ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gubava Srbija

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Gubava Srbija - Page 6 Empty Re: Gubava Srbija

Post by RayMabus 7/4/2020, 15:56

Danas nešto manje

https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiji-247-novih-slucajeva-zaraze-broj-mrtvih-porastao-na-61/200407122

Najbolje im je pustit tu koronu da hara , rješit će se penzionera , stabilizirat mirovinski i zdravstveni sustav , oslobodit hrpu nekretnina itd

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 7/4/2020, 18:26

srbi, bogumi najebaste, ovaj put ni krivi ni dužni :(

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/4/2020, 19:59

Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:opet se bratija dohvatila.. No No No
što ti ono reče srbija nas šije samo ti nisi mislio na koronu no korona nam pokazuje odraz stanja svijesti, sposobnosti, mogućnosti, organiziranosti..u tu se vidi koliko je srbija u svemu iza nas. Njima je prosto nevjerojatno koliko smo odmaglili od njih u svakom pogledu
tema je nebitna..opet ste u klinču..na zalost drugih forumasa..niti Korona ne pomaze...ovo je otuzno,otuznije nego i u Alan Fordu.. No No No
otužno je što godinama laprdaš gluposti i pišaš uz vjetar pa ti se sve vrati u lice prije ili kasnije

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2020, 20:07

tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
što ti ono reče srbija nas šije samo ti nisi mislio na koronu no korona nam pokazuje odraz stanja svijesti, sposobnosti, mogućnosti, organiziranosti..u tu se vidi koliko je srbija u svemu iza nas. Njima je prosto nevjerojatno koliko smo odmaglili od njih u svakom pogledu
tema je nebitna..opet ste u klinču..na zalost drugih forumasa..niti Korona ne pomaze...ovo je otuzno,otuznije nego i u Alan Fordu.. No No No
otužno je što godinama laprdaš gluposti i pišaš uz vjetar pa ti se sve vrati u lice prije ili kasnije
nimalo..samo pokazujete da na svaki JUMP..!!! Srblja,vi napravite uredni skok...pa sad,tko koga jebe??? :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/4/2020, 20:14

Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
nimalo..samo pokazujete da na svaki JUMP..!!! Srblja,vi napravite uredni skok...pa sad,tko koga jebe??? :cleanteeth
znači srblji uletili u NATO pa onda i mi za njima? srblji uletili u eu pa onda mi za njima? imamo slabiji BDP pa kaskamo za njima? imamo više oboljelih i mrtvih od njih od covida19?...
ne bi rekao, zdimili smo mi njima i još gutaju našu prašinu a druga je stvar mokri snovi i pričanje gluposti po netu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2020, 20:19

tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
znači srblji uletili u NATO pa onda i mi za njima? srblji uletili u eu pa onda mi za njima? imamo slabiji BDP pa kaskamo za njima? imamo više oboljelih i mrtvih od njih od covida19?...
ne bi rekao, zdimili smo mi njima i još gutaju našu prašinu a druga je stvar mokri snovi i pričanje gluposti po netu
TO je nebitno TRE,i basu tome je sva poanta...Srbi su u kurcu totalnom,kao nacija,u daleko nepovoljnijem polozaju,nesh im produkcija skocila,ali to bas i ne znaci njima nesh posebno,jer u izvozu moraju jako spustiti cijenu i odreci se stabilnog profita,pristajuci na manji,jerbo nisu clanica EU,pa moraju placati punu carinu plus merverštojer(primjer),place su im jada ziva,a vidim da im se infrastruktura prilicno raspada...
I BASH ZATO,mi nije jasno zasto na neke ,hajmo reci "provokacije" njia,vi skacete,kao da su vam na guzicu prislonili usijano žezlo?(piranje je retoricko)..Mislim,ignore..koji vam je kuratz..ima i pametnijih poslova nego se baviti njima.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2020, 21:42

Muče ga brojke

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/ogorceni-Suljo-najavio-karantenu-za-beograd-i-velike-gradove-od-petka-do-ponedjeljka-prosla-subota-nas-je-skupo-kostala-nema-mjesta-u-bolnicama-1014756
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 00:57

imam predlog
za temu
ßugava Hrvatska
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/4/2020, 00:59

pizzon wrote:imam predlog
za temu
ßugava Hrvatska
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39799-lijepa-je-nasa-puna-koronasa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/4/2020, 21:17

Danilo Gubavi

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:858194-Suljo-objavio-Moj-prvenac-Danilo-je-zarazen-koronom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 8/4/2020, 21:27

RayMabus wrote:Danilo Gubavi
nemoj longi, nije dete krivo što ima ćaleta kretena

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/4/2020, 21:32

Noor wrote:
RayMabus wrote:Danilo Gubavi
nemoj longi, nije dete krivo što ima ćaleta kretena
Ma ne , to ti tako u srednjem vijeku vladari dobivali nadimke a kako je ovi prijestolonasljednik onda je on sad Danilo Gubavi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 8/4/2020, 21:34

znam :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 8/4/2020, 22:08

Noor wrote:srbi, bogumi najebaste, ovaj put ni krivi ni dužni  :(

[size=36]VUČIĆ SAOPŠTIO Moj sin Danilo ima korona virus[/size]
AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 08.04.2020. 20:54 - 08.04.2020. 21:45 

Danilo Adem Vuchiqi, sin predsednika Srbije, zaražen je korona virusom, objavio je na svom Instagram nalogu predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi.
Gubava Srbija - Page 6 Screenshot_1_1000x0Aleksandar i Danilo Adem Vuchiqi, Foto: Instagram printscreen
- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo! - napisao je Adem Vuchiqi na Instagramu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/4/2020, 16:06

Ovima se broj novozaraženih vrti u prosjeku oko 250.dnevno a u karanteni su.

https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiji-sest-osoba-preminulo-usljed-zaraze-koronavirusom-250-novozarazenih/200412074
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics