''Zbog Orbanovog poteza reagiralo 13 europskih država: 'Duboko smo zabrinuti'''
Page 1 of 1
''Zbog Orbanovog poteza reagiralo 13 europskih država: 'Duboko smo zabrinuti'''
Zbog Orbanovog poteza reagiralo 13 europskih država: 'Duboko smo zabrinuti'
Kako se ono kaže --> kriza je prilika...hehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Zbog Orbanovog poteza reagiralo 13 europskih država: 'Duboko smo zabrinuti'''
Ostaje žal zbog proteka vremena, ali sada smo već mogli imati Sjedinjene europske države...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Zbog Orbanovog poteza reagiralo 13 europskih država: 'Duboko smo zabrinuti'''
Što kažu tvoji iz Andromede, zna li se ištared wolf wrote:Zbog Orbanovog poteza reagiralo 13 europskih država: 'Duboko smo zabrinuti'
Zato sad imamo ovu pošast koja izjeda samu bit, ili duh EU, nacionalistički populizam...
red wolf-
2016-02-10
To nije moje zviježđe...tre wrote:Što kažu tvoji iz Andromede, zna li se ištared wolf wrote:Zbog Orbanovog poteza reagiralo 13 europskih država: 'Duboko smo zabrinuti'
red wolf-
2016-02-10
Nacionalizam je sad jedina brana koja može spasiti narode, gdj nestade solidarnost, gdje nestadoše udruge babe žabe, kontra, iskorak,studij za ljudska prava, rada borić, marakeš, istambulska, jebena seljača.....red wolf wrote:Zato sad imamo ovu pošast koja izjeda samu bit, ili duh EU, nacionalistički populizam...
Ostadošmo samo mi branitelji i navijačke skupine a ti i tvoji multikulti ste se zavukli u mišije rupe kao i za vrijeme ratnih godina i molite Boga da vam ne presjeku novčanu pupčanu vrpcu preko koje godinama izvlačite milijarde iz DP.
Vi ljudi ste glupani...I zaslužujete to što ćete imati sutra.tre wrote:Nacionalizam je sad jedina brana koja može spasiti narode, gdj nestade solidarnost, gdje nestadoše udruge babe žabe, kontra, iskorak,studij za ljudska prava, rada borić, marakeš, istambulska, jebena seljača.....red wolf wrote:Zato sad imamo ovu pošast koja izjeda samu bit, ili duh EU, nacionalistički populizam...
Ostadošmo samo mi branitelji i navijačke skupine a ti i tvoji multikulti ste se zavukli u mišije rupe kao i za vrijeme ratnih godina i molite Boga da vam ne presjeku novčanu pupčanu vrpcu preko koje godinama izvlačite milijarde iz DP.
red wolf-
2016-02-10
A znači opet nisi čovjek, de pokušaj to napomenuti kad se razmjenjuju postovi s tobom da ljudi znaju s kim razgovaraju u tom trenured wolf wrote:Vi ljudi ste glupani...I zaslužujete to što ćete imati sutra.tre wrote:Nacionalizam je sad jedina brana koja može spasiti narode, gdj nestade solidarnost, gdje nestadoše udruge babe žabe, kontra, iskorak,studij za ljudska prava, rada borić, marakeš, istambulska, jebena seljača.....red wolf wrote:Zato sad imamo ovu pošast koja izjeda samu bit, ili duh EU, nacionalistički populizam...
Ja sam uvijek bio jasan...Tijelom sam čovjek...tre wrote:A znači opet nisi čovjek, de pokušaj to napomenuti kad se razmjenjuju postovi s tobom da ljudi znaju s kim razgovaraju u tom trenured wolf wrote:Vi ljudi ste glupani...I zaslužujete to što ćete imati sutra.tre wrote:Nacionalizam je sad jedina brana koja može spasiti narode, gdj nestade solidarnost, gdje nestadoše udruge babe žabe, kontra, iskorak,studij za ljudska prava, rada borić, marakeš, istambulska, jebena seljača.....red wolf wrote:Zato sad imamo ovu pošast koja izjeda samu bit, ili duh EU, nacionalistički populizam...
red wolf-
2016-02-10
Ali ti nisi čovjek, jasno si to naglasio kao i puno puta do sada. Da si čovjek napisao bi "mi ljudi" a ne "vi ljudi"red wolf wrote:Ja sam uvijek bio jasan...Tijelom sam čovjek...tre wrote:A znači opet nisi čovjek, de pokušaj to napomenuti kad se razmjenjuju postovi s tobom da ljudi znaju s kim razgovaraju u tom trenured wolf wrote:Vi ljudi ste glupani...I zaslužujete to što ćete imati sutra.tre wrote:Nacionalizam je sad jedina brana koja može spasiti narode, gdj nestade solidarnost, gdje nestadoše udruge babe žabe, kontra, iskorak,studij za ljudska prava, rada borić, marakeš, istambulska, jebena seljača.....red wolf wrote:Zato sad imamo ovu pošast koja izjeda samu bit, ili duh EU, nacionalistički populizam...
Naravno da pripadam tvojoj vrsti ---> Ja sam čovjek, tijelom...tre wrote:Ali ti nisi čovjek, jasno si to naglasio kao i puno puta do sada. Da si čovjek napisao bi "mi ljudi" a ne "vi ljudi"red wolf wrote:Ja sam uvijek bio jasan...Tijelom sam čovjek...tre wrote:A znači opet nisi čovjek, de pokušaj to napomenuti kad se razmjenjuju postovi s tobom da ljudi znaju s kim razgovaraju u tom trenured wolf wrote:Vi ljudi ste glupani...I zaslužujete to što ćete imati sutra.tre wrote:
Nacionalizam je sad jedina brana koja može spasiti narode, gdj nestade solidarnost, gdje nestadoše udruge babe žabe, kontra, iskorak,studij za ljudska prava, rada borić, marakeš, istambulska, jebena seljača.....
red wolf-
2016-02-10
Ma ti si totalno dezorjentiran u prostoru i vremenu i spolu i državi i galaksiji, jednom kratkom rečenicom ti si u kurcured wolf wrote:Naravno da pripadam tvojoj vrsti ---> Ja sam čovjek, tijelom...tre wrote:Ali ti nisi čovjek, jasno si to naglasio kao i puno puta do sada. Da si čovjek napisao bi "mi ljudi" a ne "vi ljudi"red wolf wrote:Ja sam uvijek bio jasan...Tijelom sam čovjek...tre wrote:A znači opet nisi čovjek, de pokušaj to napomenuti kad se razmjenjuju postovi s tobom da ljudi znaju s kim razgovaraju u tom trenured wolf wrote:
Vi ljudi ste glupani...I zaslužujete to što ćete imati sutra.
Nisi razumio?...Naravno da nisi razumio.tre wrote:Ma ti si totalno dezorjentiran u prostoru i vremenu i spolu i državi i galaksiji, jednom kratkom rečenicom ti si u kurcured wolf wrote:Naravno da pripadam tvojoj vrsti ---> Ja sam čovjek, tijelom...tre wrote:Ali ti nisi čovjek, jasno si to naglasio kao i puno puta do sada. Da si čovjek napisao bi "mi ljudi" a ne "vi ljudi"red wolf wrote:Ja sam uvijek bio jasan...Tijelom sam čovjek...tre wrote:
A znači opet nisi čovjek, de pokušaj to napomenuti kad se razmjenjuju postovi s tobom da ljudi znaju s kim razgovaraju u tom trenu
red wolf-
2016-02-10
Aj pitaj bilo koga na forumu jel ti išta kužiš osim kurca, ako ti netko odgovori pozitivno svaka čast lafered wolf wrote:Nisi razumio?...Naravno da nisi razumio.tre wrote:Ma ti si totalno dezorjentiran u prostoru i vremenu i spolu i državi i galaksiji, jednom kratkom rečenicom ti si u kurcured wolf wrote:Naravno da pripadam tvojoj vrsti ---> Ja sam čovjek, tijelom...tre wrote:Ali ti nisi čovjek, jasno si to naglasio kao i puno puta do sada. Da si čovjek napisao bi "mi ljudi" a ne "vi ljudi"red wolf wrote:
Ja sam uvijek bio jasan...Tijelom sam čovjek...
Similar topics
» Stvara se vojni savez sest europskih drzava zbog obrane od migranata.Hrvatska u njemu a gdje je Srbija
» Moćni njemački političar želi osnivanje Sjedinjenih Europskih Država
» Gala Svila : Postala sam lezbijka samo zbog jednog poteza
» Antifašisti u komi,najavljuju prosvjed zbog nečuvenog poteza predsjednice:KGK odlikovala Jezerinca
» Mladi u Švedskoj zabrinuti zbog rata s Rusijom
» Moćni njemački političar želi osnivanje Sjedinjenih Europskih Država
» Gala Svila : Postala sam lezbijka samo zbog jednog poteza
» Antifašisti u komi,najavljuju prosvjed zbog nečuvenog poteza predsjednice:KGK odlikovala Jezerinca
» Mladi u Švedskoj zabrinuti zbog rata s Rusijom
Page 1 of 1