Danas bijo Itlerov rođendan :D
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Danas bijo Itlerov rođendan :D
Jok bre, Dejv.Serbinho-3 wrote:dzango wrote:I Dejvu je danas rođendan:
Rodni
hipoteticki pricamo..ono postavimotvrdnje pa onda sirova logika..kujiš draga?mortal wrote:pričaj o onom u što vjeruješLegendovich wrote:i Jesus nije Bog,kao sto dite angela i Covjek nije Angel..sve nadalje...ma to nije moje dvoriste...mortal wrote:nemam potrebe tulitiLegendovich wrote:Ma jeste..1/1,pa ti tuli do sudnjeg dana da nije...mortal wrote:
nije židov
Bog nije Židov, pa nije ni ISUS
podaci Mariji su vrlo moguće skriveni
čuješ samoga sebe
kako možeš tvrditi da je Isus Židov ako ne vjeruješ da Isus postoji ??
Guest- Guest
Pitala si me za Budin datum rođenja. Ne znam, niti itko zna, ali nitko ne zna ni Aristotelov datum rođenja pa nitko ne sumnja da nije postojao. A ovo što Aristotel ima s bogom, to može pitati samo netko tko nema blage veze o kršćanstvu.mortal wrote:šta ima Aristotel s BogomOh_Femder wrote:Isus, ako je i postojao, nije Jahvemortal wrote:nije bio prije JahveOh_Femder wrote:Buddha je bio prije i za njega se nepobitno zna da je postojaomortal wrote:
Isus je prije svihŠto ti sad želiš reći da Aristotel nije postojao?mortal wrote:znaš li mu datum rođenja ... vrli liku
dude..instaliraj si Yandex pretrazivac..baziran na Operi,u njemu desni klik na sliku i mosh na cijelom Internetu traziti neku sliku koju nasljepo nadjes,a i druge iz iste serije...vecih i manjih formata...ovu sam malocas vidio ali je najbolja prva..koju si stavio vec..melkior wrote:
Guest- Guest
melkior wrote:
Ovaj nema nista sa izgledom oca a ni oci na majku.
Faca mu nije Germanska.
Lici vise na ruralnu facu, Balkan, Poljska a Ceska je blizu.
DNK mu nisu radili, ali ovo sa Germanima tesko da ima veze.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sjećate li se Cruza iz Santa Barbare?Slavi 70 rođendan i izgleda danas ovako
» Ljevicari pitaju Zokija:'Dje's bijo '91?'
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Ljevicari pitaju Zokija:'Dje's bijo '91?'
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
Page 3 of 6