Nijemci na tragu kriminalnih radnji Stjepana Mesica
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Nijemci na tragu kriminalnih radnji Stjepana Mesica
https://www.ekskluzivno.me/nevjerojatno-otkrice-nijemci-na-tragu-kriminalnih-radnji-bivseg-predsjednika-16482/?fbclid=IwAR3MhyZTYsJEYoR0pgAdsuP62gnNQ9itcQ2CScoYhEwX6-FuDy6aqBMahIo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nijemci na tragu kriminalnih radnji Stjepana Mesica
Marc je oslobođen za klevetu što znači da je istinu pisao ali iz DORHa nije bilo reakcije. Očito je da samo njemci mogu naše mutikaše i bitange razjebati, nikako udbaški dorh i pravosuđe u RH.vuksadinare wrote:https://www.ekskluzivno.me/nevjerojatno-otkrice-nijemci-na-tragu-kriminalnih-radnji-bivseg-predsjednika-16482/?fbclid=IwAR3MhyZTYsJEYoR0pgAdsuP62gnNQ9itcQ2CScoYhEwX6-FuDy6aqBMahIo
antifasistima ne pakirati narocito od okupatora svaba
2015-09-08
haha..nemoj ti pakirati antifašistima švabama,idi tamo pa se postrojavaj,oblači u crno i mjeri visinu kukuruza pa ćeš vidjeti što je antifašizam.vuksadinare wrote:antifasistima ne pakirati narocito od okupatora svaba
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:haha..nemoj ti pakirati antifašistima švabama,idi tamo pa se postrojavaj,oblači u crno i mjeri visinu kukuruza pa ćeš vidjeti što je antifašizam.vuksadinare wrote:antifasistima ne pakirati narocito od okupatora svaba
Dobro. A kaj s nama kaj ne merimo kuruzu, a crnu majicu nosimo isto kak i belu ili crvenu (rozu nema šanse da nosim), a tvrdimo da Meskeja treba na galge zbog izdaje i plindranja novcih?
Smo mi u Svabiji fasisti?
Guest- Guest
svakoga ko je plindrao u zatvor bez obzira tko je i što je,ali skretanje na antifašizam i lijeve je opet ono naše staro "dršte lopova".Sovak wrote:vili40 wrote:haha..nemoj ti pakirati antifašistima švabama,idi tamo pa se postrojavaj,oblači u crno i mjeri visinu kukuruza pa ćeš vidjeti što je antifašizam.vuksadinare wrote:antifasistima ne pakirati narocito od okupatora svaba
Dobro. A kaj s nama kaj ne merimo kuruzu, a crnu majicu nosimo isto kak i belu ili crvenu (rozu nema šanse da nosim), a tvrdimo da Meskeja treba na galge zbog izdaje i plindranja novcih?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:svakoga ko je plindrao u zatvor bez obzira tko je i što je,ali skretanje na antifašizam i lijeve je opet ono naše staro "dršte lopova".Sovak wrote:vili40 wrote:haha..nemoj ti pakirati antifašistima švabama,idi tamo pa se postrojavaj,oblači u crno i mjeri visinu kukuruza pa ćeš vidjeti što je antifašizam.vuksadinare wrote:antifasistima ne pakirati narocito od okupatora svaba
Dobro, dobro ... ja samo pitam.
Guest- Guest
Mesic je izdajica drzave-kraj price..
Guest- Guest
mesića samo treba pustit da ide u trgovinu i da puno šeta....
2015-08-08
ekskluzivno meeee
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jednom me je S. Mesić tužio jer sam napisao da je uzeo mislim da je bilo 630.000 ojra mita od w. wolfa za patrie.
ja sam predstavio sudu dokumente - rezultate međunarodne istrage - iz kojih je to proizlazilo. Sud je presudio meni u korist, viši sud je presudio meni u korist, ustavni sud je presudio meni u korist, i sad stipe tuži rh europskom sudu za ljudska prava jer kao nije imao pošteno suđenje.
No kvaka je uglavnom u tome da su svi sudovi prosudili da sam ja imao razloga vjerovati, slijedom dokumentacije, da je on uzeo mito.
i nikom ništa. Sud kaže da sam ja imao razloga vjerovati da je stipe uzeo mito, ali dorh očito nema razloga to isto vjerovati. Ludnica.
ja sam predstavio sudu dokumente - rezultate međunarodne istrage - iz kojih je to proizlazilo. Sud je presudio meni u korist, viši sud je presudio meni u korist, ustavni sud je presudio meni u korist, i sad stipe tuži rh europskom sudu za ljudska prava jer kao nije imao pošteno suđenje.
No kvaka je uglavnom u tome da su svi sudovi prosudili da sam ja imao razloga vjerovati, slijedom dokumentacije, da je on uzeo mito.
i nikom ništa. Sud kaže da sam ja imao razloga vjerovati da je stipe uzeo mito, ali dorh očito nema razloga to isto vjerovati. Ludnica.
Dikobraz je savrsen, iako lopov i uz to i ruzan kao lopov smantao je naciju da mu vjeruje 2 puta, nenadjebivo.
omni-
2014-04-12
Nijemci se tu nemaju kaj mešati.
Nemam ništa protiv da se Mesiću sudi i da se osudi,ukoliko se dokaže njegov lopovlook,ali Nijemci se nemaju što miješat u naše poslove.
Ni malena Srbijica nije Švabi dala da istražuje na njihovoj teritoriji ubojstvo Franca Ferdinanda.
Ugledajmo se malo na Srbiju.
Nemam ništa protiv da se Mesiću sudi i da se osudi,ukoliko se dokaže njegov lopovlook,ali Nijemci se nemaju što miješat u naše poslove.
Ni malena Srbijica nije Švabi dala da istražuje na njihovoj teritoriji ubojstvo Franca Ferdinanda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma fakat, to samo švabe mogu razjebati. To što im Quazim Osmani 40 godina caruje u Hamburgu na temu droge, prostitucije i trgovine ljudima po čitavoj Europi, to nema nikakve ama baš nikakve veze s nepodmitljivim švapskim političarimatre wrote:vuksadinare wrote:Očito je da samo njemci mogu naše mutikaše i bitange razjebati, nikako udbaški dorh i pravosuđe u RH.
Pa u biti nema..Ćazim je brutala i ima moc d mrkne kog pozeli..Eto,kod Menea Turčadija rula,i policija je godinama pokusala gracku mafiju uloviti prikupljal dokaze,aktivirala tajne istrage,a posto u svapskoj policiji ima i Turcadije,lako je za pretpostaviti da je istraga procurila..rezultat,par detektiva ubijeno iz prolazeceg bemveja..vrlo znakovito..svabi se boje Turcadije,jer su ovi ludi i poginut ce za ono sto rade,a tu nemaju niti milosti prema kako svojima,tako niti drugima..Oh_Femder wrote:Ma fakat, to samo švabe mogu razjebati. To što im Quazim Osmani 40 godina caruje u Hamburgu na temu droge, prostitucije i trgovine ljudima po čitavoj Europi, to nema nikakve ama baš nikakve veze s nepodmitljivim švapskim političarimatre wrote:vuksadinare wrote:Očito je da samo njemci mogu naše mutikaše i bitange razjebati, nikako udbaški dorh i pravosuđe u RH.
Guest- Guest
Čujem da francuska sobarica vuksadinare traži sebi francusku sobaricu. Po ovom što tu pišeš, izgleda da si više nego kvalificiranLegendovich wrote:Pa u biti nema..Ćazim je brutala i ima moc d mrkne kog pozeli..Eto,kod Menea Turčadija rula,i policija je godinama pokusala gracku mafiju uloviti prikupljal dokaze,aktivirala tajne istrage,a posto u svapskoj policiji ima i Turcadije,lako je za pretpostaviti da je istraga procurila..rezultat,par detektiva ubijeno iz prolazeceg bemveja..vrlo znakovito..svabi se boje Turcadije,jer su ovi ludi i poginut ce za ono sto rade,a tu nemaju niti milosti prema kako svojima,tako niti drugima..Oh_Femder wrote:Ma fakat, to samo švabe mogu razjebati. To što im Quazim Osmani 40 godina caruje u Hamburgu na temu droge, prostitucije i trgovine ljudima po čitavoj Europi, to nema nikakve ama baš nikakve veze s nepodmitljivim švapskim političarimatre wrote:vuksadinare wrote:Očito je da samo njemci mogu naše mutikaše i bitange razjebati, nikako udbaški dorh i pravosuđe u RH.
.
sa radom borić, sarnavkom i babama i pokojim pederčićem može npr onaj grubnić i ciganović... koliko bi se samo u tom slučaju balasta hrvatska riješila...michaellcmacha wrote:mesića samo treba pustit da ide u trgovinu i da puno šeta....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
govorim ti kako jeste..slabo ti poznas svabe..da je tako kako govoris,ne bi niti svabija bila to sto jeste..u vrhu samog svijeta po snazi,nego bi bilo kao kod vas..Oh_Femder wrote:Čujem da francuska sobarica vuksadinare traži sebi francusku sobaricu. Po ovom što tu pišeš, izgleda da si više nego kvalificiranLegendovich wrote:Pa u biti nema..Ćazim je brutala i ima moc d mrkne kog pozeli..Eto,kod Menea Turčadija rula,i policija je godinama pokusala gracku mafiju uloviti prikupljal dokaze,aktivirala tajne istrage,a posto u svapskoj policiji ima i Turcadije,lako je za pretpostaviti da je istraga procurila..rezultat,par detektiva ubijeno iz prolazeceg bemveja..vrlo znakovito..svabi se boje Turcadije,jer su ovi ludi i poginut ce za ono sto rade,a tu nemaju niti milosti prema kako svojima,tako niti drugima..Oh_Femder wrote:Ma fakat, to samo švabe mogu razjebati. To što im Quazim Osmani 40 godina caruje u Hamburgu na temu droge, prostitucije i trgovine ljudima po čitavoj Europi, to nema nikakve ama baš nikakve veze s nepodmitljivim švapskim političarimatre wrote:vuksadinare wrote:Očito je da samo njemci mogu naše mutikaše i bitange razjebati, nikako udbaški dorh i pravosuđe u RH.
.
napose,ako tebi netko stavi cjevaru utoke na celo familije,plesat ces i ti kako ti se kaze..ne tvrdim da nema takvih slucajeva..
Guest- Guest
KAko nemajujastreb wrote:Nijemci se tu nemaju kaj mešati.
Pa Hrvati bi rođene ćaće i matere izručili svojim božanstvima Švabama samo ako oni to zatraže
A što se Mesića tiče, on je govno ali je danas potpuno nebitan lik
On je svoje odradio ... prošo voz, što bi Srbi rekli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ako je za dobrobit nacije...da...ako je korov..korov se uklanja da bi tlo bilo plodnoRingo10 wrote:KAko nemajujastreb wrote:Nijemci se tu nemaju kaj mešati.
Pa Hrvati bi rođene ćaće i matere izručili svojim božanstvima Švabama samo ako oni to zatraže
A što se Mesića tiče, on je govno ali je danas potpuno nebitan lik
On je svoje odradio ... prošo voz, što bi Srbi rekli
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dobar posao Stjepana Mesića
» URED BIVŠEG PREDSJEDNIKA STJEPANA MESIĆA GASI SE 1. LIPNJA....ALELUJA! :)
» Monca: Dva Bugara krali po radnji
» 11 % stranaca krivo za 40 % kriminalnih djela - Bravo za Merkelicu
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
» URED BIVŠEG PREDSJEDNIKA STJEPANA MESIĆA GASI SE 1. LIPNJA....ALELUJA! :)
» Monca: Dva Bugara krali po radnji
» 11 % stranaca krivo za 40 % kriminalnih djela - Bravo za Merkelicu
» HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO TOMIĆU: ‘Tomićeve su izjave na tragu njegovih dosadašnjih osobnih uvreda’
Page 1 of 3