Objavljen video uništavanja ruskog helikoptera u Siriji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Objavljen video uništavanja ruskog helikoptera u Siriji
Pobunjenici tvrde da je pogođeni helikopter bio u potrazi za pilotima oborenog ruskog aviona, piše Telegraph.
Prema nezvaničnim informacijama helikopter je pogođen protutenkovskom raketom.
Podsjećamo, Turska je danas oborila ruski vojni avion nakon tvrdnji da je bio narušen njen zračni prostor.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/objavljen-video-unistavanja-ruskog-helikoptera-u-siriji/151124138
Prema nezvaničnim informacijama helikopter je pogođen protutenkovskom raketom.
Podsjećamo, Turska je danas oborila ruski vojni avion nakon tvrdnji da je bio narušen njen zračni prostor.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/objavljen-video-unistavanja-ruskog-helikoptera-u-siriji/151124138
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Objavljen video uništavanja ruskog helikoptera u Siriji
Evo nam jedan video za Đodolina ....TOW u helikopter na zemlji ....izravan pogodak ....čista petica.
2014-04-11
toga jode nema ali sam ja taj video stavio na temi sirija..RayMabus wrote:Evo nam jedan video za Đodolina ....TOW u helikopter na zemlji ....izravan pogodak ....čista petica.
Guest- Guest
Nisam vidija. Evo opet :EmberSpirit wrote: ali sam ja taj video stavio na temi sirija..
2014-04-11
Al svejedno ti nisi Yoda. Jel tako lijepo mamino pametno?EmberSpirit wrote:toga jode nema ali sam ja taj video stavio na temi sirija..RayMabus wrote:Evo nam jedan video za Đodolina ....TOW u helikopter na zemlji ....izravan pogodak ....čista petica.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
EmberSpirit wrote:toga jode nema ali sam ja taj video stavio na temi sirija..RayMabus wrote:Evo nam jedan video za Đodolina ....TOW u helikopter na zemlji ....izravan pogodak ....čista petica.
Taj yoda je dramatično fulao procjene i popizdio na kraju, sreća imaš uvijek neki drugi nik pa kreneš nanovo dok opet ne bude blam :p
Sad možeš ponovo prokleti Putin i živila Amerika i neoliberalizam ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne znam, zanima me što je točno taj joda isfalivao :D ovaj nick je star godinu ipo dana, stariji od yodinog nicka.. ali dobro :) što je joda isfalivao tako?
Guest- Guest
Ajme,sto ste dosadni..gore ste babe od nas,uvijek se iznova uvjerim..pustite ga,bio yoda ili ne..njegova stvar..:-o
2014-04-12
vučići uvijek grizu najslabijeg u leglu.maggie13 wrote:Ajme,sto ste dosadni..gore ste babe od nas,uvijek se iznova uvjerim..pustite ga,bio yoda ili ne..njegova stvar..:-o
2014-12-30
maggie13 wrote:Ajme,sto ste dosadni..gore ste babe od nas,uvijek se iznova uvjerim..pustite ga,bio yoda ili ne..njegova stvar..:-o
Bitno je da je Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
a ovi se nemaju baš nečim hvalit.
neš ti raketom roknut helikopter na zemlji.
umijeće malo veće.
umijeće malo veće.
2014-12-30
veber wrote:a ovi se nemaju baš nečim hvalit.
umijeće malo veće.
Baš si glup, na zemlji je puno teže.
S neba sam padne, samo ga malo trkneš.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako nema? Evo ga!EmberSpirit wrote:toga jode nema ali sam ja taj video stavio na temi sirija..RayMabus wrote:Evo nam jedan video za Đodolina ....TOW u helikopter na zemlji ....izravan pogodak ....čista petica.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Ajme,sto ste dosadni..gore ste babe od nas,uvijek se iznova uvjerim..pustite ga,bio yoda ili ne..njegova stvar..:-o
Pa dobre de, evo....neću. nego mi fora ti njegovi nikovi pa ga zezam , al eto neću više :)
2015-08-06
čim te 3,14čka opomene, zgibaš.epikur37 wrote:
Pa dobre de, evo....neću. nego mi fora ti njegovi nikovi pa ga zezam , al eto neću više :)
a, jebate.
2014-12-30
čim te 3,14čka opomene, zgibaš.epikur37 wrote:
a, jebate.
2014-12-30
saćekuša u organizaciji ISILa i Erdogana, vidim sada turci govore da su piloti živi a prije par sati su stavljali alah u ekber trančiranj istih tih ruskih pilota ono cigani majkomila...veber wrote:a ovi se nemaju baš nečim hvalit.
umijeće malo veće.
Kermit-
2014-04-17
veber wrote:čim te 3,14čka opomene, zgibaš.epikur37 wrote:
a, jebate.
papučar...hebga....
2015-08-06
vidim.epikur37 wrote:veber wrote:čim te 3,14čka opomene, zgibaš.epikur37 wrote:
a, jebate.
papučar...hebga....
žene to ne vole.
2014-12-30
veber wrote:vidim.epikur37 wrote:veber wrote:čim te 3,14čka opomene, zgibaš.epikur37 wrote:
a, jebate.
papučar...hebga....
žene to ne vole.
Ma dobre ne baš tako ali nisam alfa, recimo da više idem na romantiku, šalu i šarm.
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ubilo ruskog generala u siriji
» PRVA SMRT RUSKOG VOJNIKA U SIRIJI
» Video : Prvi let novog turskog helikoptera
» TEŽAK PORAZ PUTINA U SIRIJI Džihadisti granatirali ključnu bazu, uništena eskadrila helikoptera
» NATO: "Moramo spriječiti jačanje ruskog utjecaja u Libiji da se ne bi desilo isto što su napravili i u Siriji
» PRVA SMRT RUSKOG VOJNIKA U SIRIJI
» Video : Prvi let novog turskog helikoptera
» TEŽAK PORAZ PUTINA U SIRIJI Džihadisti granatirali ključnu bazu, uništena eskadrila helikoptera
» NATO: "Moramo spriječiti jačanje ruskog utjecaja u Libiji da se ne bi desilo isto što su napravili i u Siriji
Page 1 of 2