Lošo: Putin postaje Car bliskog istoka
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lošo: Putin postaje Car bliskog istoka
A cuj niti ni muz puno bolji od ovih...okle je on tu bas vise prevladava turski gen...pa sv.dujam ti je turcin...to ti sve govori..a navodno postoji legenda da je bio pravi jebac u dioklecijanovoj palaci...a ovaj ga smaknuo jer je bio ljubomoran..pa sad ti zbroj dva i dva...zasto splicana nema puno svjetlije koseEva wrote:Moj muž je mix Omiša i Šibenika.vuksadinare wrote:Pol.zadra su ti sipci arbanasi..pitaj sipca bezbradicu i teheranca epikuraEva wrote:Ja sam zagorka ali doseljena. No, udala sam se za Šipca, kak stvari stoje.vuksadinare wrote:Ovisi jesi li dalmos ili zagorecEva wrote:Šipci ili Slaveni?vuksadinare wrote:Pa mi jos nismo odredili svoj genetski.kod dal smo slaveni ili porijeklom iz perzije...istrazivanje jos traje...ne mozemo se negdje trpati ako tamo ne priadamostenjalica wrote:prićam ti već duže neminovnost je udruženje svih slavena na jugu sa bugarima u neku federaciju ili ćemo jednostavno nestati za 100-150 godinavuksadinare wrote:Jel a kom da se pridruzimo...stenjalica wrote:Da smo pametni izašli bi iz NATO,mi i bugari kao i iz EU..ostatak evrope je izubljen
meni svjedno,ovako smo kuja američka a srbi ruska
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
oko 5-8%,znači 5-7.000vuksadinare wrote:Pol.zadra su ti sipci arbanasi..pitaj sipca bezbradicu i teheranca epikuraEva wrote:Ja sam zagorka ali doseljena. No, udala sam se za Šipca, kak stvari stoje.vuksadinare wrote:Ovisi jesi li dalmos ili zagorecEva wrote:Šipci ili Slaveni?vuksadinare wrote:Pa mi jos nismo odredili svoj genetski.kod dal smo slaveni ili porijeklom iz perzije...istrazivanje jos traje...ne mozemo se negdje trpati ako tamo ne priadamostenjalica wrote:prićam ti već duže neminovnost je udruženje svih slavena na jugu sa bugarima u neku federaciju ili ćemo jednostavno nestati za 100-150 godinavuksadinare wrote:Jel a kom da se pridruzimo...stenjalica wrote:Da smo pametni izašli bi iz NATO,mi i bugari kao i iz EU..ostatak evrope je izubljen
stenjalica-
2015-10-18
"Perzijski kod"? A što bi to bilo?vuksadinare wrote:Pa zar nije talo,..istrazovanja traju vec nekoliko godina i primorac je rekao da perzijski kod bolje stoji od slavenskog...ali treba jos malo pricekati neke podatke s teheranskog sveucilistaStarhemberg wrote:vuksadinare wrote:Pa mi jos nismo odredili svoj genetski.kod dal smo slaveni ili porijeklom iz perzije...istrazivanje jos traje...ne mozemo se negdje trpati ako tamo ne priadamostenjalica wrote:prićam ti već duže neminovnost je udruženje svih slavena na jugu sa bugarima u neku federaciju ili ćemo jednostavno nestati za 100-150 godinavuksadinare wrote:Jel a kom da se pridruzimo...stenjalica wrote:Da smo pametni izašli bi iz NATO,mi i bugari kao i iz EU..ostatak evrope je izubljen
Guest- Guest
Kad pogledas recimo.petrinu..nemres fulati da taj ima brdo bliskoistocnih gena....ili kalmeta aljbanezerskih
2015-09-08
Recimo za dubrovcane ili crnogorce ne znas tko je od koga prvi potekao...
2015-09-08
vuksadinare wrote:
pa sv.dujam ti je turcin...to ti sve govori..a navodno postoji legenda da je bio pravi jebac u dioklecijanovoj palaci...a ovaj ga smaknuo jer je bio ljubomoran..
Sveti Duje je rođen u Antiohiji, tada u Siriji. Otac Teodozije a majka Migdonija.
Ovu glupost da "navodno postoji legenda" neću komentirat.
Guest- Guest
Titov kadar, .....vuksadinare wrote:Jesu ovi konji u vlasto konacno shvatili da je loso numero uno sto se toce geostrategije a.ne cvrtile i ostale ile...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kad vidiš Đakića znaš da je pijanduravuksadinare wrote:Kad pogledas recimo.petrinu..nemres fulati da taj ima brdo bliskoistocnih gena....ili kalmeta aljbanezerskih
stenjalica-
2015-10-18
Pa ima 10 hektara vinograda...stenjalica wrote:kad vidiš Đakića znaš da je pijanduravuksadinare wrote:Kad pogledas recimo.petrinu..nemres fulati da taj ima brdo bliskoistocnih gena....ili kalmeta aljbanezerskih
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
vuksadinare wrote:Jel a kom da se pridruzimo.stenjalica wrote:Da smo pametni izašli bi iz NATO,mi i bugari kao i iz EU..ostatak evrope je izubljen
dobro bre vučko, znamo da u tebi čuči mali mujahedin )
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» To je ta vojna sila Bliskog istoka
» U Dalmaciji i turisti s bliskog istoka?
» Kolinda za masovnu imigraciju sa Bliskog istoka i Afrike
» Turska je Rusiju pretvorila u gospodara Bliskog istoka
» VL: Hrvatska vapi za radnom snagom s bliskog istoka
» U Dalmaciji i turisti s bliskog istoka?
» Kolinda za masovnu imigraciju sa Bliskog istoka i Afrike
» Turska je Rusiju pretvorila u gospodara Bliskog istoka
» VL: Hrvatska vapi za radnom snagom s bliskog istoka
Page 3 of 3