Najmrzi forumasi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najmrzi forumasi
<3LUCIANO MOGGI wrote:OSTAVI ME NA MIRU NARKOMANUfridrih_niche wrote:Ja ne mrzin žene i nisan gay...
Ne projiciraj, Antimone...
Guest- Guest
Sad je dosta.
Nedjelja svi na strijeljanje
Nedjelja svi na strijeljanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne može...zabrana okupljanja...ne možeš streljački vod skupit
Sta ti nije jasno. Mi smo vlaast. Mi ukidamo i uvodimo zabrane.Roland Deschain wrote:Ne može...zabrana okupljanja...ne možeš streljački vod skupit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Sta ti nije jasno. Mi smo vlaast. Mi ukidamo i uvodimo zabrane.Roland Deschain wrote:Ne može...zabrana okupljanja...ne možeš streljački vod skupit
Vi ste kara na biciklu...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2