Peglanje uzduz i poprijeko
Page 1 of 1
Re: Peglanje uzduz i poprijeko
kad boss postroji i priupita za zdravlje, svima guza gace zvace :D
2015-09-08
demokracija je zajebancija za lakovjerne,bar ova koju vi prakticiratevuksadinare wrote:oli ti nisi demokratskih uvjerenjaLeviathan2 wrote:kad boss postroji i priupita za zdravlje, svima guza gace zvace :D
narocito u kriznim vremenima se treba znati ko kosi a ko vodu nosi
pa sto ne zivis u rusiji,kini,bjelorusiji,kirgistanu nego u demokracijiLeviathan2 wrote:demokracija je zajebancija za lakovjerne,bar ova koju vi prakticiratevuksadinare wrote:oli ti nisi demokratskih uvjerenjaLeviathan2 wrote:kad boss postroji i priupita za zdravlje, svima guza gace zvace :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ono, pitanje ti je ful zakuracvuksadinare wrote:pa sto ne zivis u rusiji,kini,bjelorusiji,kirgistanu nego u demokracijiLeviathan2 wrote:demokracija je zajebancija za lakovjerne,bar ova koju vi prakticiratevuksadinare wrote:oli ti nisi demokratskih uvjerenjaLeviathan2 wrote:kad boss postroji i priupita za zdravlje, svima guza gace zvace :D
mogo si me pitat zas ne zivim u sjevernoj koreji recimo
ja ne zivim ovdje gdje zivim zato sto je demokracija kako je ti zoves, nikad se nisam odazivao demokratskim porivima da odem glasat za nekog
zato recimo ti imas njonju , milanovica i slicne jer je demokracija, ljude koji gledaju neku sitnu korist pa makar sjebali milione
a od demokracije imate kurac , koliko mos odlucivat jer se demokracija prevodi sa narod odlucuje, nulla bodova, cak vam ni referendume ne jebu pol posto
a ovdje zivim jer mi je relativno blizu plemenu, mada nije receno da necu jedan dan zapalit za rusiju ili negdje drugdje
sve ovisi od mog hira i da li tamo ima nes zanimljivo za mene
dok ste imali tudmana, drzava vam je nekako i funkcionirala jer je on bio stara skola autoriteta, otiso tudman, dosli tamponi i hrvatska polako ode u 3 picke materine, ful degradacija
isto je bilo sa jugoslavijom, dok je broz bio na celu, islo se naprijed, cim broz umro , kokosari se poceli borit za vlast i urusavat a onda se i raspala
vama treba covjek koji ce biti posvecen tomu da zemlju digne iz gliba, bez ideologije, cisti patriotizam i zelja za boljitkom naroda
desnica, ljevica, pravi krivi liberali tradicionalisti, sve je to kurac i mazanje ociju
nu, neko se nauci a neko ne, necu prognozirat oce li vam takozvana demokracija izaci na nos
nije plemenski problem
dobar upis onako za +4Leviathan2 wrote:ono, pitanje ti je ful zakuracvuksadinare wrote:pa sto ne zivis u rusiji,kini,bjelorusiji,kirgistanu nego u demokracijiLeviathan2 wrote:demokracija je zajebancija za lakovjerne,bar ova koju vi prakticiratevuksadinare wrote:oli ti nisi demokratskih uvjerenjaLeviathan2 wrote:kad boss postroji i priupita za zdravlje, svima guza gace zvace :D
mogo si me pitat zas ne zivim u sjevernoj koreji recimo
ja ne zivim ovdje gdje zivim zato sto je demokracija kako je ti zoves, nikad se nisam odazivao demokratskim porivima da odem glasat za nekog
zato recimo ti imas njonju , milanovica i slicne jer je demokracija, ljude koji gledaju neku sitnu korist pa makar sjebali milione
a od demokracije imate kurac , koliko mos odlucivat jer se demokracija prevodi sa narod odlucuje, nulla bodova, cak vam ni referendume ne jebu pol posto
a ovdje zivim jer mi je relativno blizu plemenu, mada nije receno da necu jedan dan zapalit za rusiju ili negdje drugdje
sve ovisi od mog hira i da li tamo ima nes zanimljivo za mene
dok ste imali tudmana, drzava vam je nekako i funkcionirala jer je on bio stara skola autoriteta, otiso tudman, dosli tamponi i hrvatska polako ode u 3 picke materine, ful degradacija
isto je bilo sa jugoslavijom, dok je broz bio na celu, islo se naprijed, cim broz umro , kokosari se poceli borit za vlast i urusavat a onda se i raspala
vama treba covjek koji ce biti posvecen tomu da zemlju digne iz gliba, bez ideologije, cisti patriotizam i zelja za boljitkom naroda
desnica, ljevica, pravi krivi liberali tradicionalisti, sve je to kurac i mazanje ociju
nu, neko se nauci a neko ne, necu prognozirat oce li vam takozvana demokracija izaci na nos
nije plemenski problem
vili40-
2015-08-02
...te ko je za lizanje šupka... Spreman!Leviathan2 wrote:narocito u kriznim vremenima se treba znati ko kosi a ko vodu nosivuksadinare wrote:oli ti nisi demokratskih uvjerenjaLeviathan2 wrote:kad boss postroji i priupita za zdravlje, svima guza gace zvace :D