ukrajinu
» Plenkovic predstavio novi paket mjera za roditelje: ‘Roditelji će manje plaćati vrtiće‘
» Njemačka: Nemamo više love za proračun EU
Page 1 of 2