DIGITALNI e-GULAG
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: DIGITALNI e-GULAG
Javnost ima pravo znati..sto tebe to muci?debotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Ali on se uglavnom uhvatio Rusije
Postoje podaci dostupni javnosti i oni drugi-nedostupni,a mito postoji posvuda..
Guest- Guest
Debu muci savjest...T. wrote:Savjesni građani koji poštuju zakon ne brinu se ni o kakvim podacima...debotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Guest- Guest
A ufurao se da je bitan...Legendovich wrote:Debu muci savjest...T. wrote:Savjesni građani koji poštuju zakon ne brinu se ni o kakvim podacima...debotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Evo rusi već zatražili njegove podatke...
Putin osobno kontaktirao andriju mikulića i suprugu mu renatu da se požuri s postupanjem...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
sto ta liberalna ljevica ima fobije da ne povjerujes..T. wrote:A ufurao se da je bitan...Legendovich wrote:Debu muci savjest...T. wrote:Savjesni građani koji poštuju zakon ne brinu se ni o kakvim podacima...debotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Evo rusi već zatražili njegove podatke...
Putin osobno kontaktirao andriju mikulića i suprugu mu renatu da se požuri s postupanjem...
Guest- Guest
???Legendovich wrote:Javnost ima pravo znati..sto tebe to muci?debotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Postoje podaci dostupni javnosti i oni drugi-nedostupni,a mito postoji posvuda..
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nevjerojatno mi da kad je Rusija u pitanju ljudi poput tebe vole da drobe o Rusiji a blage veze nemaju nego sve uzimaju zdravo za gotovo iz kojekakvih medija i drustvenih mrezadebotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dakle ja se za Debu zainteresiram,a posto imam love,utaknem u pukotinu gdje treba i saznam sve...debotoijusto wrote:???Legendovich wrote:Javnost ima pravo znati..sto tebe to muci?debotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Guest- Guest
sto je tebi nevjerojatno irelevantno za moj upit...jel tvoja drzava ima ovakav zakon ?Ringo10 wrote:Nevjerojatno mi da kad je Rusija u pitanju ljudi poput tebe vole da drobe o Rusiji a blage veze nemaju nego sve uzimaju zdravo za gotovo iz kojekakvih medija i drustvenih mrezadebotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sVE napredne drzave koje stede na lupacima pecata i uhljebima,naravno da imaju..
Guest- Guest
Ne znam ali nesto svakako imadebotoijusto wrote:sto je tebi nevjerojatno irelevantno za moj upit...jel tvoja drzava ima ovakav zakon ?Ringo10 wrote:Nevjerojatno mi da kad je Rusija u pitanju ljudi poput tebe vole da drobe o Rusiji a blage veze nemaju nego sve uzimaju zdravo za gotovo iz kojekakvih medija i drustvenih mrezadebotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A šta je tebi čudno da u 21. stoljeću država ima podatke o njezinim građanima u digitalnom obliku?debotoijusto wrote:sto je tebi nevjerojatno irelevantno za moj upit...jel tvoja drzava ima ovakav zakon ?Ringo10 wrote:Nevjerojatno mi da kad je Rusija u pitanju ljudi poput tebe vole da drobe o Rusiji a blage veze nemaju nego sve uzimaju zdravo za gotovo iz kojekakvih medija i drustvenih mrezadebotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Čudno mu,jer vise nisu potrebni uhljebi i jalovi udaraci pecata....i njemu se drma pod guzom..T. wrote:A šta je tebi čudno da u 21. stoljeću država ima podatke o njezinim građanima u digitalnom obliku?debotoijusto wrote:sto je tebi nevjerojatno irelevantno za moj upit...jel tvoja drzava ima ovakav zakon ?Ringo10 wrote:Nevjerojatno mi da kad je Rusija u pitanju ljudi poput tebe vole da drobe o Rusiji a blage veze nemaju nego sve uzimaju zdravo za gotovo iz kojekakvih medija i drustvenih mrezadebotoijusto wrote:kod tebe drzava ima sve podatke na jednom mjestu dostupne na uvid svima koji plate ili imaju interesa ?Ringo10 wrote:Sve ovo sto je ovaj gore nadrobio radi se u cijelom svijetu
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Digital gulag
» milijuni mrtvih u gulag radnim logorima su ipak samo mit
» Boris Johnson uvodi digitalni porez
» Dobre vijesti iz Rusije - Putinov KGB mučio antifašiste i strpao ih u gulag
» Cilj EU-a je da 80% stanovništva koristi svoj digitalni ID do 2030
» milijuni mrtvih u gulag radnim logorima su ipak samo mit
» Boris Johnson uvodi digitalni porez
» Dobre vijesti iz Rusije - Putinov KGB mučio antifašiste i strpao ih u gulag