Denkverbot
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
Upitnici su u skladu s sprdanjem.
rezervirani za mene.. .
rezervirani za mene.. .
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Upitnici su u skladu s sprdanjem.
rezervirani za mene.. .
eto to se desi kad ideš zbrajati desni stupac pa dobiješ krivi zaključak. sprdanje
upitnici su tu jer nešto tebe pitam pa očekujem odgovor.
Guest- Guest
Meni je jasno i prije pitanja.Gnječ wrote:mativka wrote:Upitnici su u skladu s sprdanjem.
rezervirani za mene.. .
eto to se desi kad ideš zbrajati desni stupac pa dobiješ krivi zaključak. sprdanje
Koliko sam shvatila iz pisanja između tebe i ostalih koji te znaju, imaš određene zdravstvene tegobe. Jesu li one uzrok tvoje gorčine ili sav period tvog stasanja?
mativka wrote:Meni je jasno i prije pitanja.Gnječ wrote:mativka wrote:Upitnici su u skladu s sprdanjem.
rezervirani za mene.. .
Koliko sam shvatila iz pisanja između tebe i ostalih koji te znaju, imaš određene zdravstvene tegobe. Jesu li one uzrok tvoje gorčine ili sav period tvog stasanja?
1. tebi je jasno i prije pitanja. pa zašto onda pitaš ako ti je sve jasno?
2. nisi mi odgovorila na moje pitanje.
3. poisoning the well. eskivirala si moje pitanje obrazloženjem da je tebi sve jasno i bez pitanja i perfidno si skrenula temu na nešto što veze nema sa temom o kojoj debatiramo. nisam ja tema.
jako je teško i smarajuće komunicirati sa osobom koja u komunikaciji koristi takve smicalice kao ti sada i svo ovo vrijeme
imam takvih bolida u reali ne trebaju mi i na forumu.
Guest- Guest
1.Uredu, ispričavam se...Gnječ wrote:mativka wrote:Meni je jasno i prije pitanja.Gnječ wrote:mativka wrote:Upitnici su u skladu s sprdanjem.
rezervirani za mene.. .
3. poisoning the well. eskivirala si moje pitanje obrazloženjem da je tebi sve jasno i bez pitanja i perfidno si skrenula temu na nešto što veze nema sa temom o kojoj debatiramo. nisam ja tema.
jako je teško i smarajuće komunicirati sa osobom koja u komunikaciji koristi takve smicalice kao ti sada i svo ovo vrijeme
toksične provokacije zamotane u celofan...da, to je toGnječ wrote:mativka wrote:Meni je jasno i prije pitanja.Gnječ wrote:mativka wrote:Upitnici su u skladu s sprdanjem.
rezervirani za mene.. .
2018-08-07
Koliko god se trudili biti nešto posebno, drugačije,..ipak smo svi..:
tebe? pa, gnječu sam uputila postNoor wrote:toksične provokacije zamotane u celofan...da, to je toGnječ wrote:mativka wrote:Meni je jasno i prije pitanja.Gnječ wrote:mativka wrote:Upitnici su u skladu s sprdanjem.
rezervirani za mene.. .
2018-08-07
violator wrote:Pokazem ja mami ta vasa pojasnjenja, zena vrijedno cita i odjednom se zacrveni, kava joj se izlije iz salice po stolu, trese se od smijeha i vristi kroz suze : "tko su ti ovi?! Tko su ti ovi!? I ja bih mu tako izdijelila!"
Ja je blijedo gledam, pitam: "o cemu ti, mama?, a kad ona nasla Gnjecove i Ebove odgovore Abenu i onom citiranom psihijatru! : )))
Nista od matematike za danas. :)
šta je rekla kad je vidila Aanga, tko ti je ovaj fini gospodin? :$
mativka wrote:Cijeniš ljude kakvi jesu,aben wrote:trenutno si joj digla cukar, i trajno joj uništila volju da soma učini koloči i uzgoji cviće?mativka wrote:A i jutros,aben wrote:pa prestani pomagati, odmožeš.mativka wrote:
Da,...
smatram se živućim primjerom one poslovice koju mrzim:
"Put do pakla, poločan je dobrim namjerama."
srića ni nešto ča se more organizirati, dati. srića je nusprodukt kapitalističkih odnosov.
nisam mogla, a ne učiniti nešto lijepo za nekoga.
Razgovarala sam s kolegicom s posla..i znam da je to sve za nju ne bitno.
Uglavnom, nabrala sam joj tulipana iz vrta, spremila tanjur domaćih kolača..odvezla se ispred njene zgrade..pozvala ju da siđe, predala..i taj trenutak njenje sreće..ostati će mi zauvijek..
ona je tip osobe kojoj je posao sve. Ima 43 godine, nema djece, ima dečka s kojim živi mlađim 10 godina. Zbilja je lumen od žene, ali joj nedostaje ta ....ne znam kako bih rekla...obična strana, ...ženstvena?!, jer ni to ne mogu reći..ali ona je sva u poslu,.
Za sve će cvijeće stvoriti, a ona ga neće dobiti!
I zbog toga, sam joj nabrala tulipane :)
fali joj čovik ki će dominirati nad njon, i dica da popuni rupu u svon životu, a ne cviće
2014-04-16
mativka wrote:Samo bih pitala:
'Zbog čega je put do pakla, popločan dobrim namjerama?"
zbog ograničenoga znanja.
ko i u svemu ča se tiče ljudi, na površinu izojde oholost, zbog ke unda čovik misli da more pomoći nekomu, da zno ča mu tribo. a ne zno.
2014-04-16
Pade nam drug Eb saptom.. :D
-----
Evo, ako se netko pozeli igrati...
Dakle, uz pomoc emoji-a trebate odgonetnuti filmove... Zgodno je. Nedostaje mi ih nekoliko, vjerojatno oni koje i nisam pogledala. Ali da ne kvarim zabavu otkrivanja, mogu uskociti s pokojim hintom. :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32. »
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
-----
Dakle, uz pomoc emoji-a trebate odgonetnuti filmove... Zgodno je. Nedostaje mi ih nekoliko, vjerojatno oni koje i nisam pogledala. Ali da ne kvarim zabavu otkrivanja, mogu uskociti s pokojim hintom. :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32. »
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
Guest- Guest
aben wrote:mativka wrote:Samo bih pitala:
'Zbog čega je put do pakla, popločan dobrim namjerama?"
zbog ograničenoga znanja.
ko i u svemu ča se tiče ljudi, na površinu izojde oholost, zbog ke unda čovik misli da more pomoći nekomu, da zno ča mu tribo. a ne zno.
aben wrote:mativka wrote:,
ona je tip osobe kojoj je posao sve. Ima 43 godine, nema djece, ima dečka s kojim živi mlađim 10 godina. Zbilja je lumen od žene, ali joj nedostaje ta ....ne znam kako bih rekla...obična strana, ...ženstvena?!, jer ni to ne mogu reći..ali ona je sva u poslu,.
Za sve će cvijeće stvoriti, a ona ga neće dobiti!
I zbog toga, sam joj nabrala tulipane :)
fali joj čovik ki će dominirati nad njon, i dica da popuni rupu u svon životu, a ne cviće
Simpaticno. :)
Guest- Guest
Aang wrote:violator wrote:Pokazem ja mami ta vasa pojasnjenja, zena vrijedno cita i odjednom se zacrveni, kava joj se izlije iz salice po stolu, trese se od smijeha i vristi kroz suze : "tko su ti ovi?! Tko su ti ovi!? I ja bih mu tako izdijelila!"
Ja je blijedo gledam, pitam: "o cemu ti, mama?, a kad ona nasla Gnjecove i Ebove odgovore Abenu i onom citiranom psihijatru! : )))
Vidjela je onaj post gdje si prikacio fotku s " hope", a buduci da je prvi put ugledala ovakvo forumsko "druzenje", spomenula je: Ova Hope glumata da je shvatila zadatak, a razumije ga jednako kao i ti!
Uglavnom, Gnjec joj je hit, a i Eb... Nije ocekivala takvo izravno negodovanje. :D
Last edited by violator on 13/4/2020, 21:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
violator wrote:Pade nam drug Eb saptom.. :D
-----
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32. »
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
jes' to sama složila?
nisam sve pogledao, ali 36 je = vrag nosi pradu?
Aang wrote:violator wrote:Pade nam drug Eb saptom.. :D
-----
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32. »
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
jes' to sama složila?
Nisam. Proslijedjeno mi je. :)
Bravo! Odgovor je tocan.
Guest- Guest
violator wrote:Aang wrote:violator wrote:Pokazem ja mami ta vasa pojasnjenja, zena vrijedno cita i odjednom se zacrveni, kava joj se izlije iz salice po stolu, trese se od smijeha i vristi kroz suze : "tko su ti ovi?! Tko su ti ovi!? I ja bih mu tako izdijelila!"
Vidjela je onaj post gdje si prikacio fotku s " hope", a buduci da je prvi put ugledala ovakvo forumsko "druzenje", spomenula je: Ova Hope glumata da je shvatila zadatak, a razumije ga jednako kao i ti!
Uglavnom, Gnjec joj je hit, a i Eb... Nije ocekivala takvo izravno negodovanje. :D
osvajam srca
slično je asilovski reagirao, kako ovaj naplaćuje satnicu njanja, ali je on završio na sufizmu i ćifutima naravno haha
violator wrote:Aang wrote:violator wrote:Pade nam drug Eb saptom.. :D
-----
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32. »
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
jes' to sama složila?
Nisam. Proslijedjeno mi je. :)
Bravo! Odgovor je tocan.
aha
ma ovo zaslužuje posebnu temu na filmu!
10. finding nemo
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50