ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Johnsonova vlada bijesna na Kinu,misle da je tamo 40 puta vise zarazenih

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Johnsonova vlada bijesna na Kinu,misle da je tamo 40 puta vise zarazenih - Page 5 Empty Re: Johnsonova vlada bijesna na Kinu,misle da je tamo 40 puta vise zarazenih

Post by Brain32 30/3/2020, 19:46

Ringo10 wrote:
PA išao je tvoj brkati jaran i na Crvene i to sa milijunima vojnika među kojima su bili i tvoji ustaški istomišljenici pa su svi zajedno dobili po tamburi a Crveni im završili u Berlinu uz masovno jebavanje Švabica

Ali to je još i dobro šta su im priredili Angloamerički jarani sa svojim Letećim Tvrđavama

A na kraju sve što je brkati debil postigao je to da su Židovi nakon 1945te neprikosnovena vertikala i autoritet sa statusom dežurnih svetaca i bezgrešnika kojima je sve dopušteno a Nijemci će im isplaćivat odštete još 200 godina.

A možda i duže
Nije mi ta šupčina jaran, kao što rekoh ujebo je i šefa i stanicu i 5 kilometri pruge, da je uspio zgaziti crveno zlo ne bi bilo ni gulaga ni černobila ni ostalih supermasivnih genocida a vrlo vjerojatno niti korone danas...

Brain32

2014-04-15

Back to top Go down

Johnsonova vlada bijesna na Kinu,misle da je tamo 40 puta vise zarazenih - Page 5 Empty Re: Johnsonova vlada bijesna na Kinu,misle da je tamo 40 puta vise zarazenih

Post by Guest 30/3/2020, 19:54

Ringo10 wrote:
Brain32 wrote:
Ringo10 wrote:

Znaš šta meni nije jasno ... nije mi jasna ta nevjerojatna zaljubljenost u Anglo-američku globalnu hegemoniju i dominaciju kod hrvatskih takozvanih pro-zapadnih fanatika
Kaj ti ima ne bit jasno? Sve kaj je protiv komunizma mi je super, čak i kad ima mane. Osim brkatog debila koji je išo kosit židove umjesto da crvene poguši, jebali ga židovi da ga jebali mogo je spasiti milijardu života da je drugu zvijezdu išo satrat...
PA išao je tvoj brkati jaran i na Crvene i to sa milijunima vojnika među kojima su bili i tvoji ustaški istomišljenici pa su svi zajedno dobili po tamburi a Crveni im završili u Berlinu uz masovno jebavanje Švabica

Ali to je još i dobro šta su im priredili Angloamerički jarani sa svojim Letećim Tvrđavama

A na kraju sve što je brkati debil postigao je to da su Židovi nakon 1945te neprikosnovena vertikala i autoritet sa statusom dežurnih svetaca i bezgrešnika kojima je sve dopušteno a Nijemci će im isplaćivat odštete još 200 godina.

A možda i duže
:rasta :rasta :rasta  bash me nasmija.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/3/2020, 20:29

Legendovich wrote:
Ringo10 wrote:
Brain32 wrote:
Ringo10 wrote:

Znaš šta meni nije jasno ... nije mi jasna ta nevjerojatna zaljubljenost u Anglo-američku globalnu hegemoniju i dominaciju kod hrvatskih takozvanih pro-zapadnih fanatika
Kaj ti ima ne bit jasno? Sve kaj je protiv komunizma mi je super, čak i kad ima mane. Osim brkatog debila koji je išo kosit židove umjesto da crvene poguši, jebali ga židovi da ga jebali mogo je spasiti milijardu života da je drugu zvijezdu išo satrat...

A možda i duže
:rasta :rasta :rasta  bash me nasmija.. :rasta :rasta :rasta

Johnsonova vlada bijesna na Kinu,misle da je tamo 40 puta vise zarazenih - Page 5 2Q==
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics