..svi su krivi samo mi ne...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
..svi su krivi samo mi ne...
[size=43]Corona-a scapegoat is sought and found: NYT rushes with a conspiracy theory against Russia (Video)[/size]
15.04.2020 • at 16:09
https://de.rt.com/25yr
The United States is the world's most of the Corona pandemic affected the country. Why is it so? Because Russian President Vladimir Putin is destabilizing for over a decade, the U.S. health care system with disinformation. The New York Times (NYT) claims, at least.
More about - Desinfo-Dossier: EU-seal of quality on it – Bungling, errors and forgery in
Follow us on
I onda se netko buni kad se kaze da su Jemeri nacija kretena..
https://deutsch.rt.com/nordamerika/101043-corona-sundenbock-gesucht-und-gefunden-russalnd/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr
15.04.2020 • at 16:09
https://de.rt.com/25yr
The United States is the world's most of the Corona pandemic affected the country. Why is it so? Because Russian President Vladimir Putin is destabilizing for over a decade, the U.S. health care system with disinformation. The New York Times (NYT) claims, at least.
More about - Desinfo-Dossier: EU-seal of quality on it – Bungling, errors and forgery in
Follow us on
https://deutsch.rt.com/nordamerika/101043-corona-sundenbock-gesucht-und-gefunden-russalnd/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr
Guest- Guest
Re: ..svi su krivi samo mi ne...
https://www.rt.com/news/486201-un-covid-great-depression/
In the US, the country worst hit by the pandemic, more than 22 million people have filed for unemployment benefits.
to ruska propagandainjo wrote:
https://www.rt.com/news/486201-un-covid-great-depression/
In the US, the country worst hit by the pandemic, more than 22 million people have filed for unemployment benefits.
kurton glasilo americkih demokrata
new York times
2014-04-19
I na platnom spisku CPNaprckov wrote:eve ga
new York times
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
daAssadNaPodmornici wrote:I na platnom spisku CPNaprckov wrote:eve ga
new York times
koja slucajnost
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ruski hakeri im hakirali sustav, postavili Trumpa, unišli zdravstvo, ekonomiju...
Naravno Liberali, socijalisti, demokrati I Chinese c.p udaraju po Trumpu, Putinu, obranu, boris Johnsonu, ali ne daj bože da netko od njih kritizira who, kinu odakle je sve krenulo, ili cpc koja je zataškavala, lazirala podatke, likvidirala zviždače, ali eto Trump, putin, Orban i boris Johnson su glavne sotoneprckov wrote:daAssadNaPodmornici wrote:I na platnom spisku CPNaprckov wrote:eve ga
new York times
koja slucajnost
Bili i ostaliLegendovich wrote:
Ali nisu jedini, cijeli Zapad je manje više takav
Oni vjeruju u svoje medije ko u božansku objavu.
Taj stupanj kontrole mozgova koji je postigla zapadna oligarhija preko svojih medija je nešto zastrašujuće. Bez premca u povijesti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Realno napravila je to Kina, ali zanimljivo liberalni mediji koji su na platnom spisku komunističke partije kine, i demokratska stranka koja je premrežena kineskim špijunima i lobistima to ne spominjecatabbath wrote:Ruski hakeri im hakirali sustav, postavili Trumpa, unišli zdravstvo, ekonomiju...
Jedini fox news kuži igru, i breibart news i Steve Bannon
JA kad sam prvi put čuo tu kretensku priču, bilo mi toliko smiješno da sam se valjao od smijehacatabbath wrote:Ruski hakeri im hakirali sustav, postavili Trumpa, unišli zdravstvo, ekonomiju...
Nisam mogao vjerovati da će bilo ko popušiti tu priču, jer ni Zapadnjake nisam smatrao tolikim kretenima ispranih mozgova
A onda sam se zaprepastio. Ta kontrola uma koju su postigli mediji na Zapadu je nešto nepojmljivo.
Oni u ogromnoj veći ni stvarno vjeruju u te maloumne debilizme. Njima da njihovi mediji serviraju priču da medvjedi mogu da lete oni bi povjerovali
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Vi ste gluplji od Amera ako mislite da SVI Ameri puše tu priču.Ringo10 wrote:JA kad sam prvi put čuo tu kretensku priču, bilo mi toliko smiješno da sam se valjao od smijehacatabbath wrote:Ruski hakeri im hakirali sustav, postavili Trumpa, unišli zdravstvo, ekonomiju...
Nisam mogao vjerovati da će bilo ko popušiti tu priču, jer ni Zapadnjake nisam smatrao tolikim kretenima ispranih mozgova
A onda sam se zaprepastio. Ta kontrola uma koju su postigli mediji na Zapadu je nešto nepojmljivo.
Oni u ogromnoj veći ni stvarno vjeruju u te maloumne debilizme. Njima da njihovi mediji serviraju priču da medvjedi mogu da lete oni bi povjerovali
To puše ljevičari, socijalisti, liberali, glasači Hillary Clinton, bernia sandresa, Joe Bidena I Baraka Obame te njihovi mainstream mediji. Ironično svi ovi su više manje premreženi sa kineskim donatorima, lobistima, neki poput Joe Bidena koji je sada predsjednik Demokratske Stranke u Americi i izazivač Trumpa je kupljen izravno kineskim parama
A vama liberalima i ovim američkim liberalima prodaju priču da su krivi sve Trump, Putin, Boris Johnson i Orban
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:Vi ste gluplji od Amera ako mislite da SVI Ameri puše tu priču.Ringo10 wrote:JA kad sam prvi put čuo tu kretensku priču, bilo mi toliko smiješno da sam se valjao od smijehacatabbath wrote:Ruski hakeri im hakirali sustav, postavili Trumpa, unišli zdravstvo, ekonomiju...
To puše ljevičari, socijalisti, liberali, glasači Hillary Clinton, bernia sandresa, Joe Bidena I Baraka Obame te njihovi mainstream mediji. Ironično svi ovi su više manje premreženi sa kineskim donatorima, lobistima, neki poput Joe Bidena koji je sada predsjednik Demokratske Stranke u Americi i izazivač Trumpa je kupljen izravno kineskim parama
Republikance kupuju rusi a demokrate kinezi...najbolje da se pomalte međusobno u tim priglupim spinovima za idiote:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kad je pun Misec, onda Kinezi plešu goli po ledini i jedu sirove šišmiše...AssadNaPodmornici wrote:Realno napravila je to Kina, ali zanimljivo liberalni mediji koji su na platnom spisku komunističke partije kine, i demokratska stranka koja je premrežena kineskim špijunima i lobistima to ne spominjecatabbath wrote:Ruski hakeri im hakirali sustav, postavili Trumpa, unišli zdravstvo, ekonomiju...
jeboteepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Vi ste gluplji od Amera ako mislite da SVI Ameri puše tu priču.Ringo10 wrote:JA kad sam prvi put čuo tu kretensku priču, bilo mi toliko smiješno da sam se valjao od smijehacatabbath wrote:Ruski hakeri im hakirali sustav, postavili Trumpa, unišli zdravstvo, ekonomiju...
Republikance kupuju rusi a demokrate kinezi...najbolje da se pomalte međusobno u tim priglupim spinovima za idiote:)
2014-04-19
evo jos jednogmutava baštarda wrote:kad je pun Misec, onda Kinezi plešu goli po ledini i jedu sirove šišmiše...AssadNaPodmornici wrote:Realno napravila je to Kina, ali zanimljivo liberalni mediji koji su na platnom spisku komunističke partije kine, i demokratska stranka koja je premrežena kineskim špijunima i lobistima to ne spominjecatabbath wrote:Ruski hakeri im hakirali sustav, postavili Trumpa, unišli zdravstvo, ekonomiju...
a ljudi dragi kolko vas je sjebalo
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:Naravno Liberali, socijalisti, demokrati I Chinese c.p udaraju po Trumpu, Putinu, obranu, boris Johnsonu, ali ne daj bože da netko od njih kritizira who, kinu odakle je sve krenulo, ili cpc koja je zataškavala, lazirala podatke, likvidirala zviždače, ali eto Trump, putin, Orban i boris Johnson su glavne sotoneprckov wrote:daAssadNaPodmornici wrote:I na platnom spisku CPNaprckov wrote:eve ga
new York times
koja slucajnost
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nijemcima Suljo dopizdio:'Samo sebe hvali i stalno su mu drugi krivi'
» Milardovic:'Milanovicev napad na SAD-e i EU nije zbog Ukrajine vec Bosne i Hercegovine.Ukrajina je samo povod stvarni razlog je BiH i za to krivi Plenkovica.'
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» Milardovic:'Milanovicev napad na SAD-e i EU nije zbog Ukrajine vec Bosne i Hercegovine.Ukrajina je samo povod stvarni razlog je BiH i za to krivi Plenkovica.'
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
Page 1 of 2