Svi ćemo umrit
Page 1 of 1
Re: Svi ćemo umrit
Baš svi tog dana?RayMabus wrote:jednog dana.
Možda će neko drugog dana?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Jednoga dana da, ali sve ostale dane neT. wrote:Baš svi tog dana?RayMabus wrote:jednog dana.
Možda će neko drugog dana?
Moramo definirati jedan dan i ostale dane. Naravno što su drugi dani u odnosu na prve. Pistoje li možda treći
2014-12-30
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
max123 wrote:
Svijet oko mene nek se vrti
živjeću sve do svoje smrti,
za još jednu istu takvu noć.
oni tvoji dobiju djevice i to više komada... štaš ti dobit??Sora wrote:zabranjeno širiti paniku
immortal-
2014-04-16
Umrijet će samo tijelo...Vi niste tijelo.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Umrijet će samo tijelo...Vi niste tijelo.
immortal-
2014-04-16
ona ce ostat djevica :Dmortal wrote:oni tvoji dobiju djevice i to više komada... štaš ti dobit??Sora wrote:zabranjeno širiti paniku
Similar topics
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Plenkovic porucio kolegici Brnabic i predsjedniku Vucicu ostrom porkukom:Kosovo je drzava!Svaki jednosmjerni nasilni cin smatrat cemo agresijom i adekvatno cemo na to reagirati te pomoci nasim prijateljima na Kosovu
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Plenkovic porucio kolegici Brnabic i predsjedniku Vucicu ostrom porkukom:Kosovo je drzava!Svaki jednosmjerni nasilni cin smatrat cemo agresijom i adekvatno cemo na to reagirati te pomoci nasim prijateljima na Kosovu
Page 1 of 1