Sritan rodjendan Najvećem!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Sritan rodjendan Najvećem!
poludio je, svaki dan mi pošalje novu pjesmu od dua lipe izgleda da je izašao novi album
End- Posts : 21177
2015-08-25
<3End wrote:dobar je štulić, u rangu sigur rosa, jedino je sara renar bolja
Guest- Guest
Ko god ne čestita rodjendan, nema šta pisat odi!
Ajmo, razlaz...
Pogotovo ti Ante, vožnja s ove teme, jeba te Mick u cmar, pederu stari!
<3
Ajmo, razlaz...
<3
Guest- Guest
mislio sam da se radi o messiju ili joe satrianiju inače ne bi dolazio na ovu gay temu
2015-08-25
Ja mu zelim sto prije sprovodfridrih_niche wrote:Ko god ne čestita rodjendan, nema šta pisat odi!
Ajmo, razlaz...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A cujes di god niche pise odmah znas da je gayEnd wrote:mislio sam da se radi o messiju ili joe satrianiju inače ne bi dolazio na ovu gay temu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Unistio san te i u teoriji i u praksi.fridrih_niche wrote:Ko god ne čestita rodjendan, nema šta pisat odi!
Ajmo, razlaz...
<3
Sad se vatas ka bisna zvir o suvu granu
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Nije car daleko je od cara.Brat Brale wrote:Noor wrote:malo žešće!Maggie19 wrote:Komad budale.
;-D
Zato je thompson car...
Ali ono Cujte srpski dobrovoljci bando cetnici i zapalit cu dva tri srpska staba mu daje status Bozanstva
NICHE.... PUSI KURACfridrih_niche wrote:Mrzitelji raus!
Odma sad!
<3
2015-09-13
fridrih_niche wrote:A šta da kazen ljudima koji ne vide Đonijevu umjetnost?
Ne isplati se trošit vrime na vas...
A ono šta je Lennon bija za svit, to je Štula bija za exYu...
I to je to...
<3
Stulic je dalelo od vokalno/instrumentalnog vrha ex yu glazbenika..a tekstovi su mu ispolitizirani (osim prvog albuma azre) , pjesme su catchy i to je sve
Uzasnog karaktera,posvađao se sa svim ljudima iz bendova u kojima je bio te preko toga fura mit kao neovisnoj apolitickoj personi kojoj nitko nije ravan..samo u njegovom sumanutom svijetu..nigdje nije
dobrodosao,pitam se zasto
Slicnu mantru umjetnika nosi i drugi olos koji se zove jugoslavenom ,panonskim mornarom , vjesto prodaje raji bratstvo i jedinstvo iako svi znamo sto je on radio i govorio puno prije nego je shvatio da na ovaj nacin moze dici vise love
I njegovi fanovi tvrde da on nije za svakoga, samo za "odabrene, dobrog ukusa i znanja"
Last edited by Dybala on 11/4/2020, 16:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Noor wrote:malo žešće!Maggie19 wrote:Komad budale.
;-D
Zato je thompson car...
u neku ruku
uživaj...
Stali protiv istocnjacko poganske sile tame.Noor wrote:Brat Brale wrote:Noor wrote:malo žešće!Maggie19 wrote:Komad budale.
;-D
Zato je thompson car...
u neku ruku
uživaj...
2015-09-13
Me jesi mi to povuka paralelu izmedju Donija i onog srala dosadnog Balaševića?!
Sinjske ti Gospe!
:(
Sinjske ti Gospe!
Guest- Guest
otkad je dobio kćer malo se opustio, misli da ima alibi da ga nitko neće prokužitiLUCIANO MOGGI wrote:A cujes di god niche pise odmah znas da je gayEnd wrote:mislio sam da se radi o messiju ili joe satrianiju inače ne bi dolazio na ovu gay temu
al nije ovaj forum siso vesla
2015-08-25
Brat Brale wrote:Noor wrote:malo žešće!Maggie19 wrote:Komad budale.
;-D
Zato je thompson car...
To nitko ne tvrdi ,ali vidim da tebe srbina smeta sto on pjeva
Guest- Guest
Da cujemo ovisnika o Flakki sta ce sad repliciratiDybala wrote:fridrih_niche wrote:A šta da kazen ljudima koji ne vide Đonijevu umjetnost?
Ne isplati se trošit vrime na vas...
A ono šta je Lennon bija za svit, to je Štula bija za exYu...
I to je to...
<3
Stulic je dalelo od vokalno/instrumentalnog vrha ex yu glazbenika..a tekstovi su mu ispolitizirani (osim prvog albuma azre) , pjesme su catchy i to je sve
Uzasnog karaktera,posvađao se sa svim ljudima iz bendova u kojima je bio te preko toga fura mit kao neovisnoj apolitickoj personi kojoj nitko nije ravan..samo u njegovom sumanutom svijetu..nigdje nije
dobrodosao,pitam se zasto
Slicnu mantru umjetnika nosi i drugi olos koji se zove jugoslavenom ,panonskim mornarom , vjesto prodaje rahi bratstvo i jedinstvo iako svi znamo sto je on radio i govorio puno prije nego je shvatio da na ovaj nacin moze dici vise love
I njegovi fanovi tvrde da on nije za svakoga, samo za "odabrene, dobrog ukusa i znanja"
2015-09-13
Pa vi ste stvarno svi zreli za smaknuće!
Bog te maza, otvorin temu za čestitat rodjendan, a vi samo razjebete sve...
Ma bacaj napalm na sve!
;)
Bog te maza, otvorin temu za čestitat rodjendan, a vi samo razjebete sve...
Ma bacaj napalm na sve!
;)
Guest- Guest
Smanji dozu. Niko nije povlacio nikakve paralele.fridrih_niche wrote:Me jesi mi to povuka paralelu izmedju Donija i onog srala dosadnog Balaševića?!
Sinjske ti Gospe!
Dybala te gazi u svih 16
2015-09-13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Sritan rodjendan Najvećem ikad!
» SRETAN RODJENDAN ALI I PRETUZNI RODJENDAN NAJVECEM GOLGETERU SVIH VREMENA
» Sritan rodjendan
» Sritan rodjendan UDARNA
» Sritan rodjendan najboljem napadaču svih vrimena!
» SRETAN RODJENDAN ALI I PRETUZNI RODJENDAN NAJVECEM GOLGETERU SVIH VREMENA
» Sritan rodjendan
» Sritan rodjendan UDARNA
» Sritan rodjendan najboljem napadaču svih vrimena!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 13