ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku Empty Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku

Post by RayMabus 16/4/2020, 22:29

Bilo bi i vrijeme

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2175657
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku Empty Re: Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku

Post by Hektorović 16/4/2020, 22:30

Kaže Tuski koji u Poljskoj sad teško može dobiti izbore i za mjesnu zajednicu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku Empty Re: Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku

Post by RayMabus 16/4/2020, 22:32

Nije ovo Poljska nego eu parlament

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/ne-mogu-vise-ignorirati-njegove-poteze-orbanova-stranka-ce-do-kraja-godine-biti-izbacena-iz-epp-a-1016604
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 16/4/2020, 22:34

RayMabus wrote:Bilo bi i vrijeme

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2175657
Pučani??? Hahahahaha,tko još drži do njihova mišljenja?

da Pučani!!! Buhahahaha.      Da me zovu u tu stranku reko bi "Dečki,ste vi ponoreli???"
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 16/4/2020, 22:35

to je dobro..znaci da Madjari idu pravim smjerom,n tamo gdje idu libleftardi...naravno Lonijevi tud gdje i sva Turcadija... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 16/4/2020, 22:36

Pučani!? Hahahahahahahahahahaha

Marcellus ih jedini na forumu rešpektira. Čak ih ni Veber ne jeben 5%.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by max123 16/4/2020, 22:38

zavrnit poljskim katolibanima i ugarskim nacistima pipu iz eu fondova.pa ćeš vidit vike i plača...

Last edited by max123 on 16/4/2020, 22:39; edited 2 times in total
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/4/2020, 22:38

Pa nek idu , mogu se odma priključit konzervativnom bloku u eu parlamentu kojeg predvode Poljaci sad kad nema Britanaca. Fino Višegradska skupina i ta priča. Konzervativni blok.

I Ruža.

Europski pučani : Do kraja godine izbacujemo Orbanovu stranku Ruzo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/4/2020, 22:39

max123 wrote:zavrnit poljskim katolibanima i ugarskim nacistima pipu iz eu fondova.pa ćeš vidit dreke i plača...
:dramaq
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 16/4/2020, 22:44

Legendovich wrote:
max123 wrote:zavrnit poljskim katolibanima i ugarskim nacistima pipu iz eu fondova.pa ćeš vidit dreke i plača...
sve ide i umire priko pare.stara jevrejska...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 16/4/2020, 22:48

max123 wrote:
Legendovich wrote:
cuj tko nauci raditi,a Madjari to znaju,nece propasti..vi..eeee,to je vec druga prica..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 16/4/2020, 22:53

Legendovich wrote:
max123 wrote:
cuj tko nauci raditi,a Madjari to znaju,nece propasti..vi..eeee,to je vec druga prica..
svetoje,mi u ovoj priči nismo bitni.ja samo i isključivo kritiziram kurvinjsko ponašanje ovih tatara.pljuvat na ruku koja te rani je najmizeralnija karakterna osobina...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 16/4/2020, 22:58

max123 wrote:
Legendovich wrote:
max123 wrote:
svetoje,mi u ovoj priči nismo bitni.ja samo i isključivo kritiziram kurvinjsko ponašanje ovih tatara.pljuvat na ruku koja te rani je najmizeralnija karakterna osobina...
dude..NITKO te Tatare ne hrani..to prvo..hrane oni sami sebe..vjeruj mi ZAPAD josh nikog nije nahranio,komu nije prethodno trostruko naplatio..i tO nije pretjerivanje..
ajdti meni malo prokopaj po pitanju županjske secerane,TKO I ZASTO JE HOCE NASILU ZATVORITI..
Sranje krenulo otkad su svabi "dali nalog" da se ugasi,jer je za drzavu velicine RH,nepotrebno da ima 3 secerane.,,u prijevodu,secerana rusi cijene secera na eU trzistu a to svabima i osterajherima ne pase..
TA secerana vec generacijama hrani hrvate i ostale gradjane i bogati(bogatila je taj dio Slavonije),kao i ostatak industrije..DANAS.ziva pustos,nish ne radi..ž
ajd ti malo to prouci..zanimljivo jest..frend mi na cekanju,radio u secerani..zena i 4 djece,svi decki :tu :tu,a on ovisi i njegova obitelj o nekom sitnisu koji ja spalim kroz potroseno gorivo mjesecno..
TO je pravi problem dude..i TU treba reagirati.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 16/4/2020, 23:04

Legendovich wrote:
dude..NITKO te Tatare ne hrani..to prvo..hrane oni sami sebe..vjeruj mi ZAPAD josh nikog nije nahranio,komu nije prethodno trostruko naplatio..i tO nije pretjerivanje..
ajdti meni malo prokopaj po pitanju županjske secerane,TKO I ZASTO JE HOCE NASILU ZATVORITI..
Sranje krenulo otkad su svabi "dali nalog" da se ugasi,jer je za drzavu velicine RH,nepotrebno da ima 3 secerane.,,u prijevodu,secerana rusi cijene secera na eU trzistu a to svabima i osterajherima ne pase..
TA secerana vec generacijama hrani hrvate i ostale gradjane i bogati(bogatila je taj dio Slavonije),kao i ostatak industrije..DANAS.ziva pustos,nish ne radi..ž
ajd ti malo to prouci..zanimljivo jest..frend mi na cekanju,radio u secerani..zena i 4 djece,svi decki :tu :tu,a on ovisi i njegova obitelj o nekom sitnisu koji ja spalim kroz potroseno gorivo mjesecno..
nisam ja reka da su švabe neki sveci i dobročinitelji,naravno da to nisu,i da gledaju svoj interes.pa kurac bi bili to što jesu da su neki sentimentalci.ali,ono što oni znaju,to je jedan usavršeni ustroj,bilo poduzetnički ili politički.i naravno da se je sa njihovim kapitalom i znanjem  digla i jedna mađarska i jedna poljska i sličnje pripizdine.i to je to i nema dalje...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 16/4/2020, 23:05

a takvih "secerana" i ostalih firmija je na tisce...domaca politicka ekipa ih proglasila "nerentabilnima"..majko bozja,kad vidim sto josh ovdje u svabiji donosi profit,te doli treba objesiti na bandere...problem nije bio u proizvodnim resursima nego prekobrojno uposljenima..
zupanjaska secerana je 80tih u vrijeme kampanje proizvodila 25000 tona secera(u tri mjeseca)...kasnije,u promjeni uredjenja,mmoglo s napraviti dvi sezone sa repom,dvi berbe,i josh dvi sa kubanskom melasom..posa za cijelu godinu 100000 tona secera godisnje..
trziste osigurano,a ipak..secerana mora se zatvoriti..zanimljivo zar ne..?? Suspect Suspect Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/4/2020, 23:09

max123 wrote:
Legendovich wrote:
nisam ja reka da su švabe neki sveci i dobročinitelji,naravno da to nisu,i da gledaju svoj interes.pa kurac bi bili to što jesu da su neki sentimentalci.ali,ono što oni znaju,to je jedan usavršeni ustroj,bilo poduzetnički ili politički.i naravno da se je sa njihovim kapitalom i znanjem  digla i jedna mađarska i jedna poljska i sličnje pripizdine.i to je to i nema dalje...
svabima inace odajem priznanje u svemu,dakle tu problema nemamo.a nauciti raditi,organizirati u sistemu kapitalizma trazi vRIJEME..SVE sto je bilo pod komjunizmom je sjebano na duze.,.i to je fakat..tu nema krivaca..Poljska je danas jedna jako razvijena industrijska drzava..Madjarska isto..imaju investiije strane-pazi,ne iz dobrote,nego iz proracunatog profita..i pazi sad..to je sasvim oke,ali kako u svabiji postoje strajkovi,tako postoji i dobra volja Madjara da svoj pravac SAMI odlucuju..vjeruj mi ZAPAD je izvukao vec triple ono sto je investirao..nije on ostecen,nego treba podanickih naroda za sranja kojima je europa preplavljena..Madjai i Poljaci nisu zvali kozojebe icamuge da preplave EU.,.sada kaod je sranja na vratima,e Merkeli ostali lijevi retardi liberalnog shvacanja , bi po Poljskoj i Madjarskoj rasipali to smece..jel to posteno??..e onda kaod ih ovi odhebu,ispadaju Madjari i Poljaci ovakiv ionakvi..tti si progutao propagandu,a ispustio sustinu svega...no i to je ljucki.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 16/4/2020, 23:09

Legendovich wrote:
trziste osigurano,a ipak..secerana mora se zatvoriti..zanimljivo zar ne..?? Suspect Suspect Suspect
nisam neki stručnjak,ali predpostavljam da je bilo sukob interesa.ova naša je zatvorena jer je neka druga morala ostat na životu.možda neka u njemačkoj,šveckoj ili di već.tako funkcionira eu.nekaj dobiješ,nekaj izgubiš...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by marcellus 16/4/2020, 23:11

a jesu ga zajebali, opako...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 16/4/2020, 23:14

marcellus wrote:a jesu ga zajebali, opako...

Evo,ni Marcellus ih ne rešpektira.

Hahahahahaha

Jedino Vuksan.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 16/4/2020, 23:15

max123 wrote:
Legendovich wrote:
nisam neki stručnjak,ali predpostavljam da je bilo sukob interesa.ova naša je zatvorena jer je neka druga morala ostat na životu.možda neka u njemačkoj,šveckoj ili di već.tako funkcionira eu.nekaj dobiješ,nekaj izgubiš...
e to se rad itrzisnim natjecanjima,zdravim poslovanjem,a NE POLITICKIM odlukama..zas nije u austiji zatvorena ili svabiji??eeee..pajdo,oni svoje radnike stite.. :starac :starac :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics