ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belgija na aparatima

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Belgija na aparatima - Page 3 Empty Re: Belgija na aparatima

Post by T. 16/4/2020, 22:15

Triny wrote:
T. wrote:
Triny wrote:Epidemiolozi sa Sciensana kažu da je u zimi 2017-2018 smrtnost od gripe bila i veća nego sad (465/dan), tada se govorilo o nešto jačoj gripi nego inače.
Gripa ima svoju sezonu kada se pojavljuje, postoji cjepivo koje koliko-toliko štiti i zna se da će nestati dolaskom toplijeg vremena...
Plus nema toliko visoku virulentnost kao corona virus niti je virus gripe otporan koliko ovaj koji se na nekim površinama zadržava (navodno) do 2-3 dana, a i inkubacija je kod gripe znatno kraća (1-3) dana...
Znači da osoba zaražena gripom max. 3 dana nema simptome i širi zarazu dok je kod ovog virusa taj period znatno duži (otud izolacija 14 dana)...
Strašno koliko nepoznanica.
Ne izlazi iz kuće ni po pivo i cigare. Jedno 15 godina dok ne pronađu cjepivo.
Izaću kad me bude volja a ako me bude volja neću izać 30 godina...
Pivu i cigarete će mi donosit ispred vrata...
Još bolje je tako...  :W

T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/4/2020, 22:33

Pa men ivako pase..ne gledam telad glupu kako baulja besmisleno po gradu tam ovamo..sjedne se u ajuto i zipp..!!! obavis sto moras i pici natrag obitelji..vjerujem da obitelj opet dobiva na vaznosti..to smeta(posvecenost obitelji) samo samozivim i sebicnim osobama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/4/2020, 22:43

T. wrote:
Triny wrote:
T. wrote:
Triny wrote:Epidemiolozi sa Sciensana kažu da je u zimi 2017-2018 smrtnost od gripe bila i veća nego sad (465/dan), tada se govorilo o nešto jačoj gripi nego inače.
Gripa ima svoju sezonu kada se pojavljuje, postoji cjepivo koje koliko-toliko štiti i zna se da će nestati dolaskom toplijeg vremena...
Plus nema toliko visoku virulentnost kao corona virus niti je virus gripe otporan koliko ovaj koji se na nekim površinama zadržava (navodno) do 2-3 dana, a i inkubacija je kod gripe znatno kraća (1-3) dana...
Znači da osoba zaražena gripom max. 3 dana nema simptome i širi zarazu dok je kod ovog virusa taj period znatno duži (otud izolacija 14 dana)...
Izaću kad me bude volja a ako me bude volja neću izać 30 godina...
Pivu i cigarete će mi donosit ispred vrata...
Još bolje je tako...  :W
Belgija na aparatima - Page 3 Images__45___1517487022_80563-e1517487092927
Kao Hiroo Onoda, položaj na trosjedu, daljinski repetiran i do zadnjeg daha....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 16/4/2020, 22:54

Triny wrote:
T. wrote:
pa čim malo popuste mjere zapali u švedsku i Bog te veselio... tamo je ipak regulativa malo manje napeta... tamo ono što se veli... se da...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics