Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna
Ozbiljno? Joj, evo ti teme.marcellus wrote:ja vozim kabrio pa mi mogu poduvat.. al su mi zato rebnuli 2500 kuna jer mi auto NAVODNO nije bio registriran - iako ne samo da je imao osiguranje i tehnički nego je imao i kasko. Eeeeee, al nije imao štambilj u prometnoj (jer su mi dali novu u stanici za tehnički, a ja nisam imao vremena cijeli dan izgubit u heinzelovoj da mi udare štambilj).
"A di je pečat?" dođe ti da mu ga udariš sred čela
Majku da im jebem lopovsku
Guest- Guest
marcellus wrote:ja vozim kabrio pa mi mogu poduvat.. al su mi zato rebnuli 2500 kuna jer mi auto NAVODNO nije bio registriran - iako ne samo da je imao osiguranje i tehnički nego je imao i kasko. Eeeeee, al nije imao štambilj u prometnoj (jer su mi dali novu u stanici za tehnički, a ja nisam imao vremena cijeli dan izgubit u heinzelovoj da mi udare štambilj).
Trebao si ukrasti milijune pa te ne bi dirali, a ne tako na sitno, prekršajić.
mrincredible-
2014-04-16
Bolje imati pečat nego auto...marcellus wrote:ja vozim kabrio pa mi mogu poduvat.. al su mi zato rebnuli 2500 kuna jer mi auto NAVODNO nije bio registriran - iako ne samo da je imao osiguranje i tehnički nego je imao i kasko. Eeeeee, al nije imao štambilj u prometnoj (jer su mi dali novu u stanici za tehnički, a ja nisam imao vremena cijeli dan izgubit u heinzelovoj da mi udare štambilj).
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
I po novom zabranjeno prdit u autu,kažnjivo po zakonu bez otvaranja prozora...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
daj ne njake.marcellus wrote:ja vozim kabrio pa mi mogu poduvat.. al su mi zato rebnuli 2500 kuna jer mi auto NAVODNO nije bio registriran - iako ne samo da je imao osiguranje i tehnički nego je imao i kasko. Eeeeee, al nije imao štambilj u prometnoj (jer su mi dali novu u stanici za tehnički, a ja nisam imao vremena cijeli dan izgubit u heinzelovoj da mi udare štambilj).
prometna se printa.
mene više boli srce kaj me "skinuo" presretač na autocesti.
neš brzine. 190.
jebemliimdaim jebe punjenje proračuna.
2014-12-30
E, sad, kakoš prdit sa zatvorenim prozorom? Ajd jednom, dvaput, ali što kad zagusti?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Kazna od 6000 kuna
» Djeci koja ne brinu o nemoćnim roditeljima kazna najmanje 10.000 kuna ili zatvor
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Kazna od 6000 kuna
» Djeci koja ne brinu o nemoćnim roditeljima kazna najmanje 10.000 kuna ili zatvor
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 2 of 2