Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku
Bilo bi i vrijeme
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2175657
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku
Kaže Tuski koji u Poljskoj sad teško može dobiti izbore i za mjesnu zajednicu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nije ovo Poljska nego eu parlament
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/ne-mogu-vise-ignorirati-njegove-poteze-orbanova-stranka-ce-do-kraja-godine-biti-izbacena-iz-epp-a-1016604
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/ne-mogu-vise-ignorirati-njegove-poteze-orbanova-stranka-ce-do-kraja-godine-biti-izbacena-iz-epp-a-1016604
2014-04-11
Pučani??? Hahahahaha,tko još drži do njihova mišljenja?RayMabus wrote:Bilo bi i vrijeme
da Pučani!!! Buhahahaha. Da me zovu u tu stranku reko bi "Dečki,ste vi ponoreli???"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to je dobro..znaci da Madjari idu pravim smjerom,n tamo gdje idu libleftardi...naravno Lonijevi tud gdje i sva Turcadija...
Guest- Guest
Pučani!? Hahahahahahahahahahaha
Marcellus ih jedini na forumu rešpektira. Čak ih ni Veber ne jeben 5%.
Marcellus ih jedini na forumu rešpektira. Čak ih ni Veber ne jeben 5%.
2014-04-22
zavrnit poljskim katolibanima i ugarskim nacistima pipu iz eu fondova.pa ćeš vidit vike i plača...
Last edited by max123 on 16/4/2020, 22:39; edited 2 times in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa nek idu , mogu se odma priključit konzervativnom bloku u eu parlamentu kojeg predvode Poljaci sad kad nema Britanaca. Fino Višegradska skupina i ta priča. Konzervativni blok.
I Ruža.
I Ruža.
2014-04-11
max123 wrote:zavrnit poljskim katolibanima i ugarskim nacistima pipu iz eu fondova.pa ćeš vidit dreke i plača...
Guest- Guest
sve ide i umire priko pare.stara jevrejska...Legendovich wrote:max123 wrote:zavrnit poljskim katolibanima i ugarskim nacistima pipu iz eu fondova.pa ćeš vidit dreke i plača...
2015-10-28
cuj tko nauci raditi,a Madjari to znaju,nece propasti..vi..eeee,to je vec druga prica..max123 wrote:sve ide i umire priko pare.stara jevrejska...Legendovich wrote:max123 wrote:zavrnit poljskim katolibanima i ugarskim nacistima pipu iz eu fondova.pa ćeš vidit dreke i plača...
Guest- Guest
svetoje,mi u ovoj priči nismo bitni.ja samo i isključivo kritiziram kurvinjsko ponašanje ovih tatara.pljuvat na ruku koja te rani je najmizeralnija karakterna osobina...Legendovich wrote:cuj tko nauci raditi,a Madjari to znaju,nece propasti..vi..eeee,to je vec druga prica..max123 wrote:
sve ide i umire priko pare.stara jevrejska...
2015-10-28
dude..NITKO te Tatare ne hrani..to prvo..hrane oni sami sebe..vjeruj mi ZAPAD josh nikog nije nahranio,komu nije prethodno trostruko naplatio..i tO nije pretjerivanje..max123 wrote:svetoje,mi u ovoj priči nismo bitni.ja samo i isključivo kritiziram kurvinjsko ponašanje ovih tatara.pljuvat na ruku koja te rani je najmizeralnija karakterna osobina...Legendovich wrote:cuj tko nauci raditi,a Madjari to znaju,nece propasti..vi..eeee,to je vec druga prica..max123 wrote:
sve ide i umire priko pare.stara jevrejska...
ajdti meni malo prokopaj po pitanju županjske secerane,TKO I ZASTO JE HOCE NASILU ZATVORITI..
Sranje krenulo otkad su svabi "dali nalog" da se ugasi,jer je za drzavu velicine RH,nepotrebno da ima 3 secerane.,,u prijevodu,secerana rusi cijene secera na eU trzistu a to svabima i osterajherima ne pase..
TA secerana vec generacijama hrani hrvate i ostale gradjane i bogati(bogatila je taj dio Slavonije),kao i ostatak industrije..DANAS.ziva pustos,nish ne radi..ž
ajd ti malo to prouci..zanimljivo jest..frend mi na cekanju,radio u secerani..zena i 4 djece,svi decki ,a on ovisi i njegova obitelj o nekom sitnisu koji ja spalim kroz potroseno gorivo mjesecno..
TO je pravi problem dude..i TU treba reagirati..
Guest- Guest
nisam ja reka da su švabe neki sveci i dobročinitelji,naravno da to nisu,i da gledaju svoj interes.pa kurac bi bili to što jesu da su neki sentimentalci.ali,ono što oni znaju,to je jedan usavršeni ustroj,bilo poduzetnički ili politički.i naravno da se je sa njihovim kapitalom i znanjem digla i jedna mađarska i jedna poljska i sličnje pripizdine.i to je to i nema dalje...Legendovich wrote:
dude..NITKO te Tatare ne hrani..to prvo..hrane oni sami sebe..vjeruj mi ZAPAD josh nikog nije nahranio,komu nije prethodno trostruko naplatio..i tO nije pretjerivanje..
ajdti meni malo prokopaj po pitanju županjske secerane,TKO I ZASTO JE HOCE NASILU ZATVORITI..
Sranje krenulo otkad su svabi "dali nalog" da se ugasi,jer je za drzavu velicine RH,nepotrebno da ima 3 secerane.,,u prijevodu,secerana rusi cijene secera na eU trzistu a to svabima i osterajherima ne pase..
TA secerana vec generacijama hrani hrvate i ostale gradjane i bogati(bogatila je taj dio Slavonije),kao i ostatak industrije..DANAS.ziva pustos,nish ne radi..ž
ajd ti malo to prouci..zanimljivo jest..frend mi na cekanju,radio u secerani..zena i 4 djece,svi decki ,a on ovisi i njegova obitelj o nekom sitnisu koji ja spalim kroz potroseno gorivo mjesecno..
2015-10-28
a takvih "secerana" i ostalih firmija je na tisce...domaca politicka ekipa ih proglasila "nerentabilnima"..majko bozja,kad vidim sto josh ovdje u svabiji donosi profit,te doli treba objesiti na bandere...problem nije bio u proizvodnim resursima nego prekobrojno uposljenima..
zupanjaska secerana je 80tih u vrijeme kampanje proizvodila 25000 tona secera(u tri mjeseca)...kasnije,u promjeni uredjenja,mmoglo s napraviti dvi sezone sa repom,dvi berbe,i josh dvi sa kubanskom melasom..posa za cijelu godinu 100000 tona secera godisnje..
trziste osigurano,a ipak..secerana mora se zatvoriti..zanimljivo zar ne..??
zupanjaska secerana je 80tih u vrijeme kampanje proizvodila 25000 tona secera(u tri mjeseca)...kasnije,u promjeni uredjenja,mmoglo s napraviti dvi sezone sa repom,dvi berbe,i josh dvi sa kubanskom melasom..posa za cijelu godinu 100000 tona secera godisnje..
Guest- Guest
svabima inace odajem priznanje u svemu,dakle tu problema nemamo.a nauciti raditi,organizirati u sistemu kapitalizma trazi vRIJEME..SVE sto je bilo pod komjunizmom je sjebano na duze.,.i to je fakat..tu nema krivaca..Poljska je danas jedna jako razvijena industrijska drzava..Madjarska isto..imaju investiije strane-pazi,ne iz dobrote,nego iz proracunatog profita..i pazi sad..to je sasvim oke,ali kako u svabiji postoje strajkovi,tako postoji i dobra volja Madjara da svoj pravac SAMI odlucuju..vjeruj mi ZAPAD je izvukao vec triple ono sto je investirao..nije on ostecen,nego treba podanickih naroda za sranja kojima je europa preplavljena..Madjai i Poljaci nisu zvali kozojebe icamuge da preplave EU.,.sada kaod je sranja na vratima,e Merkeli ostali lijevi retardi liberalnog shvacanja , bi po Poljskoj i Madjarskoj rasipali to smece..jel to posteno??..e onda kaod ih ovi odhebu,ispadaju Madjari i Poljaci ovakiv ionakvi..tti si progutao propagandu,a ispustio sustinu svega...no i to je ljucki..max123 wrote:nisam ja reka da su švabe neki sveci i dobročinitelji,naravno da to nisu,i da gledaju svoj interes.pa kurac bi bili to što jesu da su neki sentimentalci.ali,ono što oni znaju,to je jedan usavršeni ustroj,bilo poduzetnički ili politički.i naravno da se je sa njihovim kapitalom i znanjem digla i jedna mađarska i jedna poljska i sličnje pripizdine.i to je to i nema dalje...Legendovich wrote:
dude..NITKO te Tatare ne hrani..to prvo..hrane oni sami sebe..vjeruj mi ZAPAD josh nikog nije nahranio,komu nije prethodno trostruko naplatio..i tO nije pretjerivanje..
Guest- Guest
nisam neki stručnjak,ali predpostavljam da je bilo sukob interesa.ova naša je zatvorena jer je neka druga morala ostat na životu.možda neka u njemačkoj,šveckoj ili di već.tako funkcionira eu.nekaj dobiješ,nekaj izgubiš...Legendovich wrote:
2015-10-28
a jesu ga zajebali, opako...
Evo,ni Marcellus ih ne rešpektira.marcellus wrote:a jesu ga zajebali, opako...
Hahahahahaha
Jedino Vuksan.
2014-04-22
e to se rad itrzisnim natjecanjima,zdravim poslovanjem,a NE POLITICKIM odlukama..zas nije u austiji zatvorena ili svabiji??eeee..pajdo,oni svoje radnike stite..max123 wrote:nisam neki stručnjak,ali predpostavljam da je bilo sukob interesa.ova naša je zatvorena jer je neka druga morala ostat na životu.možda neka u njemačkoj,šveckoj ili di već.tako funkcionira eu.nekaj dobiješ,nekaj izgubiš...Legendovich wrote:
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Europski pučani protiv zabrane prodaje dizelaša i benzinaca
» Europski pučani ponosni na Plenkovića - trijumfirao bez jeftinog populizma
» EUROPSKI PUČANI OSUDILI SELAFIZAM 'Naizgled nenasilni ekstremisti potiču paralelna društva i mržnju prema većini'
» RTV Herceg Bosne do kraja godine
» Plenki će primiti nagradu za Europski govor godine
» Europski pučani ponosni na Plenkovića - trijumfirao bez jeftinog populizma
» EUROPSKI PUČANI OSUDILI SELAFIZAM 'Naizgled nenasilni ekstremisti potiču paralelna društva i mržnju prema većini'
» RTV Herceg Bosne do kraja godine
» Plenki će primiti nagradu za Europski govor godine
Page 1 of 2