U Sarajevu nije ni počelo a već umiru po kućama
Page 1 of 1
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: U Sarajevu nije ni počelo a već umiru po kućama
Italija je mila majka kako će u Bosni izgledati. Tamo ni glad nije isključena.
Neće ni kod vas u Hercegovini biti ništ bolje.
Kuga na kugu ne udara...AlfaOmega wrote:Neće ni kod vas u Hercegovini biti ništ bolje.
Guest- Guest
Bome čitam, pun ih kurac doli zaraženih. Sad znam i kak se slovenija zarazila :D
AlfaOmega wrote:Bome čitam, pun ih kurac doli zaraženih. Sad znam i kak se slovenija zarazila :D
zajebala se ekipa iz hercegovine - bežanijom iz Zagreba. kao idemo u svoje selo, tamo smo sigurni. međutim došlo ih na tisuće dolje, i neki donjeli virus.
sve je to OK, taj virus nije preopasan , međutim recimo bolnica u Livnu ima jedan jebeni respirator, dok u Mostaru šef bolnice dok drži konferenciju za novinare gdje objašnjava zašto su zaraženog preko veze uzimali u bolnicu kopa nos i čačka zube..
a utekli iz Zagreba gdje ima par stotina respiratora koji neće trebati vjerojatno
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:AlfaOmega wrote:Bome čitam, pun ih kurac doli zaraženih. Sad znam i kak se slovenija zarazila :D
zajebala se ekipa iz hercegovine - bežanijom iz Zagreba. kao idemo u svoje selo, tamo smo sigurni. međutim došlo ih na tisuće dolje, i neki donjeli virus.
sve je to OK, taj virus nije preopasan , međutim recimo bolnica u Livnu ima jedan jebeni respirator, dok u Mostaru šef bolnice dok drži konferenciju za novinare gdje objašnjava zašto su zaraženog preko veze uzimali u bolnicu kopa nos i čačka zube..
a utekli iz Zagreba gdje ima par stotina respiratora koji neće trebati vjerojatno
dabogda im se sjeme zatrlo.
Guest- Guest
'taj virus nije preopasan'...pa onda budi zamorac i zrtvuj se za starije...pa ces se osjecati kao da su te na rostilj bacili a pluca ti grizu termitiAssadNaPodmornici wrote:AlfaOmega wrote:Bome čitam, pun ih kurac doli zaraženih. Sad znam i kak se slovenija zarazila :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bosanci imaju dobre mjere ali mentalitet ih je*e kao i nas i talijane, španjolce...
Imaju i policijski sat od 20-5 te obvezu nošenja zaštitnih maski na otvorenome...
Uz ostale epidemiološke mjere kao i svi ostali...
Njihov je najveći problem zdravstvo jer je u rasulu i sustav će pasti kad počmu dovozit teške slučajeve u većim brojevima...
Imaju i policijski sat od 20-5 te obvezu nošenja zaštitnih maski na otvorenome...
Uz ostale epidemiološke mjere kao i svi ostali...
Njihov je najveći problem zdravstvo jer je u rasulu i sustav će pasti kad počmu dovozit teške slučajeve u većim brojevima...
Bit će kao i u Hrvatskoj, ni gore ni bolje.AlfaOmega wrote:Neće ni kod vas u Hercegovini biti ništ bolje.
Nisu utekli, nije im takav običaj. Uvijek su sa svojim narodom dijelili i dobro i zlo.AssadNaPodmornici wrote:AlfaOmega wrote:Bome čitam, pun ih kurac doli zaraženih. Sad znam i kak se slovenija zarazila :D
I u sloveniji.Eroo wrote:Bit će kao i u Hrvatskoj, ni gore ni bolje.AlfaOmega wrote:Neće ni kod vas u Hercegovini biti ništ bolje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U Sarajevu testiraju samo kad umru. Ako ih prije ne pokopaju, naravno.AlfaOmega wrote:Bome čitam, pun ih kurac doli zaraženih. Sad znam i kak se slovenija zarazila :D
Danas su objavili da imaju i sedmi "klaster". Koliko u svakom čak ni Komšić ne zna.
U Soveniji su konačno stavili stvari pod kontrolu. Ja sam zadovoljan s onim što vidim.kaya wrote:I u sloveniji.Eroo wrote:Bit će kao i u Hrvatskoj, ni gore ni bolje.AlfaOmega wrote:Neće ni kod vas u Hercegovini biti ništ bolje.
Imamo i mi svoje Vilije i Alemke.
Coronavirus, aiuti all'Italia dall'Albania. Rama: non dimentichiamo l'amico in difficoltà
Svaka čast Albancima.
"È vero che tutti sono rinchiusi dentro le loro frontiere e anche Paesi ricchissimi hanno girato la schiena agli altri ma forse esattamente perché noi non siamo ricchi e neanche privi di memoria, non ci possiamo permettere di non dimostrare all'Italia che gli albanesi e l'Albania non abbandonano mai l'amico in difficoltà. Oggi noi siamo tutti italiani e l'Italia la deve vincere questa guerra è la vincerà anche per noi, per l'Europa e il mondo intero". Sono le parole che Edi Rama, premier albanese, affida a un video - postato da presidente della Regione Puglia, Michele Emiliano - attraverso cui annuncia la partenza di trenta tra medici e infermieri albanesi per l'Italia. "So che a qualcuno in Albania sembrerà strano che trenta tra medici e infermieri, la nostra piccola armata in tenuta bianca partano verso la linea del fuoco in Italia- ma laggiù è oramai casa nostra, da quando l'Italia le sorelle e i fratelli italiani ci hanno salvati, ospitati e adottati in casa loro quando l'Albania bruciava di dolori immensi". "So che 30 infermieri non riverseranno il rapporto di forza tra la forza micidiale del virus invisibile e le forze in tenuta bianca che lo stanno combattendo sulla linea del fuoco dall'altra parte del mare ma questa è una guerra che nessuno può vincere da solo. E voi cari membri coraggiosi state partendo per una guerra che e' anche la nostra", continua e aggiunge: "Noi stiamo combattendo lo stesso nemico invisibile e le risorse umane e logistica della nostra terra non sono illimitate ma oggi noi non possiamo tenere le forze di riserva in attesa che siano chiamate mentre in Italia, dove si stanno curando in ospedali di guerra anche albanesi feriti dal nemico, hanno un enorme bisogno di aiuto". Schierati davanti al premier albanese ci sono gli operatori sanitari in tuta bianca pronti a raggiungere la terra che si trova "al di la' del mare- conclude Rama - che Dio vi benedica". Un "grazie" all'Albania è stato espresso dal premier italiano Giuseppe Conte e dal governo. Il team sarà impegnato sul territorio di Bergamo, una delle aree più colpite dal Covid-19.
Svaka čast Albancima.
Kak da ne.Zato vam je E'rcegovina prazna.Eroo wrote:Nisu utekli, nije im takav običaj. Uvijek su sa svojim narodom dijelili i dobro i zlo.AssadNaPodmornici wrote:AlfaOmega wrote:Bome čitam, pun ih kurac doli zaraženih. Sad znam i kak se slovenija zarazila :D
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» Nikolić u Sarajevu , Kolinda se nije pojavila .....
» BiH nije dala vizu mladom Albancu na DW Balkan Booster u Sarajevu
» nista vise nije sveto , pocelo je... nakon ovoga ide izbacivanje iz vozila na semaforu uz prijetnju oruzjem
» Karamatić: Danas u Sarajevu nije drugačije nego u Idlibu, Teheranu, i sličnim sredinama
» Pocelo gundjanje hdzovaca na Plenkija.Marko Primorac nije clan nase stranke!Pa gdje smo svi mi.Cemu uopce stranka.
» BiH nije dala vizu mladom Albancu na DW Balkan Booster u Sarajevu
» nista vise nije sveto , pocelo je... nakon ovoga ide izbacivanje iz vozila na semaforu uz prijetnju oruzjem
» Karamatić: Danas u Sarajevu nije drugačije nego u Idlibu, Teheranu, i sličnim sredinama
» Pocelo gundjanje hdzovaca na Plenkija.Marko Primorac nije clan nase stranke!Pa gdje smo svi mi.Cemu uopce stranka.
Page 1 of 1