Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj
Hoće.red wolf wrote:Neće najebati...Dobit će novu ulogu...Joj...danni1 wrote:malo je filmova u kojima glavni glumci najebu.red wolf wrote:Ne. Shvatit će da su odigrali svoju rolu u trenutnom filmu i sada je vrijeme za drugi film.Triny wrote:Ako neće milom, dat će silom.danni1 wrote:
Sjest ćeš ti na kurac kao i velika večina nas.
Ovi što imaju pare su ko ludi da tebi dijele.
Još važniju ibolju. I MI ćemo dobit novu ulogu. Evo nas pripremaju. Nema više mrdanja. Samo na poso i u kuću.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
A otkuda novac za naknade? Državna je kasa bez dna?RayMabus wrote:Imaš kad dobiješ otkaz. Nema posla.Triny wrote:Pa nema ni naknada za nezaposlene.kaya wrote:RayMabus wrote:Pa zatvoriš firmu i gotovo. Radnike na biro i nek im država isplaćuje naknadu za nezaposlene na koju imaju pravo i štaš se ti s njima zajebavat.
Nema firme nema ni PDVa i gotovo.
Trinity-
2014-04-17
Ma ne...Bit će to nešto lijepo...;)))))danni1 wrote:Hoće.red wolf wrote:Neće najebati...Dobit će novu ulogu...Joj...danni1 wrote:malo je filmova u kojima glavni glumci najebu.red wolf wrote:Ne. Shvatit će da su odigrali svoju rolu u trenutnom filmu i sada je vrijeme za drugi film.Triny wrote:
Ako neće milom, dat će silom.
Još važniju ibolju. I MI ćemo dobit novu ulogu. Evo nas pripremaju. Nema više mrdanja. Samo na poso i u kuću.
red wolf-
2016-02-10
Pa zapravo je al ne za sve.Triny wrote:A otkuda novac za naknade? Državna je kasa bez dna?RayMabus wrote:Imaš kad dobiješ otkaz. Nema posla.Triny wrote:Pa nema ni naknada za nezaposlene.kaya wrote:RayMabus wrote:Pa zatvoriš firmu i gotovo. Radnike na biro i nek im država isplaćuje naknadu za nezaposlene na koju imaju pravo i štaš se ti s njima zajebavat.
Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.Triny wrote:A otkuda novac za naknade? Državna je kasa bez dna?RayMabus wrote:Imaš kad dobiješ otkaz. Nema posla.Triny wrote:Pa nema ni naknada za nezaposlene.kaya wrote:RayMabus wrote:Pa zatvoriš firmu i gotovo. Radnike na biro i nek im država isplaćuje naknadu za nezaposlene na koju imaju pravo i štaš se ti s njima zajebavat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.RayMabus wrote:Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.Triny wrote:A otkuda novac za naknade? Državna je kasa bez dna?RayMabus wrote:Imaš kad dobiješ otkaz. Nema posla.Triny wrote:Pa nema ni naknada za nezaposlene.kaya wrote:
Trinity-
2014-04-17
Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.RayMabus wrote:Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.Triny wrote:A otkuda novac za naknade? Državna je kasa bez dna?RayMabus wrote:Imaš kad dobiješ otkaz. Nema posla.Triny wrote:
Pa nema ni naknada za nezaposlene.
2014-04-11
T. wrote:Nema kruva bez motike...melkior wrote:Samo seks na eks. Ja sam truli kapitalist. Uložio sam pare u bitcoin i popušio. Uložio sam ušteđevinu u dolare, pa evo, SAD odlazi u recesiju, a možda i u inflaciju. Imam nešto para u Allianz investicijskom fondu, prošle godine dobit fonda je bila vrtoglavih 18%. Ali avaj, sve su ulagali u dionice turističkog portfelja. Znači, propade mi kapitalizam, i zato, tuci poduzetnike, jebli mater svoju...
Vaik bilo. Al za sebe i na svojoj zemlji. Prvog činovnika koji te upita za zdravlje, zatućeš istom.
darth_vader-
2014-04-17
To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.RayMabus wrote:Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.Triny wrote:A otkuda novac za naknade? Državna je kasa bez dna?RayMabus wrote:
Imaš kad dobiješ otkaz. Nema posla.
Sada sve stoji, nema uplata u proračun, nema love u proračunu...
Do 01.06. je raspad sustava...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ima tu još love. Nije baš tolika navala.T. wrote:To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.RayMabus wrote:Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.Triny wrote:
A otkuda novac za naknade? Državna je kasa bez dna?
2014-04-11
T. wrote:To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.RayMabus wrote:Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.Triny wrote:
Motika i kaić. Blaženstvo.
darth_vader-
2014-04-17
Pomalo u glavu...samo rayu nikakoT. wrote:To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.RayMabus wrote:Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.Triny wrote:
Trinity-
2014-04-17
Normalno da i dalje smatram da su životi i zdravlje na prvome mjestu te da se bespogovorno treba pridržavati odluka i uputa stožera...Triny wrote:Pomalo u glavu...samo rayu nikakoT. wrote:To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.RayMabus wrote:
Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.
Gospodarstvo će na dnevni red doći kasnije...
2014-04-14
Tebi nije jasno da ode nitko neće plaćat poslodavcu u privatnom sektoru da zadrži radnika novcem iz proračuna. Pošalji ga na biro , nek se kupa ovo lito i pozovi ga opet na jesen i to je to.Triny wrote:Pomalo u glavu...samo rayu nikakoT. wrote:To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.RayMabus wrote:
Pa zaradio si ih ako si radio prije. Ja sam na deset godina staža deset mjeseci prima naknadu s biroa.
2014-04-11
Triny wrote:A otkuda novac za naknade? Državna je kasa bez dna?RayMabus wrote:Imaš kad dobiješ otkaz. Nema posla.Triny wrote:Pa nema ni naknada za nezaposlene.kaya wrote:RayMabus wrote:Pa zatvoriš firmu i gotovo. Radnike na biro i nek im država isplaćuje naknadu za nezaposlene na koju imaju pravo i štaš se ti s njima zajebavat.
je kad je treba punit.
Guest- Guest
Poslodavac ne želi novac iz proračuna da zadrži radnika. On želi da mu radnik i dalje zarađuje.RayMabus wrote:Tebi nije jasno da ode nitko neće plaćat poslodavcu u privatnom sektoru da zadrži radnika novcem iz proračuna. Pošalji ga na biro , nek se kupa ovo lito i pozovi ga opet na jesen i to je to.Triny wrote:Pomalo u glavu...samo rayu nikakoT. wrote:To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:
A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.
Trinity-
2014-04-17
Tako je, pa ma što stožer kaže. Oni znaju najbolje i misle na nas.T. wrote:Normalno da i dalje smatram da su životi i zdravlje na prvome mjestu te da se bespogovorno treba pridržavati odluka i uputa stožera...Triny wrote:Pomalo u glavu...samo rayu nikakoT. wrote:To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.Triny wrote:
A e...država ih čuva na tvom posebnom računu.
Trinity-
2014-04-17
Ne trebaš niti misliti, to su ljudi puno stručniji od nas za ovakvu situaciju...Triny wrote:Tako je, pa ma što stožer kaže. Oni znaju najbolje i misle na nas.T. wrote:Normalno da i dalje smatram da su životi i zdravlje na prvome mjestu te da se bespogovorno treba pridržavati odluka i uputa stožera...Triny wrote:Pomalo u glavu...samo rayu nikakoT. wrote:To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...RayMabus wrote:
Pa to ti tako ide. Radiš negdi i dobiješ otkaz i imaš pravo na to par mjeseci dok tražiš idući posao.
Možeš razmišljati o tome kako iznova podići posao kada jednog dana stožer obznani naciji da je opasnost za nama te da se mjere stavljaju van snage...
2014-04-14
Koje slijepo vjerovanje autoritetima. Ma i nisi za drugo nego za bič i kavez.T. wrote:Ne trebaš niti misliti, to su ljudi puno stručniji od nas za ovakvu situaciju...Triny wrote:Tako je, pa ma što stožer kaže. Oni znaju najbolje i misle na nas.T. wrote:Normalno da i dalje smatram da su životi i zdravlje na prvome mjestu te da se bespogovorno treba pridržavati odluka i uputa stožera...Triny wrote:Pomalo u glavu...samo rayu nikakoT. wrote:
To je bilo nekada dok je gospodarstvo funkcioniralo...
Možeš razmišljati o tome kako iznova podići posao kada jednog dana stožer obznani naciji da je opasnost za nama te da se mjere stavljaju van snage...
Trinity-
2014-04-17
Ja vjerujem...Triny wrote:Koje slijepo vjerovanje autoritetima. Ma i nisi za drugo nego za bič i kavez.T. wrote:Ne trebaš niti misliti, to su ljudi puno stručniji od nas za ovakvu situaciju...Triny wrote:Tako je, pa ma što stožer kaže. Oni znaju najbolje i misle na nas.T. wrote:Normalno da i dalje smatram da su životi i zdravlje na prvome mjestu te da se bespogovorno treba pridržavati odluka i uputa stožera...Triny wrote:
Pomalo u glavu...samo rayu nikako
Bič (pendrek) i kavez (zatvor) su za nevjernike i nedisciplinirane, neodgovorne pojedince koji se ne pridržavaju odluka i mjera Stožera koje su za dobrobit društva kao cjeline...
2014-04-14
U kavezu si siguran.Triny wrote:Koje slijepo vjerovanje autoritetima. Ma i nisi za drugo nego za bič i kavez.T. wrote:Ne trebaš niti misliti, to su ljudi puno stručniji od nas za ovakvu situaciju...Triny wrote:Tako je, pa ma što stožer kaže. Oni znaju najbolje i misle na nas.T. wrote:Normalno da i dalje smatram da su životi i zdravlje na prvome mjestu te da se bespogovorno treba pridržavati odluka i uputa stožera...Triny wrote:
Pomalo u glavu...samo rayu nikako
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ženski spol su najveći uhljebi u Hrvatskoj
» Braniteljska kasta postavlja daljnje zahtjeve
» Braniteljska kasta sada napada Boru Drljaču
» Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
» Čardak kasta udara: INSPEKCIJA ZATVORILA KULTNU BRIJAČNICU
» Braniteljska kasta postavlja daljnje zahtjeve
» Braniteljska kasta sada napada Boru Drljaču
» Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
» Čardak kasta udara: INSPEKCIJA ZATVORILA KULTNU BRIJAČNICU
Page 3 of 4