Ashtar Komanda za forumske pocetnike
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ashtar Komanda za forumske pocetnike
Tko gubi,ima se pravo ljutit.Rekao sam ti,neće Ashtari dobit niti onih 2,5 % a kamo li 4 %. Ashtari jedino što mogu dobiti na ovom planetu,jest noga u dupe.RayMabus wrote:Astari njam njam njam
Pa gledaj to ovako : Imam veliku želju da vam pomognem al glupi ste. Zato vas triba malo išibat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Ashtar Komanda za forumske pocetnike
ma nisam ti htjeo pejstat o ovoj temi, nes drugoLegendovich wrote:1/1 odlicno..no tema me ne zanima..Leviathan2 wrote:kak razumijes engleski?Legendovich wrote:ČEGA
nu nema veze vec sam zaboravijo i ja sto ;D
dakle, veliki pad je u vremenu prije vremena, kad je covjek bio bozansko biceסמאל wrote:Ne znam na koji veliki pad misliš,možda na isti na koji i ja,možda na nešto drugo,no to nije ni važno.Leviathan2 wrote:ne, evolucia covjecanstva se odvija, istina sporo al ideסמאל wrote:Ne nužno.Čovječanstvo bi se uzdiglo poput feniksa,te bi evouliralo u nešto bolje i naprednije.Transhumanizam je dobro prijelazno riješenje.Leviathan2 wrote:
netocno
prosperitet covjecanstva vec dovoljno koce religije a cipiranje bi ga eutanaziralo
tu se slazem s longijem
naime, od velikog pada je jako sporo islo i jedva je bilo zamjetno, sad je ubrzanije no jos ogromnu prepreku predstavljaju religije i ideologije pa cak i neke tehnicke inovacije koje se koriste na kriv nacin i u krivu svrhu
pleme racuna s ovim progresom da ce se ljudska vrsta uzdici na nivo od prije velikog pada za nekih 250 godina, u najidealnijim uvjetima bi uspjela za 150 do 200
medjutim postoji i mogucnost da se uvjeti pogorsaju pa cak da krene u kontra smjeru, nuklearni rat i gubitak nakupljenih znanja bi produzili to uzdizanje do cak 1000 godina sto je ipak bolje od 15 000 koliko je proteklo od velikog pada
Zapravo,slažem se s ovim što si napisao.Religije,ideologije,pa čak i sportska nadmetanja,sve je ti ono što stoji na putu čovjekovog duhovnog progresa.
I onda dođu tamo neki Ashtari,koji su ništa drugo doli energetski paraziti,a uvijek ima ovakvih kao Longi,koji ih hrane i nadopunjuju.
Što je čovječanstvo retrogradnije,to su Ashtari sitiji,dok podizanjem ljudi na viši duhovni nivo,znači noga u dupe za Ashtare i slične.
krscani i zidovi to spominju kao izgon iz raja plus adama i evi i sl budalestine
u stvari je samo bio sukob izmedju bozanskih rasa, ljudi protiv 3 rase, naravno, ljudi su izgubili i krenuo je njihov pad kao duhovnijeh bica ka dnu fizicke ravni, s vremenom su se pojavljivali napredniji ljudi ali to je uvijek kratko trajalo da bi civilizacija presla na visu vibraciju i svjesnost, mu atlantida i slicne civilizacije, ova sadasnja civilizacija ima sanse da uspije jer vec preko 1000 godina joj se dize vibracija i duhovna svjest
istina sporo al s vremenom bi to trebalo rasti eksponencijalno, najbitnije je da je krenuo obrnuti proces od pada
» HDZ za početnike
» Evo prilike za forumske besposličare :)
» SAMO ZA FORUMSKE ŽENE
» pitanje za forumske naciste?
» HDZ za početnike
» Evo prilike za forumske besposličare :)
» SAMO ZA FORUMSKE ŽENE
» pitanje za forumske naciste?
Page 6 of 6