Što ako su Šveđani jedini pametni?
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Što ako su Šveđani jedini pametni?
čiji nasljednici će otplaćivati dugove kojima ih je ili će zadužiti ministar Marić. Ako se država zaduži netko treba to i vratiti. Tko će vraćati ako svake godine nestane grad veličine Slavonskog Broda, a usput oko toga se nikada nije sastao krizni stožer. Jedino rješenje koje se bude nametalo je da se uvezu radno sposobni inženjeri i doktori nauka koje ne bude htjela Njemačka...michaellcmacha wrote:pa ne plaćaju unuci dugove djedova... nego nasljednici... ukoliko nema nasljednika dugovi se smatraju nenaplativima... neki su se po pitanju navedenog zajebavali ali bilo je i onih koji su to uistinu priželjkivali... najbolje bi bilo da plate oni koji su to priželjkivali i svojim odnosom i postupcima tom smjeru i takvom raspletu doprinosili...mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:od kud si ovo izvukao...mutava baštarda wrote:Stariji ljudi će sigurno umrit.tre wrote:Po meni nije problem jesu li švedi pametni ili glupi, problem je etičke i moralne prirode budući da se zna da će stariji ljudi sigurno nahebati ko žuti.
Unuci će sigurno otplaćivati dugove.
93% ljudi svijeta su dužnici, a samo 7% su vjerovnici...
S obzirom da smo u zajebancija priželjkivali da krahira turizam, država bankrotira i čardak propadne, vidimo da smo se zajebali.... Koliko turizam podbaci toliko će se država zadužiti... A tko će to platiti?
p.s. ja nemam nikakvih dugova i radim cijelo vrijeme kao i moja pobočnica....
kod mutavog plaćaju :)michaellcmacha wrote:pa ne plaćaju unuci dugove djedova...mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:od kud si ovo izvukao...mutava baštarda wrote:Stariji ljudi će sigurno umrit.tre wrote:Po meni nije problem jesu li švedi pametni ili glupi, problem je etičke i moralne prirode budući da se zna da će stariji ljudi sigurno nahebati ko žuti.
S obzirom da smo u zajebancija priželjkivali da krahira turizam, država bankrotira i čardak propadne, vidimo da smo se zajebali.... Koliko turizam podbaci toliko će se država zadužiti... A tko će to platiti?
aj nemoj platiti PDVLegendovich wrote:ne placam nish sto nisam potpisao..ej-men
Napada li ovaj virus mozak?Noor wrote:kod mutavog plaćaju :)michaellcmacha wrote:pa ne plaćaju unuci dugove djedova...mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:od kud si ovo izvukao...mutava baštarda wrote:
Stariji ljudi će sigurno umrit.
pa, izgleda da da...prije si imao puno više razuma :Pmutava baštarda wrote:Napada li ovaj virus mozak?Noor wrote:kod mutavog plaćaju :)michaellcmacha wrote:pa ne plaćaju unuci dugove djedova...mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:
od kud si ovo izvukao...
a možda ti je i od izolacije
čekaj ti cjepivoNoor wrote:pa, izgleda da da...prije si imao puno više razuma :Pmutava baštarda wrote:Napada li ovaj virus mozak?Noor wrote:kod mutavog plaćaju :)michaellcmacha wrote:pa ne plaćaju unuci dugove djedova...mutava baštarda wrote:
nuzno zlo,koje svi placaju...svi birokrati uredno traze podmirivanje svih dugova i ono sto redovno placas..nema oprosta..mutava baštarda wrote:aj nemoj platiti PDVLegendovich wrote:ne placam nish sto nisam potpisao..ej-men
Guest- Guest
ništa ja ne čekam, kad dođe - dođe :)mutava baštarda wrote:čekaj ti cjepivoNoor wrote:pa, izgleda da da...prije si imao puno više razuma :Pmutava baštarda wrote:Napada li ovaj virus mozak?Noor wrote:kod mutavog plaćaju :)michaellcmacha wrote:
pa ne plaćaju unuci dugove djedova...
ako si već toliko veleuman objasni mi zašto bi ti i tvoji potomci plaćali dugove države koje niste potpisali....Legendovich wrote:nuzno zlo,koje svi placaju...svi birokrati uredno traze podmirivanje svih dugova i ono sto redovno placas..nema oprosta..mutava baštarda wrote:aj nemoj platiti PDVLegendovich wrote:ne placam nish sto nisam potpisao..ej-men
ako si već toliko veleuman objasni mi zašto bi ti i tvoji potomci plaćali dugove države koje niste potpisali, a koje je potpisao nekakav ministar..Legendovich wrote:nuzno zlo,koje svi placaju...svi birokrati uredno traze podmirivanje svih dugova i ono sto redovno placas..nema oprosta..mutava baštarda wrote:aj nemoj platiti PDVLegendovich wrote:ne placam nish sto nisam potpisao..ej-men
Ja nisam rekao DA TREBA,NEGO DA JA ZA NIKOG NE PLACAM,a NITKO NE TREBA NITI ZA MENE..moj dug je moj dug..mutava baštarda wrote:ako si već toliko veleuman objasni mi zašto bi ti i tvoji potomci plaćali dugove države koje niste potpisali, a koje je potpisao nekakav ministar..Legendovich wrote:nuzno zlo,koje svi placaju...svi birokrati uredno traze podmirivanje svih dugova i ono sto redovno placas..nema oprosta..mutava baštarda wrote:aj nemoj platiti PDVLegendovich wrote:ne placam nish sto nisam potpisao..ej-men
To sto je ljudska rada 98% bezmuda telad pa ne zna skinuti one odozgora ,kojih je u biti jako malo,a koji ih terimanlno guze,e jebiga...
ja u svemu sto mi stize,pribiljezim kontakt osobu,i potpis koji stoji iza dopisa..nikad se ne zna..
Guest- Guest
Usput ne smatram vjerodostojnim dokumenat na kojem prvo nije masinom otisnuto ime koje potpisuje dokumenat..jasno i citljivo,ne neka pisana brljava pa se ti misli tk oje to potpisao,neki ćato ili pizdolizac ,udarac pecata..
Guest- Guest
Nisi mi odgovorio, a i ne trebaš...Legendovich wrote:Ja nisam rekao DA TREBA,NEGO DA JA ZA NIKOG NE PLACAM,a NITKO NE TREBA NITI ZA MENE..moj dug je moj dug..mutava baštarda wrote:ako si već toliko veleuman objasni mi zašto bi ti i tvoji potomci plaćali dugove države koje niste potpisali, a koje je potpisao nekakav ministar..Legendovich wrote:nuzno zlo,koje svi placaju...svi birokrati uredno traze podmirivanje svih dugova i ono sto redovno placas..nema oprosta..mutava baštarda wrote:aj nemoj platiti PDVLegendovich wrote:ne placam nish sto nisam potpisao..ej-men
To sto je ljudska rada 98% bezmuda telad pa ne zna skinuti one odozgora ,kojih je u biti jako malo,a koji ih terimanlno guze,e jebiga...
ja u svemu sto mi stize,pribiljezim kontakt osobu,i potpis koji stoji iza dopisa..nikad se ne zna..
o jesam,skoro pa i nacrtao..i vrlo je jednostavno za shvatiti..mutava baštarda wrote:Nisi mi odgovorio, a i ne trebaš...Legendovich wrote:Ja nisam rekao DA TREBA,NEGO DA JA ZA NIKOG NE PLACAM,a NITKO NE TREBA NITI ZA MENE..moj dug je moj dug..mutava baštarda wrote:ako si već toliko veleuman objasni mi zašto bi ti i tvoji potomci plaćali dugove države koje niste potpisali, a koje je potpisao nekakav ministar..Legendovich wrote:nuzno zlo,koje svi placaju...svi birokrati uredno traze podmirivanje svih dugova i ono sto redovno placas..nema oprosta..mutava baštarda wrote:
aj nemoj platiti PDV
ja josh ni za koga nisam placao dug,niti hocu,niti tko treba za mene..
Guest- Guest
Podsjeti me na curu,koja je radila u svabiji 6 mjeseci i nije u tom periodu rezije(koje nije niti potrosila) platila,pa su joj za 4000 kuna ,protuzakonito(grad) uzeli stan vrijedan 20000 ojra..
GRAD takvu odluku ne moze donijeti,samo sud,a sva sreca cura je sve bacila u novine i razgalamila se..na kraju je grad trebao josh daplati odstetu..
GRAD takvu odluku ne moze donijeti,samo sud,a sva sreca cura je sve bacila u novine i razgalamila se..na kraju je grad trebao josh daplati odstetu..
Guest- Guest
18:00 - Švedska Agencija za javno zdravstvo trebala je danas objaviti izvješće o procjeni broja zaraženih koronavirusom u Stockholmu, ali je predstavljanje otkazano, javljaju švedski mediji. Glavni epidemiolog Anders Tegnell rekao je da su u modelu na temelju kojeg je rađeno izvješće otkrivene "ozbiljne pogreške" te je morao biti povučen. "Detektirali smo pogreške u izvještaju i autori izvještaja upravo prolaze kroz materijal. Objavit ćemo izvještaj čim bude završen", napisala je Agencija za javno zdravstvo danas na Twitteru. "Takve modele je teško raditi, ispostavilo se da je na samom početku unesena kriva varijabla. Potom je druga varijabla modificirana kako bi se postigla ciljana vrijednost. Zbog toga je rezultat bila enormna brojka. Trebali smo to odmah uočiti", kazao je Tegnell.
Bogmater pa ovo nema na Balkanu
Zašto je agitprop prva stvar na koju sam pomislio pročitavši ovo?marcellus wrote:18:00 - Švedska Agencija za javno zdravstvo trebala je danas objaviti izvješće o procjeni broja zaraženih koronavirusom u Stockholmu, ali je predstavljanje otkazano, javljaju švedski mediji. Glavni epidemiolog Anders Tegnell rekao je da su u modelu na temelju kojeg je rađeno izvješće otkrivene "ozbiljne pogreške" te je morao biti povučen. "Detektirali smo pogreške u izvještaju i autori izvještaja upravo prolaze kroz materijal. Objavit ćemo izvještaj čim bude završen", napisala je Agencija za javno zdravstvo danas na Twitteru. "Takve modele je teško raditi, ispostavilo se da je na samom početku unesena kriva varijabla. Potom je druga varijabla modificirana kako bi se postigla ciljana vrijednost. Zbog toga je rezultat bila enormna brojka. Trebali smo to odmah uočiti", kazao je Tegnell.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Zašto je agitprop prva stvar na koju sam pomislio pročitavši ovo?marcellus wrote:18:00 - Švedska Agencija za javno zdravstvo trebala je danas objaviti izvješće o procjeni broja zaraženih koronavirusom u Stockholmu, ali je predstavljanje otkazano, javljaju švedski mediji. Glavni epidemiolog Anders Tegnell rekao je da su u modelu na temelju kojeg je rađeno izvješće otkrivene "ozbiljne pogreške" te je morao biti povučen. "Detektirali smo pogreške u izvještaju i autori izvještaja upravo prolaze kroz materijal. Objavit ćemo izvještaj čim bude završen", napisala je Agencija za javno zdravstvo danas na Twitteru. "Takve modele je teško raditi, ispostavilo se da je na samom početku unesena kriva varijabla. Potom je druga varijabla modificirana kako bi se postigla ciljana vrijednost. Zbog toga je rezultat bila enormna brojka. Trebali smo to odmah uočiti", kazao je Tegnell.
pa da sam ja to napravio dok sam radio u banci, unio krivu varijablu u program pa frizirao drugu da bi ispravi prvu, pa dobio nebuloze a pravio se blesav ili ne primijetio kaos, pa jebote ne da bi dobio otkaz... ne bi više nikad radio nigdje. Osim u holdingu, podružnica čistoća.
T. wrote:
Zašto je agitprop prva stvar na koju sam pomislio pročitavši ovo?
nemam pojma.
Puno su napredniji od ostalih, šta jest jest...
Unaprijed znaju rezultat, samo trebaju pogodit prave varijable za doć do njega...
Drugi rade naopako pa nikad ne mogu unaprijed znat kakav će im ispast rezultat...
Unaprijed znaju rezultat, samo trebaju pogodit prave varijable za doć do njega...
Drugi rade naopako pa nikad ne mogu unaprijed znat kakav će im ispast rezultat...
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dobri nas i pametni Mate
» Turci se prave pametni...
» Pametni i glupi Srbi
» Pomalo naivni Šveđani
» Šveđani: Naguzite nas jače!
» Turci se prave pametni...
» Pametni i glupi Srbi
» Pomalo naivni Šveđani
» Šveđani: Naguzite nas jače!
Page 4 of 5