U Banju Luku stigao i treći avion ruske pomoći: RS dobila respiratore i medicinsku opremu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Banju Luku stigao i treći avion ruske pomoći: RS dobila respiratore i medicinsku opremu
Maske imate. Ne skidajte ih, dobro vam stoje.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ero imali onih koji hrvatskoj pomazu...?Eroo wrote:Neki dan je i bogata Albanija poslala u Italiju 30 doktora (s medicnskom opremom) kao pomoć jadnoj Italiji.
pa ako su rusi srbima, valjda bi nama trebali amerikanci...podržavali smo ih protiv rusije, evo sam na konto erinog angažmana barem paket maski
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: U Banju Luku stigao i treći avion ruske pomoći: RS dobila respiratore i medicinsku opremu
dobro...nasi lukavo igraju...sto manje trazis od drugih manje si im duzan...jer na koncu uvijek biva ona...'ej stari sjecas se onomad kad sam ti uslugu napravio doslo vrijeme da je vratis'Eroo wrote:Ako zamolite Albance ja sam siguaran da bi vam pomogli. Oni su bog-at narod.vuksadinare wrote:ero imali onih koji hrvatskoj pomazu...?Eroo wrote:Neki dan je i bogata Albanija poslala u Italiju 30 doktora (s medicnskom opremom) kao pomoć jadnoj Italiji.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imate 800 respiratora, a po studiji jednog američkog instituta će vam trebati maksimalno 52.vuksadinare wrote:dobro...nasi lukavo igraju...sto manje trazis od drugih manje si im duzan...jer na koncu uvijek biva ona...'ej stari sjecas se onomad kad sam ti uslugu napravio doslo vrijeme da je vratis'Eroo wrote:Ako zamolite Albance ja sam siguaran da bi vam pomogli. Oni su bog-at narod.vuksadinare wrote:ero imali onih koji hrvatskoj pomazu...?Eroo wrote:Neki dan je i bogata Albanija poslala u Italiju 30 doktora (s medicnskom opremom) kao pomoć jadnoj Italiji.
Lijepo bi bilo da višak ponudite ...na primjer Srbiji, Bosni, Rumuniji.... Zašto ne?
mi smo skrti...neka zaradeEroo wrote:Imate 800 respiratora, a po studiji jednog američkog instituta će vam trebati maksimalno 52.vuksadinare wrote:dobro...nasi lukavo igraju...sto manje trazis od drugih manje si im duzan...jer na koncu uvijek biva ona...'ej stari sjecas se onomad kad sam ti uslugu napravio doslo vrijeme da je vratis'Eroo wrote:Ako zamolite Albance ja sam siguaran da bi vam pomogli. Oni su bog-at narod.vuksadinare wrote:ero imali onih koji hrvatskoj pomazu...?Eroo wrote:Neki dan je i bogata Albanija poslala u Italiju 30 doktora (s medicnskom opremom) kao pomoć jadnoj Italiji.
Lijepo bi bilo da višak ponudite ...na primjer Srbiji, Bosni, Rumuniji.... Zašto ne?
2015-09-08
vuksadinare wrote:mi smo skrti...neka zaradeEroo wrote:Imate 800 respiratora, a po studiji jednog američkog instituta će vam trebati maksimalno 52.vuksadinare wrote:dobro...nasi lukavo igraju...sto manje trazis od drugih manje si im duzan...jer na koncu uvijek biva ona...'ej stari sjecas se onomad kad sam ti uslugu napravio doslo vrijeme da je vratis'Eroo wrote:Ako zamolite Albance ja sam siguaran da bi vam pomogli. Oni su bog-at narod.vuksadinare wrote:
ero imali onih koji hrvatskoj pomazu...?
Hercegovci smo vjerojatno imali drugačiji kućni odgoj.
Znale su se komšije i međusobno potuć, godinama ne razgovarati...ali, kad bi došla nesreća išlo se pomagat i tada se mirilo.
Oj turčine u nevolji kume....Eroo wrote:vuksadinare wrote:mi smo skrti...neka zaradeEroo wrote:Imate 800 respiratora, a po studiji jednog američkog instituta će vam trebati maksimalno 52.vuksadinare wrote:dobro...nasi lukavo igraju...sto manje trazis od drugih manje si im duzan...jer na koncu uvijek biva ona...'ej stari sjecas se onomad kad sam ti uslugu napravio doslo vrijeme da je vratis'Eroo wrote:
Ako zamolite Albance ja sam siguaran da bi vam pomogli. Oni su bog-at narod.
Znale su se komšije i međusobno potuć, godinama ne razgovarati...ali, kad bi došla nesreća išlo se pomagat i tada se mirilo.
Poturica gori od Turčina...mutava baštarda wrote:Oj turčine u nevolji kume....Eroo wrote:vuksadinare wrote:mi smo skrti...neka zaradeEroo wrote:Imate 800 respiratora, a po studiji jednog američkog instituta će vam trebati maksimalno 52.vuksadinare wrote:
dobro...nasi lukavo igraju...sto manje trazis od drugih manje si im duzan...jer na koncu uvijek biva ona...'ej stari sjecas se onomad kad sam ti uslugu napravio doslo vrijeme da je vratis'
u Turčina krvave ruke do lakta, u poturice do ramena....Eroo wrote:Poturica gori od Turčina...mutava baštarda wrote:Oj turčine u nevolji kume....Eroo wrote:vuksadinare wrote:mi smo skrti...neka zaradeEroo wrote:
Imate 800 respiratora, a po studiji jednog američkog instituta će vam trebati maksimalno 52.
vas dvojica to nešto o srbima divanite a?mutava baštarda wrote:u Turčina krvave ruke do lakta, u poturice do ramena....Eroo wrote:Poturica gori od Turčina...mutava baštarda wrote:Oj turčine u nevolji kume....Eroo wrote:
imam osjecaj da bi ih seckao da ti pravi primjerci padnu sakatre wrote:vas dvojica to nešto o srbima divanite a?mutava baštarda wrote:u Turčina krvave ruke do lakta, u poturice do ramena....Eroo wrote:Poturica gori od Turčina...mutava baštarda wrote:
Oj turčine u nevolji kume....
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Schmidt je lagano došao u Banju Luku, bez problema, a od uhićenja i deportiranja nije bilo ništa
» Državna uprava za spašavanje dobila novu opremu
» Ukrajina će pomoći Turskoj da prebrodi ruske sankcije
» Rusi napravili novu pticu-stigao neočekivan kupac: Prvi ćemo taj avion
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» Državna uprava za spašavanje dobila novu opremu
» Ukrajina će pomoći Turskoj da prebrodi ruske sankcije
» Rusi napravili novu pticu-stigao neočekivan kupac: Prvi ćemo taj avion
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
Page 2 of 2