Cura iz Zagreba, iako je znala da ima koronu, svaki dan je izlazila van šetati psa. Skupa s ocem koji je trebao biti u izolaciji
Page 1 of 1
Cura iz Zagreba, iako je znala da ima koronu, svaki dan je izlazila van šetati psa. Skupa s ocem koji je trebao biti u izolaciji
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/cura-iz-zagreba-iako-je-znala-da-ima-koronu-svaki-dan-je-izlazila-van-setati-psa-skupa-s-ocem-koji-je-trebao-biti-u-izolaciji/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Cura iz Zagreba, iako je znala da ima koronu, svaki dan je izlazila van šetati psa. Skupa s ocem koji je trebao biti u izolaciji
Pa pas mora van.
Trinity-
2014-04-17
Re: Cura iz Zagreba, iako je znala da ima koronu, svaki dan je izlazila van šetati psa. Skupa s ocem koji je trebao biti u izolaciji
Jel mora pas biti u stanu??..opcenito krajnje neprijateljski okolis za zivinu..
Guest- Guest
Ljubav prema životinji...
Nema ljubavi..pas u stanu je mucenje zivotinje..
Guest- Guest
Mučenje je i ljudi. Zašto bi bilo mučenje pasa a ne i ljudi?Legendovich wrote:Nema ljubavi..pas u stanu je mucenje zivotinje..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa pas i nije kazneno prijavljen...Triny wrote:Pa pas mora van.
Pas opće nije sporan...
Ali ona da...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ljudi po svom izboru,zivina ne..dzango wrote:Mučenje je i ljudi. Zašto bi bilo mučenje pasa a ne i ljudi?Legendovich wrote:Nema ljubavi..pas u stanu je mucenje zivotinje..
Guest- Guest
Upravo to.dzango wrote:Mučenje je i ljudi. Zašto bi bilo mučenje pasa a ne i ljudi?Legendovich wrote:Nema ljubavi..pas u stanu je mucenje zivotinje..
Zabraniti ljudima izlaženje iz stana nije mučenje?
I još se naveliko plješće i traže strože zabrane.
Trinity-
2014-04-17
Pa nije mucenje..Nije da ne smijes izici..d otrgovine,apoteke,drogerimarkta,klinike...sto covjeku vise treba?
Guest- Guest
nema zabrana izlaska iz stana...osim ako si zarazan, naravnoLegendovich wrote:Pa nije mucenje..Nije da ne smijes izici..d otrgovine,apoteke,drogerimarkta,klinike...sto covjeku vise treba?
Noor wrote:nema zabrana izlaska iz stana...osim ako si zarazan, naravnoLegendovich wrote:Pa nije mucenje..Nije da ne smijes izici..d otrgovine,apoteke,drogerimarkta,klinike...sto covjeku vise treba?
yasno..meni u sustini pase ovo..i nisam bash od onih koji moraju ko gluve kuje bauljati posvuda..prometa je malo vise samo u doba shopinga ili oni koji rade,ostalo vrijeme tisina..odsutnost zvukova civilizacije-milina..
Guest- Guest
mozda uskoro i ja zapalim u germaniju, jel se moze na pivu kod vas?Legendovich wrote:Noor wrote:nema zabrana izlaska iz stana...osim ako si zarazan, naravnoLegendovich wrote:Pa nije mucenje..Nije da ne smijes izici..d otrgovine,apoteke,drogerimarkta,klinike...sto covjeku vise treba?
yasno..meni u sustini pase ovo..i nisam bash od onih koji moraju ko gluve kuje bauljati posvuda..prometa je malo vise samo u doba shopinga ili oni koji rade,ostalo vrijeme tisina..odsutnost zvukova civilizacije-milina..
cuo sam se s likom iz augsburga, nudi zanimljiv poslic a nisam stigo pitat kaka je situacija s kretanjem, ak je ko u italiji , upickumaterinu
da skratim..15 dana u karanteni obaveznoj organiziranoj od drzave..od petka mislim na snazi..dakle,nema brzog uleta. LeviLeviathan2 wrote:mozda uskoro i ja zapalim u germaniju, jel se moze na pivu kod vas?Legendovich wrote:Noor wrote:nema zabrana izlaska iz stana...osim ako si zarazan, naravnoLegendovich wrote:Pa nije mucenje..Nije da ne smijes izici..d otrgovine,apoteke,drogerimarkta,klinike...sto covjeku vise treba?
cuo sam se s likom iz augsburga, nudi zanimljiv poslic a nisam stigo pitat kaka je situacija s kretanjem, ak je ko u italiji , upickumaterinu
Guest- Guest
Moj pas može da ode kada hoće ako mu se ne sviđa, isto kao i ostali ukućani. I ona prva trči kući. Uživa za sve pare.Legendovich wrote:Ljudi po svom izboru,zivina ne..dzango wrote:Mučenje je i ljudi. Zašto bi bilo mučenje pasa a ne i ljudi?Legendovich wrote:Nema ljubavi..pas u stanu je mucenje zivotinje..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Similar topics
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» "Svaki građanin će moći da proveri da li je 'prošao' kroz koronu"
» Najznačajniji datumi koje bi svaki pravi Hrvat trebao znat
» Masturbiranje u izolaciji: Pojavio se novi trend za postizanje orgazma, ali može biti vrlo opasan
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» "Svaki građanin će moći da proveri da li je 'prošao' kroz koronu"
» Najznačajniji datumi koje bi svaki pravi Hrvat trebao znat
» Masturbiranje u izolaciji: Pojavio se novi trend za postizanje orgazma, ali može biti vrlo opasan
Page 1 of 1