Pitanje za Dybalu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pitanje za Dybalu
Tko je veci
Buffon vs Casillas
Montero vs Puyol
Del Piero vs Xavi
PLATINI vs Cili svit.
Buffon vs Casillas
Montero vs Puyol
Del Piero vs Xavi
PLATINI vs Cili svit.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za Dybalu
Onaj za kojega je najveci ttener svih vremena 2000te godine nudio rekordnu svotu novca da pridje u unitedBrat Brale wrote:A ko je ovaj Montero?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A ko je 2000.-e bija najplaceniji igrač Premiershita?JOHN WAYNE wrote:Onaj za kojega je najveci ttener svih vremena 2000te godine nudio rekordnu svotu novca da pridje u unitedBrat Brale wrote:A ko je ovaj Montero?
I tog ‘najvećeg trenera’ je guzija na njegovom stadionu kako se sitija...
:D
Guest- Guest
Molio bi navijace klubova ciji klubovi neznaju sta je naslov prvaka iki 15 ili 9 godina da se bave badmintonom a ne nogometom
2015-09-13
JOHN WAYNE wrote:Onaj za kojega je najveci ttener svih vremena 2000te godine nudio rekordnu svotu novca da pridje u unitedBrat Brale wrote:A ko je ovaj Montero?
Zašto bi pored živog stama neko tražio tog indijanca?
Guest- Guest
JOHN WAYNE wrote:Tko je veci
Buffon vs Casillas
Montero vs Puyol
Del Piero vs Xavi
PLATINI vs Cili svit.
Aj da si me pitao da biram izmedju montera,ferrare i chiellinija ...ovdje je sve hasno cak i zenama poput Noor
Gianluigi plemeniti Buffon
Paolo sveti Montero
Alessandro trequartista god del Piero
Michel skromni Platini
Guest- Guest
Similar topics
» Pitanje za Dybalu
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Pitnje za Dybalu
» Pitanje?
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Pitnje za Dybalu
» Pitanje?
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1