Izraelsko-kineska grupacija preuzima mostarski Aluminij
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Izraelsko-kineska grupacija preuzima mostarski Aluminij
Čim su izašli iz uprave sve ste rasturili- od vojske pa nadalje.jastreb wrote:Sve čega ste se uhvatili to propada.Eroo wrote:Vidi ove iznad šta brinu o 'ercegovcima...
Pa kaže ne bi in maznija...ma di god stignemo, nego šta.
Volio bih da Hercegovac postane predsjednik HDZ-a.
A što se tiče SDP-a ništa ne mijenjajte, dobro vam ide.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ero,ostavi sad SDP. Govorim o tome da tvoji Hercegovci(95% ih je u HDZ,ali to nema veze) čega se god uhvate to obatale.Eroo wrote:Čim su izašli iz uprave sve ste rasturili- od vojske pa nadalje.jastreb wrote:Sve čega ste se uhvatili to propada.Eroo wrote:Vidi ove iznad šta brinu o 'ercegovcima...
Ne znam kako im to uspjeva,ali je to notorna činjenica. Obatalili bi oni i SDP,da su mu na čelu.
Da ste samo znali na čelo KPJ ili JNA,ili SFRJ postavit Hercegovca,Juga bi davno pala.
Pa u stvari Adžić je uništio JNA,a i sama Juga se počela urušavat kad je na čelo SIV-a došo Marković.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I to je tebi neuspješno?jastreb wrote:Ero,ostavi sad SDP. Govorim o tome da tvoji Hercegovci(95% ih je u HDZ,ali to nema veze) čega se god uhvate to obatale.Eroo wrote:Čim su izašli iz uprave sve ste rasturili- od vojske pa nadalje.jastreb wrote:Sve čega ste se uhvatili to propada.Eroo wrote:Vidi ove iznad šta brinu o 'ercegovcima...
Ne znam kako im to uspjeva,ali je to notorna činjenica. Obatalili bi oni i SDP,da su mu na čelu.
Da ste samo znali na čelo KPJ ili JNA,ili SFRJ postavit Hercegovca,Juga bi davno pala.
Pa u stvari Adžić je uništio JNA,a i sama Juga se počela urušavat kad je na čelo SIV-a došo Marković.
Nakon vašeg poturačkog i udruženog zločinačkog poduhvata u rušenju Aluminija, srušili ga Hercegovci.
Na čiji račun to ćemo tek vidjeti. Najebo je onaj tko je pokušao zajebat Hercegovce.
Za sve nađu nekog "Antu Markovića".
Pa ako ste toliko uspješni,zašto vam Francek nije dao da budete u vrhu? Pri vrhu da,ali na samom vrhu jok. Znao je to i on.Eroo wrote:I to je tebi neuspješno?jastreb wrote:Ero,ostavi sad SDP. Govorim o tome da tvoji Hercegovci(95% ih je u HDZ,ali to nema veze) čega se god uhvate to obatale.Eroo wrote:Čim su izašli iz uprave sve ste rasturili- od vojske pa nadalje.jastreb wrote:Sve čega ste se uhvatili to propada.Eroo wrote:Vidi ove iznad šta brinu o 'ercegovcima...
Nakon vašeg poturačkog i udruženog zločinačkog poduhvata u rušenju Aluminija, srušili ga Hercegovci.
Na čiji račun to ćemo tek vidjeti. Najebo je onaj tko je pokušao zajebat Hercegovce.
Za sve nađu nekog "Antu Markovića".
Herceg-Bosnu,koja je trebala postati 3.entitet uništili ste. Masu raznih grupa,banaka,firmi...po Hrvatskoj ste poharali i odnijeli u sjećanja.
Čak su hercegovački fratri poljuljali samu crkvenu hijerarhiju u Hercegovini,što nije uspjelo nikome.
Onda se čudiš što su Hrvaćani(Hrvati u Hrvatskoj) postali sumnjičavi prema vama i više ne vršite nikakve funkcije.
2014-04-22
Komšićeva poruka: Ovo su teška vremena, moramo nastaviti evropski put
ajde konačno da svi vide ono što ja odavno
i ne samo ja
here su uništile jednu hrvatsku državu
a i ovu će
zahvaljujući hdzeju
i ne samo ja
a i ovu će
zahvaljujući hdzeju
Mi uništavamo samo petokolonaše: jugose i jugobalijanere.Sora wrote:ajde konačno da svi vide ono što ja odavno
i ne samo ja
a i ovu će
zahvaljujući hdzeju
Ma daj? A do 90-te ste maltene uništili pol ustaške em8gracije. Počev od Luburića.Eroo wrote:Mi uništavamo samo petokolonaše: jugose i jugobalijanere.Sora wrote:ajde konačno da svi vide ono što ja odavno
i ne samo ja
a i ovu će
zahvaljujući hdzeju
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mostarski Aluminij gasi se u nedjelju
» Mostarski Aluminij odlazi u stečaj
» Mostarski Aluminij uskrsnuo iz mrtvih. Uoči Uskrsa oživili ga Izraelci
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Neoliberalna briselska grupacija uvrstila Hrvatsku medju one sa 'bolesnom' demokracijom
» Mostarski Aluminij odlazi u stečaj
» Mostarski Aluminij uskrsnuo iz mrtvih. Uoči Uskrsa oživili ga Izraelci
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Neoliberalna briselska grupacija uvrstila Hrvatsku medju one sa 'bolesnom' demokracijom
Page 3 of 3