ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana

Go down

3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana Empty 3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana

Post by Serbinho-3 14/4/2020, 22:00

ZVEZDIN DIREKTOR IŠAO U PROVOD SA DEVOJKAMA I SUDIJOM PRED MEČ SA MILANOM Otkriveni dugo čuvani detalji legendarnog meča

3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana DGXtAbRUwAArJJO

Prvi meč četvrtfinala Kupa šampiona sa San Siru okončan je nerešenim rezultatom (1:1), dok je revanš igran na Marakani. Zvezda je povela golom Savićevića u 51. minutu meča, a onda su se stvari naglo promenile. Magla je pala na Beograd, utakmica nije mogla da bude okončana i odložena je sa sutra. U tom trenutku Zvezda je čak imala i igrača više. 

"Sudija je prekinuo utakmicu i rekao nam da sačekamo 45 minuta da bi videli da li će se magla povući. Popušio sam cigaretu i otišao u svlačionicu i video sam da se četvorica mojih saigrača već tuširaju. Nisu shvatili da je utakmica privremeno prekinuta. Morao sam očajno da postupim i da kažem sudiji Diteru Poliju da sam loše razumeo njegov engleski i da zbog toga moja karijera može biti uništena, a on je otvorio svoj prozor i rekao: 'U redu, nema veze, nastavljamo sutra popodne' ", priseća se Taveđa.
"Nikome nisam rekao šta se desilo 20 godina, samo sam se ponašao kao da je stvarno sve bilo tako."
3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana Belgrado-milan
Kasnije te noći video je nešto zanimljivo. 
"Nisam mogao da spavam, pa sam pitao recepcionera u hotelu da mi predloži najbolji noćni klub u Beogradu. Uzeo sam taksi sa Guidom Susinijem i bio sam ubeđen da će i sudija biti tamo."
"Zanimljivo, 30 minuta kasnije, dolazi beli mercedes sa sudijom unutra, pomoćnim sudijom, nekoliko devojaka i direktorima Crvene zvezde. Sudija me je video i razmenili smo poglede, kao da smo rekli jedan drugom: 'Znam šta radiš – video sam te'. Ipak, nisam rekao nikom ništa."
Utakmica je sutradan završena rezultatom 1:1 i Milan je prošao na penale.

Niko nije imao hrabrosti da kaže šta se ustvari desilo.", zaključio je tadašnji sportski direktor Milana.
Milan je nakon toga u polufinalu savladao Real Madrid, dok je u finalu deklasirao Steauu sa 4:0 i tako odbranio naslov šampiona Evrope. 

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3447369/zvezdin-direktor-isao-u-provod-sa-devojkama-i-sudijom-pred-mec-sa-milanom-otkriveni-dugo-cuvani-detalji-legendarnog-meca
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana Empty Re: 3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana

Post by Serbinho-3 14/4/2020, 22:11

https://m.milannews.it/amp/primo-piano/esclusiva-mn-taveggia-ex-dir-organizzativo-milan-la-verita-sulla-nebbia-di-belgrado-e-sulle-luci-di-marsiglia-367810
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana Empty Re: 3M a nije maska, Magla, Milan, Marakana

Post by Serbinho-3 14/4/2020, 22:18

Kasnije te noći video je nešto zanimljivo. 
"Nisam mogao da spavam, pa sam pitao recepcionera u hotelu da mi predloži najbolji noćni klub u Beogradu. Uzeo sam taksi sa Guidom Susinijem i bio sam ubeđen da će i sudija biti tamo."
"Zanimljivo, 30 minuta kasnije, dolazi beli mercedes sa sudijom unutra, pomoćnim sudijom, nekoliko devojaka i direktorima Crvene zvezde. Sudija me je video i razmenili smo poglede, kao da smo rekli jedan drugom: 'Znam šta radiš – video sam te'. Ipak, nisam rekao nikom ništa."

Kako je mogao biti ubedjen i kako su svi zavrsili tamo.

Otvorio dusu posle 30 godina, jer bi za ovako nesto, svi bili

suspendovani od UEFA.

Kasnije se pojavio Bernar Tapi, ne bi me iznenadilo da je bio

vlasnik striptiz bara a Sudija i delegat pocasni gosti.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by jastreb 14/4/2020, 23:15

Gluposti. Zvezda je tad imala izuzetan peh. Ona magluština.

Zaslužili su proć dalje.   Prvi su bili koji su tada uzdrmali moćni Milan sa Gulitom i van Bastenom.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/4/2020, 01:23

Ovo se tek sada saznaje da sudija nije svirao kraj utakmice, vec
rekao 45 minuta pauza.
Da li on stvarno nije razumeo ili im nije odgovaralo da nastave, jer
tesko da bi izjednacili u preostalom vremenu, pa je izmislio kod
sudije da se njih 4-5 vec tusira, kako bi pokusao da je ponisti, sto
im je i uspelo.
Sudija nije mogao na osnovu toga da koriguje svoju odluku.
Ko zna sta cemo jos cuti o toj utakmici, ali nebitno, proslost.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/4/2020, 01:24

Zvezda je tu imala sansu prvi put da osvoji Evropu.
Imala je dosta jak tim.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics