UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
prije si ga zvala decko, sta ima veze
cov'k :D
cov'k :D
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:Zagy wrote:Nije muž nego joj se muž koji mestar zove :p
med stavlja velika slova na imena
A jebote! :D
Guest- Guest
Samo da vas pozdravim ;)
u ovim rijetkim trenutcima tisine,dok oboje jos spavaju :D
u ovim rijetkim trenutcima tisine,dok oboje jos spavaju :D
Arwen-
2014-04-22
Jutro, dan, što već...
Jučer mi je nešto trebala prvostupnička diploma dok sam popunjavala neke gluposti i pritom sam sasvim slučajno skontala da su mi u primjerak dopunske isprave o studiju na engleskom upisali nečije tuđe ocjene. Sama diploma je u redu, verzija na hrvatskom je u redu, čak je i prva stranica te engleske verzije u redu, ali popis ocjena nije moj. Moram to hitno riješiti ovih dana.
Jučer mi je nešto trebala prvostupnička diploma dok sam popunjavala neke gluposti i pritom sam sasvim slučajno skontala da su mi u primjerak dopunske isprave o studiju na engleskom upisali nečije tuđe ocjene. Sama diploma je u redu, verzija na hrvatskom je u redu, čak je i prva stranica te engleske verzije u redu, ali popis ocjena nije moj. Moram to hitno riješiti ovih dana.
Guest- Guest
Shenell jutro...proći će i to brzo,čim malo poodrastu. ... ;)
Veg pa kako to?
Sjela plaća. ....puno manje od očekivanoga. . Je li moguće da mi je porez pojeo pola premije što mijenjam šeficu? :/
Veg pa kako to?
Sjela plaća. ....puno manje od očekivanoga. . Je li moguće da mi je porez pojeo pola premije što mijenjam šeficu? :/
Guest- Guest
Nemam pojma. Dosad nisam skužila jer su svi drugi elementi bili u redu, hrvatska verzija koju sam detaljno pogledala još davno čim je stigla je bez greške, a ovo sam letimično preletjela i bilo je kao okej (ta osoba čije su ocjene je bila na istim studijskim smjerovima tako da brzinskim pogledom uopće mi nije bilo sumnjivo dok jučer slučajno nisam išla gledati predmet po predmet). A sve za ljude, dogodi se.
Da nisu i tebi nešto zabrljali?
Da nisu i tebi nešto zabrljali?
Guest- Guest
Ne vjerujem.....pojeo porez....razočarana sam....ispada da sam cijeli oktobar radila i sav onaj onaj stres podnosila za jebenih 200€ ...u najboljem slučaju. ....
Guest- Guest
covjek je obicna stetocina, gadi mi se gledat ove glavonje sta pregovaraju o tome kako spasit zemlju i ucinit je boljim mjestom za nasu djecu, a u biti samo misle kako napunit svoje dzepove i ne prihvacaju nikakve kompromise
fuj !
fuj !
betty.boop-
2015-01-23
Jebote, koji naporan dan. Tek sad stigoh doma, nisam jela od 9 ujutro i samo želim što prije u krevet.
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)