NATO Mirotvorci
Page 1 of 1
NATO Mirotvorci
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3448615/skandal-djaci-u-srbiji-uce-da-je-nato-miroljubiva-alijansa-sarcevic-strasan-propust-smenicu-sve-odgovorne
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: NATO Mirotvorci
polako, jos ce vas ubjediti da su bili u pravu i da su vam ucinili dobro djelo
a osiromaseni uranij je za bolju vegetaciju bilja, nes kao umjetnjak
a osiromaseni uranij je za bolju vegetaciju bilja, nes kao umjetnjak
pa u pravu su. cilj organizacije jest rješavanje sporova među zaraćenim stranama. samo što nisu dodali da nema rata u kojem oni nisu zaraćena strana i da spor riješe tako da bombardiraju drugu stranu u sporu....Serbinho-3 wrote:
5/skandal-djaci-u-srbiji-uce-da-je-nato-miroljubiva-alijansa-sarcevic-strasan-propust-smenicu-sve-odgovorne
tebi kao zao...mutava baštarda wrote:pa u pravu su. cilj organizacije jest rješavanje sporova među zaraćenim stranama. samo što nisu dodali da nema rata u kojem oni nisu zaraćena strana i da spor riješe tako da bombardiraju drugu stranu u sporu....Serbinho-3 wrote:
5/skandal-djaci-u-srbiji-uce-da-je-nato-miroljubiva-alijansa-sarcevic-strasan-propust-smenicu-sve-odgovorne
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I da se izvinimo bratu Đuri što nas je tukao.Leviathan2 wrote:polako, jos ce vas ubjediti da su bili u pravu i da su vam ucinili dobro djelo
a osiromaseni uranij je za bolju vegetaciju bilja, nes kao umjetnjak.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
čuj, ako već nemam izbora onda mi je bolje jesti kokice i gledati kako moji bacaju bombe, nego skapavati od gladi dok me netko bombardira....vuksadinare wrote:tebi kao zao...mutava baštarda wrote:pa u pravu su. cilj organizacije jest rješavanje sporova među zaraćenim stranama. samo što nisu dodali da nema rata u kojem oni nisu zaraćena strana i da spor riješe tako da bombardiraju drugu stranu u sporu....Serbinho-3 wrote:
a tko ce te bombardirati?mutava baštarda wrote:čuj, ako već nemam izbora onda mi je bolje jesti kokice i gledati kako moji bacaju bombe, nego skapavati od gladi dok me netko bombardira....vuksadinare wrote:tebi kao zao...mutava baštarda wrote:pa u pravu su. cilj organizacije jest rješavanje sporova među zaraćenim stranama. samo što nisu dodali da nema rata u kojem oni nisu zaraćena strana i da spor riješe tako da bombardiraju drugu stranu u sporu....Serbinho-3 wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a tko ce te bombardirati?mutava baštarda wrote:čuj, ako već nemam izbora onda mi je bolje jesti kokice i gledati kako moji bacaju bombe, nego skapavati od gladi dok me netko bombardira....vuksadinare wrote:tebi kao zao...mutava baštarda wrote:pa u pravu su. cilj organizacije jest rješavanje sporova među zaraćenim stranama. samo što nisu dodali da nema rata u kojem oni nisu zaraćena strana i da spor riješe tako da bombardiraju drugu stranu u sporu....Serbinho-3 wrote:
ko ti je Đurodzango wrote:I da se izvinimo bratu Đuri što nas je tukao.Leviathan2 wrote:polako, jos ce vas ubjediti da su bili u pravu i da su vam ucinili dobro djelo
onaj ko ti ga je uguro
crvenkasti-
2014-04-17
jebo te prvi cigan na kojeg naidjes :Dcrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:ko ti je Đurodzango wrote:I da se izvinimo bratu Đuri što nas je tukao.Leviathan2 wrote:polako, jos ce vas ubjediti da su bili u pravu i da su vam ucinili dobro djelo
onaj ko ti ga je uguro
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
Page 1 of 1