aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
a gle, vidjet ćemo ...AssadNaPodmornici wrote:švedska iako ide sve više lijevo, ipak je daleko od kine.
daju realne podatke, zašto bi skrivali. i kako bi u švedskoj sakrio podatke, kada
1)cijela populacija priča engleski jezik, ja mogu u roku pa minuta doći u kontakt sa nekim šveđanima i pričati. u kini rijetko tko priča engleski jezik i svaki oblik jebene komunikacije se nadzire. taj kinez i koji zna engleski jezik i koji možda zna istinu, neće ti pričati od straha , jer komunikacija se nadzire. pa će mu u roku pola sata kasnije kucati na vrata
2)imaju sve društvene mreže , u kini su sve društvene mreže koje ne nadzire kineska komunistička partija - zabranjene
3)postoji opozicija i sve to, dakle prosječni švedski doktor može izaći u javnost ili oporbena stranka može reći "-vi na vlasti lažete itd" - bez straha da će ih sutra tajni agenti iz švedske vlade uspavati i onda im izvaditi organe što Kinezi rade svojim zviždačima
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
gle druga je stvar što se griješi.
tipa ljudi umiru sa 92godine i već su sa obje noge u grobu, i onda dođu u kontakt sa covid-19 i sada svi mi im pišemo "umrli od korone".
ta corona izgleda da radi najviše "dar-mar" po staračkim domovima u švedskoj, hrvatskoj, beligiji, evo kod nas nitko se nije zarazio na gradilištu, u trgovini, -.--- samo bolnice i starački domovi
tipa ljudi umiru sa 92godine i već su sa obje noge u grobu, i onda dođu u kontakt sa covid-19 i sada svi mi im pišemo "umrli od korone".
ta corona izgleda da radi najviše "dar-mar" po staračkim domovima u švedskoj, hrvatskoj, beligiji, evo kod nas nitko se nije zarazio na gradilištu, u trgovini, -.--- samo bolnice i starački domovi
Ja sam u bolnom pitanju. Da li ili ne raditir burek
2014-12-30
radiveber wrote:Ja sam u bolnom pitanju. Da li ili ne raditir burek
burekom protiv korone
Jucer bijo u Mix-Marktu,kupijo zrnicavog sira,kajmaka i listova,sinoc cura napravila pitu motaru od toga...uzput uzeo kiblu jogurta odlicnog kod Turcadije..phuuuuu,objeli se ko stoka..Leviathan2 wrote:
radi
burekom protiv korone
Guest- Guest
ma goni se u kurac, ja na tjestenini i suhom, moracu nazvat one moje bivse zene da dojdu u karantinu smenomLegendovich wrote:Jucer bijo u Mix-Marktu,kupijo zrnicavog sira,kajmaka i listova,sinoc cura napravila pitu motaru od toga...uzput uzeo kiblu jogurta odlicnog kod Turcadije..phuuuuu,objeli se ko stoka..Leviathan2 wrote:
radi
burekom protiv korone
zeljan sam se najesti ko coek :D
2014-12-30
i ti ajukuracda znasveber wrote:Luka imam, vremena pun kiki rsazvaljet ću tijestoLeviathan2 wrote:radiveber wrote:Ja sam u bolnom pitanju. Da li ili ne raditir burek
burekom protiv korone
sad mi sline idu na burek
Ne vjerujem, mislim da manipuliraju sa podacima kao i vecina zapadnih drzava... Do pola puna, na pola prazna i tako te fore... Postoci dan za dan jer znaju da ljudi funkcioniraju dan za dan, sto je bilo prije 5 dana, koga briga...Noor wrote:vjeruješ da švedi daju realne podatke?michaellcmacha wrote:Noor wrote:kaj ima, ekipa?
ima evo svašta pomalo do jutra smo na 150 000 mrtvih, do kraja mjeseca bit će preko 3 500 000 milijuna evidentiranih oboljelih i blizu 250 000 mrtvih (ovo je optimistična projekcija)... kod nas će biti porast broja oboljelih za cca 10 dana, vjerojatno i broj mrtvih bude do tada otišao preko 100, nadam se da griješim, ali mi smo nebitni i kao problem, a i kao riješenje problema... nešto se ekstremno događa u francuskoj... trebalo bi Longija pitat što nostradamus veli....
2015-08-08
Odi pa kupiLeviathan2 wrote:i ti ajukuracda znasveber wrote:Luka imam, vremena pun kiki rsazvaljet ću tijestoLeviathan2 wrote:radiveber wrote:Ja sam u bolnom pitanju. Da li ili ne raditir burek
burekom protiv korone
sad mi sline idu na burek
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber-
2014-12-30
veber wrote:Imam junetine na luku ju popržim
zar na veliki petak?
crvenkasti-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
da..i to i oni postoci postotaka, ko i u belgiji također....michaellcmacha wrote:Ne vjerujem, mislim da manipuliraju sa podacima kao i vecina zapadnih drzava... Do pola puna, na pola prazna i tako te fore... Postoci dan za dan jer znaju da ljudi funkcioniraju dan za dan, sto je bilo prije 5 dana, koga briga...Noor wrote:vjeruješ da švedi daju realne podatke?michaellcmacha wrote:Noor wrote:kaj ima, ekipa?
ima evo svašta pomalo do jutra smo na 150 000 mrtvih, do kraja mjeseca bit će preko 3 500 000 milijuna evidentiranih oboljelih i blizu 250 000 mrtvih (ovo je optimistična projekcija)... kod nas će biti porast broja oboljelih za cca 10 dana, vjerojatno i broj mrtvih bude do tada otišao preko 100, nadam se da griješim, ali mi smo nebitni i kao problem, a i kao riješenje problema... nešto se ekstremno događa u francuskoj... trebalo bi Longija pitat što nostradamus veli....
bacanje pijeska u oči...za Triny i slične
njemu je bio prošli tjedan...tebi je danas, pazi šta jedešcrvenkasti wrote:veber wrote:Imam junetine na luku ju popržim
zar na veliki petak?
Kaj chettnik zna.Noor wrote:njemu je bio prošli tjedan...tebi je danas, pazi šta jedešcrvenkasti wrote:veber wrote:Imam junetine na luku ju popržim
zar na veliki petak?
2014-12-30
A kic misli da smo glupi jebali ih četnici i sisata
2014-12-30
I 150 000 mrtvihLegendovich wrote:2,217,077
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sto je to s kinezima... Nisu valjda iz ormara poceli vadit kosture
2015-08-08
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 34 of 50