evo nam i rimljana
Page 1 of 1
Re: evo nam i rimljana
yebate,te kuge,nikad da stanu..josh i ovo..sveukupno ne ide na dobro,da ga yebes..
Guest- Guest
pun kombi... to ti je nekih kilometar i po zračne linije od moje kuće...Legendovich wrote:yebate,te kuge,nikad da stanu..josh i ovo..sveukupno ne ide na dobro,da ga yebes..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a brat kin testira nove rakete nad japanskim morem
ne jebe koronu 2%
ne jebe koronu 2%
2015-08-08
ti da žvaćeš masline,prejebeno jacaju srce i stite ga od stresa i ostalih sranja..ja kupim kod Turcadije ,teglu od 700 grama,masline crne u nesh maslinova ulja...to meni nekak nelogicno pa kupim i ulje,i nalijevam u teglu dok ne dojde do gore..nakon izvjesnog vrmena imas prejebeno aromaticno ulje i socne i zdrave masline..i da..iskljucivo morsku sol koristi..zdrava,za razliku od kamene..michaellcmacha wrote:pun kombi... to ti je nekih kilometar i po zračne linije od moje kuće...Legendovich wrote:yebate,te kuge,nikad da stanu..josh i ovo..sveukupno ne ide na dobro,da ga yebes..
Guest- Guest
tučem svaki dan masline, soli vrlo malo i to isključivo iz ninske solane... cvijet soli... od frenda mama radi u solani, tako da ju koristim od kad sam dobio po piksi... maslinovo ulje nabavljam iz istre okolica buzeta, otud mi kolega donese i maslina, nešto platim nešto mukte i dobro...Legendovich wrote:ti da žvaćeš masline,prejebeno jacaju srce i stite ga od stresa i ostalih sranja..ja kupim kod Turcadije ,teglu od 700 grama,masline crne u nesh maslinova ulja...to meni nekak nelogicno pa kupim i ulje,i nalijevam u teglu dok ne dojde do gore..nakon izvjesnog vrmena imas prejebeno aromaticno ulje i socne i zdrave masline..i da..iskljucivo morsku sol koristi..zdrava,za razliku od kamene..michaellcmacha wrote:pun kombi... to ti je nekih kilometar i po zračne linije od moje kuće...Legendovich wrote:yebate,te kuge,nikad da stanu..josh i ovo..sveukupno ne ide na dobro,da ga yebes..
2015-08-08
jes vidio brojeve.... :) rastu li ga...
2015-08-08
Page 1 of 1