"ne može, bre, Hrvat da vodi Zvezdu"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "ne može, bre, Hrvat da vodi Zvezdu"
U jugi nije bilojastreb wrote:Pa ,sad...Ja mislim da je Bjelica Srbin.vuksadinare wrote:dinamo u jugi nije imao ni jednog srbina za trenera ali imao je austrijanca krajem cetrdesetih i ceha polovicom pedesetih...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jesi siguran da za partiuan nije igrao kujtim saljajastreb wrote:Hrvata u posljednje vrijeme nije bilo. Poslije Mancea,a ja se ne sjećam niti jednog.vuksadinare wrote:polovicom osamdesetih pola momcadi ako ne i vise bili su nesrbi...albanci,muslimani,hrvati,slovenci
Muslimani Smajić,Župić i Omerović. Makedonac Milko. Slovenci Katanec,Novak i Zahovič(on je ustvari Bosanac). I Albanac pok.Vokri.
Drugo sve ekipa Srbi.
2015-09-08
Mozda su i igrali ne mogu se svega sjetiti ali u toj generaciji ipak brojniji su bili muslimani osjetnojastreb wrote:Ne laži. Osim 2 Jurića,bili su tu i Prskalo,Barbarić,Joško Popović, Zdenko Jedvaj...to ja iz glave,a moralo ih je biti i više.vuksadinare wrote: ona generacija tucea i kajtaza..iz te generacije samo su dva hrvata bili predrag i goran juric i 3,4 srbina ako gledamo kompletno momcad ne samo prvi sastav
Znači pola tima(ovaj Popović je uvijek ulazio u igru sa klupe).
Od Srba se iz te ekipe sjećam samo Veselina Đurasovića,a golman Vukašin Petranović je Crnogorac.
2015-09-08
Jako jako malo. Prije njih igro je i Prekazi.vuksadinare wrote:Jesi siguran da za partiuan nije igrao kujtim saljajastreb wrote:Hrvata u posljednje vrijeme nije bilo. Poslije Mancea,a ja se ne sjećam niti jednog.vuksadinare wrote:polovicom osamdesetih pola momcadi ako ne i vise bili su nesrbi...albanci,muslimani,hrvati,slovenci
Muslimani Smajić,Župić i Omerović. Makedonac Milko. Slovenci Katanec,Novak i Zahovič(on je ustvari Bosanac). I Albanac pok.Vokri.
Drugo sve ekipa Srbi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Partizana je trenirala ogromna masa Hrvata.vuksadinare wrote:U jugi nije bilojastreb wrote:Pa ,sad...Ja mislim da je Bjelica Srbin.vuksadinare wrote:dinamo u jugi nije imao ni jednog srbina za trenera ali imao je austrijanca krajem cetrdesetih i ceha polovicom pedesetih...
2014-04-22
...bio je jos jedan sipac ali ne mogu se sjetiti kako se zvao ali on je bio kratko u partizanu cak mislim jednu polusezonu pa je iz partizana otisao ili u olimpiju ili osijek..muridji ili tako se nekakk zvao..vecinom pricuva biojastreb wrote:Jako jako malo. Prije njih igro je i Prekazi.vuksadinare wrote:Jesi siguran da za partiuan nije igrao kujtim saljajastreb wrote:Hrvata u posljednje vrijeme nije bilo. Poslije Mancea,a ja se ne sjećam niti jednog.vuksadinare wrote:polovicom osamdesetih pola momcadi ako ne i vise bili su nesrbi...albanci,muslimani,hrvati,slovenci
Drugo sve ekipa Srbi.
2015-09-08
To znamjastreb wrote:Partizana je trenirala ogromna masa Hrvata.vuksadinare wrote:U jugi nije bilojastreb wrote:Pa ,sad...Ja mislim da je Bjelica Srbin.vuksadinare wrote:dinamo u jugi nije imao ni jednog srbina za trenera ali imao je austrijanca krajem cetrdesetih i ceha polovicom pedesetih...
2015-09-08
Isa Sadriju.vuksadinare wrote:...bio je jos jedan sipac ali ne mogu se sjetiti kako se zvao ali on je bio kratko u partizanu cak mislim jednu polusezonu pa je iz partizana otisao ili u olimpiju ili osijek..muridji ili tako se nekakk zvao..vecinom pricuva biojastreb wrote:Jako jako malo. Prije njih igro je i Prekazi.vuksadinare wrote:Jesi siguran da za partiuan nije igrao kujtim saljajastreb wrote:Hrvata u posljednje vrijeme nije bilo. Poslije Mancea,a ja se ne sjećam niti jednog.vuksadinare wrote:polovicom osamdesetih pola momcadi ako ne i vise bili su nesrbi...albanci,muslimani,hrvati,slovenci
Drugo sve ekipa Srbi.
2014-04-22
Čitam,danas umrla legenda navijača Partizana. Miša Tumbas.
Poznat je moj stav prama navijačkim skupinama,pa istog ne bih ovdje stavljao da se radi o nekom vođi tzv Grobara,ili Alkatraza,ali pošto se radi o baš pravom navijaču spomenut ću ga.
Poznat je moj stav prama navijačkim skupinama,pa istog ne bih ovdje stavljao da se radi o nekom vođi tzv Grobara,ili Alkatraza,ali pošto se radi o baš pravom navijaču spomenut ću ga.
2014-04-22
Smrt legendarnog navijača Partizana potresla je pristalice večitog rivala
Nijedan navijač jednog kluba kod nas nije tako ujedinio navijače večitih rivala Zvezde i Partizana.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
jna je bila vlast u jugoslaviji pa su tako i odlični fudbaleri silom dovodjeni u partizan.Kad se samo setim da je prvih 11 igrača u partizanu sačinjavalo sve sami hrvati iz hrvatske a zvezde sve sami srbi pa nečudi,da je precednik partizana bio franjo tuđman a kup maršala se igrao na jna onog zlotvora tita koji je pobio toliko srba tek posle 2.sv rata.
(slaviša šmigič, 05. april 2020 14:36
Pa vama je PRVI predsednim bio Slavko Komar hrvat. O cemu ti pricas?
Imali ste vise igraca iz hrvatske do danas. Poslednji hrvat je igrao za Partizan 66e godine, a vama 91 i jos ste imali hrvvata trenera (posle Zmaga) u 21om veku. u 2020on noste hrvatsku firmu na dresu. Komedia bre uvek sa vama zagepcani idejci.
(zvezdasi zagrepcani, 5. april 2020 14:45)
# Link komentara
(slaviša šmigič, 05. april 2020 14:36
Pa vama je PRVI predsednim bio Slavko Komar hrvat. O cemu ti pricas?
Imali ste vise igraca iz hrvatske do danas. Poslednji hrvat je igrao za Partizan 66e godine, a vama 91 i jos ste imali hrvvata trenera (posle Zmaga) u 21om veku. u 2020on noste hrvatsku firmu na dresu. Komedia bre uvek sa vama zagepcani idejci.
(zvezdasi zagrepcani, 5. april 2020 14:45)
# Link komentara
2014-08-25
Zvezdina legenda se oprostila od Miše Tumbasa: Na jednom meču, samo je seo iza mene...
Miša Tumbas je ujedinio Partizan i Crvenu zvezdu u bolu ovog vikenda, njegov odlazak rastužio je sve ljubitelje sporta.
Skoro da nema igrača Partizana koji se nije oprostio od Miše, učinili su to i mnogi iz tabora Crvene zvezde, jer nema sportiste kome Miša nije izvukao osmeh svojim dobacivanjima i dečačkom naivnošću.
Sale Obradović se emotivno oprostio od čuvenog navijača Partizana
Miša Tumbas je ujedinio Partizan i Crvenu zvezdu u bolu ovog vikenda, njegov odlazak rastužio je sve ljubitelje sporta.
Skoro da nema igrača Partizana koji se nije oprostio od Miše, učinili su to i mnogi iz tabora Crvene zvezde, jer nema sportiste kome Miša nije izvukao osmeh svojim dobacivanjima i dečačkom naivnošću.
2014-08-25
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvat Ivica Petrušić vodi kampanju radi izmjene švicarske zastave
» Svaki četvrti Hrvat ima više od 60 godina: spasiti nas može samo 350.000 imigranata
» Borna Rajić: Nijedan Hrvat, domoljub i vjernik ne može glasati za Milanovića
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Svaki četvrti Hrvat ima više od 60 godina: spasiti nas može samo 350.000 imigranata
» Borna Rajić: Nijedan Hrvat, domoljub i vjernik ne može glasati za Milanovića
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 3 of 3