ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 31 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by medication Mon 30 Nov - 23:06

Glupo mi ga je stalno zvat muž.

medication

2014-04-14

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 31 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by betty.boop Mon 30 Nov - 23:08

prije si ga zvala decko, sta ima veze

cov'k :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by medication Mon 30 Nov - 23:09

Čouk :^0
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by betty.boop Mon 30 Nov - 23:11

hahaha, udav :^0
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Mon 30 Nov - 23:11

dobro veceee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop Mon 30 Nov - 23:17

laku noc :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Mon 30 Nov - 23:34

betty.boop wrote:
Zagy wrote:Nije muž nego joj se muž koji mestar zove :p

med stavlja velika slova na imena

A jebote! :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen Tue 1 Dec - 7:32

Samo da vas pozdravim ;)

u ovim rijetkim trenutcima tisine,dok oboje jos spavaju :D
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 9:58

Jutro, dan, što već... chase

Jučer mi je nešto trebala prvostupnička diploma dok sam popunjavala neke gluposti i pritom sam sasvim slučajno skontala da su mi u primjerak dopunske isprave o studiju na engleskom upisali nečije tuđe ocjene. affraid  Sama diploma je u redu, verzija na hrvatskom je u redu, čak je i prva stranica te engleske verzije u redu, ali popis ocjena nije moj. affraid Moram to hitno riješiti ovih dana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 10:25

Shenell jutro...proći će i to brzo,čim malo poodrastu. ... ;) 

Veg pa kako to?   :roll

Sjela plaća. ....puno manje od očekivanoga.  . Je li moguće da mi je porez pojeo pola premije što mijenjam šeficu?  :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 10:31

Nemam pojma. Dosad nisam skužila jer su svi drugi elementi bili u redu, hrvatska verzija koju sam detaljno pogledala još davno čim je stigla je bez greške, a ovo sam letimično preletjela i bilo je kao okej (ta osoba čije su ocjene je bila na istim studijskim smjerovima tako da brzinskim pogledom uopće mi nije bilo sumnjivo dok jučer slučajno nisam išla gledati predmet po predmet). A sve za ljude, dogodi se.

Da nisu i tebi nešto zabrljali? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 10:35

Ne vjerujem.....pojeo porez....razočarana sam....ispada da sam cijeli oktobar radila i sav onaj onaj stres podnosila za jebenih 200€ ...u najboljem slučaju. ....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 13:33

to neko progresivno oporezivanje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 1 Dec - 13:54

wtf bracala
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 13:54

šta ti nije jasno, ljubi brat?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 13:55

nećete i vi valjda da me cenzurišete? :O
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 1 Dec - 13:59

meh, bmk
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 16:19

Upravo sam vidjela babu u najlonkama i sandalama... :facepalm :facepalm :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 17:14

bounce
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop Tue 1 Dec - 20:20

covjek je obicna stetocina, gadi mi se gledat ove glavonje sta pregovaraju o tome kako spasit zemlju i ucinit je boljim mjestom za nasu djecu, a u biti samo misle kako napunit svoje dzepove i ne prihvacaju nikakve kompromise

fuj !
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Tue 1 Dec - 20:21

Jebote, koji naporan dan. Tek sad stigoh doma, nisam jela od 9 ujutro i samo želim što prije u krevet. :offt
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics