Muslimani znaju za dolazak Dedždžala(antikrista)i vjeruju da će ga ubiti Isus.
Page 1 of 1
Muslimani znaju za dolazak Dedždžala(antikrista)i vjeruju da će ga ubiti Isus.
https://www.dnevno.hr/planet-x/dedzdzal-je-islamski-naziv-za-antikrista-ocekuju-ga-uskoro-a-ubit-ce-ga-isus-krist-1448237/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Muslimani znaju za dolazak Dedždžala(antikrista)i vjeruju da će ga ubiti Isus.
I ne mogu bez ubijanja, po obicaju. Agresivne tlapnje psihopata.
omni-
2014-04-12
Re: Muslimani znaju za dolazak Dedždžala(antikrista)i vjeruju da će ga ubiti Isus.
Vidi se da ne znas Bibliju.omni wrote:I ne mogu bez ubijanja, po obicaju. Agresivne tlapnje psihopata.
U Otkrivenju pise isto.
Pogledaj malo opis Isusa u Otkrivenju.
2014-04-22
Otkazan im hadj pa se uvatili našeg isusa...
Vidi se da ne poznas Kuran.T. wrote:Otkazan im hadj pa se uvatili našeg isusa...
Isus je jedna od glavnih licnosti u Kuranu.
Zove se Isa. On ima doci za sudnji dan i napraviti reda na zemlji.
Isto ko i u Bibliji.
Samo sto u Kuranu nije ono sto je u Bibliji.
2014-04-22
Pa normalno da ne poznajem kuran...
Šta bi me trebala zanimati nevjernička bajka?
Da, no prvo mora doći žig zvijeri ako sam dobro razumio Otkrivenje. Jel nam se sprema žig zvijeri u ovim vremenima... Nije isključenojastreb wrote:Vidi se da ne znas Bibliju.omni wrote:I ne mogu bez ubijanja, po obicaju. Agresivne tlapnje psihopata.
U Otkrivenju pise isto.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Pa onda se ne cudi bezveze kad muslimani spominju Isusa.T. wrote:Pa normalno da ne poznajem kuran...
On je jedan od Alahu namilijih osoba i Kuran ga spominje na mnogo mjesta.
2014-04-22
Sprema,ali jel to ovo vrijeme to zna samo Bog.newuser wrote:Da, no prvo mora doći žig zvijeri ako sam dobro razumio Otkrivenje. Jel nam se sprema žig zvijeri u ovim vremenima... Nije isključenojastreb wrote:Vidi se da ne znas Bibliju.omni wrote:I ne mogu bez ubijanja, po obicaju. Agresivne tlapnje psihopata.
U Otkrivenju pise isto.
2014-04-22
Isa je prorok u Kuranu u kršćanstvu Bog. Nije isto, muslimani su zavedeni jer se jedino po Isusu čovjek spašava.jastreb wrote:Pa onda se ne cudi bezveze kad muslimani spominju Isusa.T. wrote:Pa normalno da ne poznajem kuran...
2015-09-09
Jebo te alah...jastreb wrote:Pa onda se ne cudi bezveze kad muslimani spominju Isusa.T. wrote:Pa normalno da ne poznajem kuran...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Što ne znači da će svaki kršćanin biti spašen, nama je iskazana najveća milost ali mi smo daleko od toga da možemo reći da smo bolji od drugih.
2015-09-09
Pa da. Napisao sam gore da Isus u Bibliji nije sto u Kuranu.newuser wrote:Isa je prorok u Kuranu u kršćanstvu Bog. Nije isto, muslimani su zavedeni jer se jedino po Isusu čovjek spašava.jastreb wrote:Pa onda se ne cudi bezveze kad muslimani spominju Isusa.T. wrote:Pa normalno da ne poznajem kuran...
2014-04-22
Spašava ? Kako,na koji način ?newuser wrote:Isa je prorok u Kuranu u kršćanstvu Bog. Nije isto, muslimani su zavedeni jer se jedino po Isusu čovjek spašava.jastreb wrote:Pa onda se ne cudi bezveze kad muslimani spominju Isusa.T. wrote:Pa normalno da ne poznajem kuran...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
"Ja sam put, Istina i život. Nitko ne dolazi Ocu osim po meni"סמאל wrote:Spašava ? Kako,na koji način ?newuser wrote:Isa je prorok u Kuranu u kršćanstvu Bog. Nije isto, muslimani su zavedeni jer se jedino po Isusu čovjek spašava.jastreb wrote:Pa onda se ne cudi bezveze kad muslimani spominju Isusa.T. wrote:Pa normalno da ne poznajem kuran...
Znaš tko je to rekao?
2015-09-09
Mahatma Gandi ?newuser wrote:"Ja sam put, Istina i život. Nitko ne dolazi Ocu osim po meni"סמאל wrote:Spašava ? Kako,na koji način ?newuser wrote:Isa je prorok u Kuranu u kršćanstvu Bog. Nije isto, muslimani su zavedeni jer se jedino po Isusu čovjek spašava.jastreb wrote:Pa onda se ne cudi bezveze kad muslimani spominju Isusa.T. wrote:Pa normalno da ne poznajem kuran...
Znaš tko je to rekao?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» Vraćamo se svijetu malaričnih seljaka koji ne vjeruju doktoru, ali vjeruju, vračari i Davidu Ickeu
» Znaju trositi ali ne znaju zaraditi 'kraljevi' iz (NE)Mozemo
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Znaju trositi ali ne znaju zaraditi 'kraljevi' iz (NE)Mozemo
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
Page 1 of 1