Belgija na aparatima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Belgija na aparatima
Izaću kad me bude volja a ako me bude volja neću izać 30 godina...Triny wrote:Strašno koliko nepoznanica.T. wrote:Gripa ima svoju sezonu kada se pojavljuje, postoji cjepivo koje koliko-toliko štiti i zna se da će nestati dolaskom toplijeg vremena...Triny wrote:Epidemiolozi sa Sciensana kažu da je u zimi 2017-2018 smrtnost od gripe bila i veća nego sad (465/dan), tada se govorilo o nešto jačoj gripi nego inače.
Plus nema toliko visoku virulentnost kao corona virus niti je virus gripe otporan koliko ovaj koji se na nekim površinama zadržava (navodno) do 2-3 dana, a i inkubacija je kod gripe znatno kraća (1-3) dana...
Znači da osoba zaražena gripom max. 3 dana nema simptome i širi zarazu dok je kod ovog virusa taj period znatno duži (otud izolacija 14 dana)...
Ne izlazi iz kuće ni po pivo i cigare. Jedno 15 godina dok ne pronađu cjepivo.
Pivu i cigarete će mi donosit ispred vrata...
Još bolje je tako...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa men ivako pase..ne gledam telad glupu kako baulja besmisleno po gradu tam ovamo..sjedne se u ajuto i zipp..!!! obavis sto moras i pici natrag obitelji..vjerujem da obitelj opet dobiva na vaznosti..to smeta(posvecenost obitelji) samo samozivim i sebicnim osobama..
Guest- Guest
T. wrote:Izaću kad me bude volja a ako me bude volja neću izać 30 godina...Triny wrote:Strašno koliko nepoznanica.T. wrote:Gripa ima svoju sezonu kada se pojavljuje, postoji cjepivo koje koliko-toliko štiti i zna se da će nestati dolaskom toplijeg vremena...Triny wrote:Epidemiolozi sa Sciensana kažu da je u zimi 2017-2018 smrtnost od gripe bila i veća nego sad (465/dan), tada se govorilo o nešto jačoj gripi nego inače.
Plus nema toliko visoku virulentnost kao corona virus niti je virus gripe otporan koliko ovaj koji se na nekim površinama zadržava (navodno) do 2-3 dana, a i inkubacija je kod gripe znatno kraća (1-3) dana...
Znači da osoba zaražena gripom max. 3 dana nema simptome i širi zarazu dok je kod ovog virusa taj period znatno duži (otud izolacija 14 dana)...
Pivu i cigarete će mi donosit ispred vrata...
Još bolje je tako...
Kao Hiroo Onoda, položaj na trosjedu, daljinski repetiran i do zadnjeg daha....
pa čim malo popuste mjere zapali u švedsku i Bog te veselio... tamo je ipak regulativa malo manje napeta... tamo ono što se veli... se da...Triny wrote:Strašno koliko nepoznanica.T. wrote:Gripa ima svoju sezonu kada se pojavljuje, postoji cjepivo koje koliko-toliko štiti i zna se da će nestati dolaskom toplijeg vremena...Triny wrote:Epidemiolozi sa Sciensana kažu da je u zimi 2017-2018 smrtnost od gripe bila i veća nego sad (465/dan), tada se govorilo o nešto jačoj gripi nego inače.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Belgija tone
» Belgija stavila SD županiju na crvenu listu
» Belgija uvodi (permanentno) izvanredno stanje
» Belgija odbija globalni sporazum o imigracijama
» Belgija prva islamska država u Europi
» Belgija stavila SD županiju na crvenu listu
» Belgija uvodi (permanentno) izvanredno stanje
» Belgija odbija globalni sporazum o imigracijama