Macron najavio zatvaranje granica EU do jeseni
Page 1 of 1
Macron najavio zatvaranje granica EU do jeseni
Ave Macron
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:858855-Evropa-se-sprema-da-zatvori-granice-do-jeseni-Makron-najavio-dug-period-izolacije
Blokada
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:858855-Evropa-se-sprema-da-zatvori-granice-do-jeseni-Makron-najavio-dug-period-izolacije
Blokada
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Macron najavio zatvaranje granica EU do jeseni
Kako ce Svet ici dalje, ko ce ga znati...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kao u srednjem vijeku, nitko nigdje i svak u se i u svoje kljuse. Tko ima izvuce se tko nema ode u pakao, jbg imalo se vremena obezbijediti.Serbinho-3 wrote:Kako ce Svet ici dalje, ko ce ga znati...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Kao u srednjem vijeku, nitko nigdje i svak u se i u svoje kljuse. Tko ima izvuce se tko nema ode u pakao, jbg imalo se vremena obezbijediti.Serbinho-3 wrote:Kako ce Svet ici dalje, ko ce ga znati...
tko nema ubit će onoga tko ima.
Guest- Guest
Ovisi kako i gdje i kako se tko naoruzao.Gnječ wrote:omni wrote:Kao u srednjem vijeku, nitko nigdje i svak u se i u svoje kljuse. Tko ima izvuce se tko nema ode u pakao, jbg imalo se vremena obezbijediti.Serbinho-3 wrote:Kako ce Svet ici dalje, ko ce ga znati...
omni-
2014-04-12
14,400 mrtvih do sada u Francuskoj. Smanjuje se pritisak na mirovinske i zdravstvene sustave , oslobađa hrpa nekretnina....
Fino pustiš virus da hara i problem se sam rješava , pocrkat će miljon i trista tisuća ljudi u Francuskoj , porast će udio muslimana i stranaca jer penzioneri u Francuskoj su uglavnom etnički Francuzi....
Fino pustiš virus da hara i problem se sam rješava , pocrkat će miljon i trista tisuća ljudi u Francuskoj , porast će udio muslimana i stranaca jer penzioneri u Francuskoj su uglavnom etnički Francuzi....
2014-04-11
omni wrote:Ovisi kako i gdje i kako se tko naoruzao.Gnječ wrote:omni wrote:Kao u srednjem vijeku, nitko nigdje i svak u se i u svoje kljuse. Tko ima izvuce se tko nema ode u pakao, jbg imalo se vremena obezbijediti.Serbinho-3 wrote:Kako ce Svet ici dalje, ko ce ga znati...
don't be fool. oni koji imaju su u manjini.
Guest- Guest
pa baš i neće iako nema sveobuhvatnih statističkih podataka postoje naznake da je u europi značajan dio umrlih od covid19.... somalijaca i ostalih afrocrnaca i u USA je značajan broj afroamerikanaca izginuo...RayMabus wrote:14,400 mrtvih do sada u Francuskoj. Smanjuje se pritisak na mirovinske i zdravstvene sustave , oslobađa hrpa nekretnina....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ostali i bez nosača zrakoplova trenutno
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zaraza-i-na-francuskom-nosacu-aviona-vratili-se-u-luku-svih-1900-clanova-posade-zavrsilo-u-izolaciji-a-na-brodu-je-provedena-operacija-bez-presedana/10201774/
Ma šalim se to za puštanje korone pa da im pocrka miljon i trists tisuća penzionera. Jebe mi se za to , ionako će to pomrit samo od sebe u idučih u prosjeku pet godina. Neman nikakve koristi od toga šta će oni umrit dvi tri godine prije nit mi to išta znači.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zaraza-i-na-francuskom-nosacu-aviona-vratili-se-u-luku-svih-1900-clanova-posade-zavrsilo-u-izolaciji-a-na-brodu-je-provedena-operacija-bez-presedana/10201774/
Ma šalim se to za puštanje korone pa da im pocrka miljon i trists tisuća penzionera. Jebe mi se za to , ionako će to pomrit samo od sebe u idučih u prosjeku pet godina. Neman nikakve koristi od toga šta će oni umrit dvi tri godine prije nit mi to išta znači.
2014-04-11
nelogicno mi malo..do jeseni,kad dolazi vlazno i hladnije vrijeme pogodno viruzima..dakle,hard lock,dok lagano usporava zaraza,a otvaranje,kad opet pocne ubrzavati i povecavati se brojevi..
mislim daje to sve samo odgadjanje neizbjeznog,ali hajde,mozda se u tom periodu iskristalizira neka ideja za prezivljavanje ljuckog drustva...
mislim daje to sve samo odgadjanje neizbjeznog,ali hajde,mozda se u tom periodu iskristalizira neka ideja za prezivljavanje ljuckog drustva...
Guest- Guest
Similar topics
» Lukašenko: Primorani smo na mobilizaciju vojske i zatvaranje granica
» Macron najavio pravila za islam u Francuskoj
» Macron najavio temeljitu rekonstrukciju Šengenske zone
» ČELNICA FRANCUSKE KRAJNJE DESNICE ŽELI BOLJU ZAŠTITU GRANICA I ZATVARANJE DŽAMIJA 'Problem koji imamo danas je ovaj oblik jeftinog terorizma!'
» Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe
» Macron najavio pravila za islam u Francuskoj
» Macron najavio temeljitu rekonstrukciju Šengenske zone
» ČELNICA FRANCUSKE KRAJNJE DESNICE ŽELI BOLJU ZAŠTITU GRANICA I ZATVARANJE DŽAMIJA 'Problem koji imamo danas je ovaj oblik jeftinog terorizma!'
» Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe
Page 1 of 1