ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Posljedice corone u RH...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Posljedice corone u RH... - Page 2 Empty Re: Posljedice corone u RH...

Post by RayMabus 20/4/2020, 18:11

Najviše pucaju zbog para tj nedostatka istih. Najveći grijeh na zapadu je neimati love. 

Lova se stvara tako da pomisliš nešto i samo dođe. 

Ja san prije tri dana pomislija da mi triba deset tisuća kuna do kraja godine jer mi fali oko tisuću kuna misečno da to izguran pošto me pritišću porezi na stan i zove prijatelj na kavu i ja mu reka da mi stavi oglas u novine za auto da ga dajem za deset tisuća kuna i nije mi on uopće bija na pameti jer ima dva auta pa šta će mu treći al govori jedan mi je auto star 20 godina a zna moj auto bolje od mene jer mi ga on servisira i donija mi deset tisuća i pali vozi 

Ja imam tu urođenu sposobnost da kad su pare u pitanju da samo triban pomislit i svemir sam odgovori na moje misli.

Radi para pucaju. Nemaju love.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/4/2020, 18:20

Ne znam jel drugi ljudi mogu to il imaju to ne znam ni ja kako bi to nazva.

Kad san ima 16 godina i prvi put čuja za pojam penzija odma san reka da ja neću tu crkvicu i da ću ja s 40 godina u penziju i brige me.

Evo sad mi je četrdeset a jja san u penziji , dva stana kapa lova , iman i nešto zemlje tj iman je dosta , mogu se maknit od svega i neman ništa s tržištem rada.

Ja to radin spontano. Dovoljno mi je samo da pomislim. Neka veza između mene i svemir i svemir odgovori i to tako finkcionira tako da se ja nikad oko love ne zamaran.

Jednostavno je stvorim il se sama stvori. Samo pomislim i to bude tako. Samo od sebe. Jednostavno dođe sama kako pomislim na to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 20/4/2020, 19:02

epikur37 wrote:Meni je ovo divota...nisam se ovako odmorio i usporio metabolizam godinama.

Vjerovali ili ne...upravo sam narućio traktor i plug da mi zaore ovo šta sam iskrčio..pomalo...:)
ja nikako stić napraviti sve što treba

navodno nećemo dugo čekati do početka rada s kojim smo morali stati
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 20/4/2020, 19:53

T. wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:Meni je ovo divota...nisam se ovako odmorio i usporio metabolizam godinama.

Vjerovali ili ne...upravo sam narućio traktor i plug da mi zaore ovo šta sam iskrčio..pomalo...:)

čekoj, a priprave svaki dun?
Vama bi u stvari tribalo dignit koeficijente dok traje epidemija...
Imate priprave kod kuće, trošite privatne resurse, el. energiju za rasvjetu, klima uređaje itd., vodu jer pišate kući umisto u državnim institucijama a i marendu morate spremat kući (opet utrošak el. energije, vode, deterđenta, kuhinjskog papira) i još angažirate vjerojatno supruge za tu svrhu, a koje pretpostavljeno negoduju jer na taj način rade za državu a nisu u državnoj službi...

trebat će mi i malo bolovanja u devetom misecu, radi svega toga :)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 20/4/2020, 19:55

mortal wrote:

ja nikako stić napraviti sve što treba

navodno nećemo dugo čekati do početka rada s kojim smo morali stati

tako ti je to...kad si marljiv, sve gledaš što još možeš napraviti.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 20/4/2020, 19:56

aben wrote:
T. wrote:
aben wrote:

Imate priprave kod kuće, trošite privatne resurse, el. energiju za rasvjetu, klima uređaje itd., vodu jer pišate kući umisto u državnim institucijama a i marendu morate spremat kući (opet utrošak el. energije, vode, deterđenta, kuhinjskog papira) i još angažirate vjerojatno supruge za tu svrhu, a koje pretpostavljeno negoduju jer na taj način rade za državu a nisu u državnoj službi...

oće li regres ostati?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by aben 20/4/2020, 20:03

epikur37 wrote:
aben wrote:
T. wrote:
aben wrote:

oće li regres ostati?
uzesti ćemo regres, progres, zagres i odgres.
ako ovo ne osvisti ljude, da su javne skule nepotribne, ništa ne će:)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by dijagram 20/4/2020, 20:21

potpora nasim prosvjetarima
:tu
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics