Denkverbot
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
Ehh,ebenica wrote:jel se uzmete na kraiu ili ti samo svrši po ( . Y . ) i doda ručnik?mativka wrote:I nema vrludanja :)Ra wrote:
Točno znaš što ćeš dobiti i što nećeš.
što radi ta izolacija! :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
A nasjela sam jedino ja? Kraljica naiveNoor wrote:znači Mativkino pitanje Maštate li? je u stvari samo izlika da nam ispriča svoje maštarije o abenu
Guest- Guest
A sa druge strane deluje, kako je primetio Saramago, katolička crkva sa institucijom greha i tablicom zabrana koje stvaraju krivicu. Što se više greši, a život u neoliberalnom kapitalizmu upravo je pun takvih izazova, sve se više ili kaje ili potiskuje, što opet dovodi do otuđivanja i zatvaranja ljudi u sebe. Samleveni svojom navodnom krivicom niko se ne usuđuje da se bilo čemu suprotstavi, jer eto i on je kriv. Ne, ohrabruje Saramago, čovek ima pravo da greši, i osnovno ljudsko pravo jeste pravo na jeres, pobuna protiv represivnih institucija i sistema.
https://fenomeni.me/saramago-ustajte-prezreni/?
nikad mi se nije dopadao ovaj Saramago
ja sam bila strpljiva..znala sam da će prije ili kasnijeRa wrote:A nasjela sam jedino ja? Kraljica naiveNoor wrote:znači Mativkino pitanje Maštate li? je u stvari samo izlika da nam ispriča svoje maštarije o abenu
IskusnjačoNoor wrote:ja sam bila strpljiva..znala sam da će prije ili kasnijeRa wrote:A nasjela sam jedino ja? Kraljica naiveNoor wrote:znači Mativkino pitanje Maštate li? je u stvari samo izlika da nam ispriča svoje maštarije o abenu
Guest- Guest
ja bih te to pitao i da nema izolacije čisto zato što volim bit' bezobrazan.mativka wrote:Ehh,ebenica wrote:jel se uzmete na kraiu ili ti samo svrši po ( . Y . ) i doda ručnik?mativka wrote:I nema vrludanja :)Ra wrote:
Točno znaš što ćeš dobiti i što nećeš.
što radi ta izolacija! :)
nema ništa loše u tvojim osjećajima prema abenu niti je meni to bitno, meni je bitno provocirat', da se naljutiš, ljudi samo kad su ljuti pokazuju svoje pravo lice. ili pijani al ovdje te ne mogu opit.
Guest- Guest
Ra wrote:Promijenit ću si nick u Naletuša.razbojnikov_sin wrote:
Ra uvijek naleti :D
zvuči ruski..
jesmo iz Smolenska?
Samo zvuči...razbojnikov_sin wrote:Ra wrote:Promijenit ću si nick u Naletuša.razbojnikov_sin wrote:
zvuči ruski..
jesmo iz Smolenska?
Iz Vinogradske. Malo malo pa sam u neobranom grožđu.
Guest- Guest
Ra wrote:Samo zvuči...razbojnikov_sin wrote:Ra wrote:Promijenit ću si nick u Naletuša.razbojnikov_sin wrote:
zvuči ruski..
jesmo iz Smolenska?
A da si dam ime: Vinska mušica?razbojnikov_sin wrote:Ra wrote:Samo zvuči...razbojnikov_sin wrote:Ra wrote:Promijenit ću si nick u Naletuša.razbojnikov_sin wrote:
zvuči ruski..
jesmo iz Smolenska?
Guest- Guest
Je baš me može takvo nešto veseliti.razbojnikov_sin wrote:
ako te to veseli? :D
Nek me s ovim Ra. Navikla sam. (radio aktivna )
Guest- Guest
Uh,vidi se da me ne znašrazbojnikov_sin wrote:
nuclear energy, our misunderstood friend
radosna antilopa!
Tesko je spojiva moja energija s antilopom. Aj ovo radosna još i može proći, ali antilopa... e neće moći
Neka bude radno aktivna. ;)
Guest- Guest
dopadao? pederurazbojnikov_sin wrote:
A sa druge strane deluje, kako je primetio Saramago, katolička crkva sa institucijom greha i tablicom zabrana koje stvaraju krivicu. Što se više greši, a život u neoliberalnom kapitalizmu upravo je pun takvih izazova, sve se više ili kaje ili potiskuje, što opet dovodi do otuđivanja i zatvaranja ljudi u sebe. Samleveni svojom navodnom krivicom niko se ne usuđuje da se bilo čemu suprotstavi, jer eto i on je kriv. Ne, ohrabruje Saramago, čovek ima pravo da greši, i osnovno ljudsko pravo jeste pravo na jeres, pobuna protiv represivnih institucija i sistema.
https://fenomeni.me/saramago-ustajte-prezreni/?
nikad mi se nije dopadao ovaj Saramago
Najveća opasnost čovečanstvu, po njemu, preti od tajkuna i katoličke crkve.
ke sriće su imali španjolci is frankon, spasi ih je od komunjara.
2014-04-16
ja pročitala radio aktivnaRa wrote:Uh,vidi se da me ne znašrazbojnikov_sin wrote:
radosna antilopa!
Tesko je spojiva moja energija s antilopom. Aj ovo radosna još i može proći, ali antilopa... e neće moći
Dobro si pročitala. To je bio prvi prijedlog s kojim se Kic nije složio. Ovo je kompromis mijenjanja jednog slova:joker:Noor wrote:ja pročitala radio aktivnaRa wrote:Uh,vidi se da me ne znašrazbojnikov_sin wrote:
radosna antilopa!
Guest- Guest
ah, nisam čitala redom :)Ra wrote:Dobro si pročitala. To je bio prvi prijedlog s kojim se Kic nije složio. Ovo je kompromis mijenjanja jednog slova:joker:Noor wrote:ja pročitala radio aktivnaRa wrote:Uh,vidi se da me ne znašrazbojnikov_sin wrote:
radosna antilopa!
maštala sam i čitala površno
Odyebi. Ne zanima me koga želiš za susjeda.Noor wrote:ah, nisam čitala redom :)Ra wrote:Dobro si pročitala. To je bio prvi prijedlog s kojim se Kic nije složio. Ovo je kompromis mijenjanja jednog slova:joker:Noor wrote:ja pročitala radio aktivnaRa wrote:Uh,vidi se da me ne znašrazbojnikov_sin wrote:
radosna antilopa!
maštala sam i čitala površno
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50