Stroze mjere nadzora
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Smatrate li stroze mjere kontrole i nadzora prihvatljivima u svrhu pojacanja kontrole sirenja Covida-19?
Re: Stroze mjere nadzora
Ocito je neodredjen.Noor wrote:ne, ne...sve ove mjere koje se već provode imaju rok trajanja. rok uvijek i kod svih određuje vlastodržac...Maggie19 wrote:Pod 1 spadaju mjere koje su vec predlozene, poput kontrole svih po potrebi i bez roka trajanja. Potrebu odredjuju vlastodrsci. Navodno je izostala i odredba o unistavanju prikupljenih podataka po isteku koristenja.
meni je 1. i 3. ista stvar :)
Tako kazu kriticari.
Nisam detaljno upucena, ali razlike postoje.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
šta nisu rekli 30 dana?Maggie19 wrote:Ocito je neodredjen.Noor wrote:ne, ne...sve ove mjere koje se već provode imaju rok trajanja. rok uvijek i kod svih određuje vlastodržac...Maggie19 wrote:Pod 1 spadaju mjere koje su vec predlozene, poput kontrole svih po potrebi i bez roka trajanja. Potrebu odredjuju vlastodrsci. Navodno je izostala i odredba o unistavanju prikupljenih podataka po isteku koristenja.
Tako kazu kriticari.
ja bi dodao na trininih 5 jos iMaggie19 wrote:Ocito je neodredjen.Noor wrote:ne, ne...sve ove mjere koje se već provode imaju rok trajanja. rok uvijek i kod svih određuje vlastodržac...Maggie19 wrote:Pod 1 spadaju mjere koje su vec predlozene, poput kontrole svih po potrebi i bez roka trajanja. Potrebu odredjuju vlastodrsci. Navodno je izostala i odredba o unistavanju prikupljenih podataka po isteku koristenja.
Tako kazu kriticari.
6
streljati sve novinare koji sire paniku
Za ove nove mjere nadzora?Noor wrote:šta nisu rekli 30 dana?Maggie19 wrote:Ocito je neodredjen.Noor wrote:ne, ne...sve ove mjere koje se već provode imaju rok trajanja. rok uvijek i kod svih određuje vlastodržac...Maggie19 wrote:Pod 1 spadaju mjere koje su vec predlozene, poput kontrole svih po potrebi i bez roka trajanja. Potrebu odredjuju vlastodrsci. Navodno je izostala i odredba o unistavanju prikupljenih podataka po isteku koristenja.
Tako kazu kriticari.
Nisam cula to.
To bi bilo u drugom pollu, onom o mjerama opcenuto.Leviathan2 wrote:ja bi dodao na trininih 5 jos iMaggie19 wrote:Ocito je neodredjen.Noor wrote:ne, ne...sve ove mjere koje se već provode imaju rok trajanja. rok uvijek i kod svih određuje vlastodržac...Maggie19 wrote:Pod 1 spadaju mjere koje su vec predlozene, poput kontrole svih po potrebi i bez roka trajanja. Potrebu odredjuju vlastodrsci. Navodno je izostala i odredba o unistavanju prikupljenih podataka po isteku koristenja.
Tako kazu kriticari.
6
Ovdje se radi o ovim novim najavljenim mjerama o pracenju kretanja, mobilnih uredjaja, etc.
ma ovo je samo legalizacija onog sto cine ilegalnoMaggie19 wrote:To bi bilo u drugom pollu, onom o mjerama opcenuto.Leviathan2 wrote:ja bi dodao na trininih 5 jos iMaggie19 wrote:Ocito je neodredjen.Noor wrote:ne, ne...sve ove mjere koje se već provode imaju rok trajanja. rok uvijek i kod svih određuje vlastodržac...Maggie19 wrote:Pod 1 spadaju mjere koje su vec predlozene, poput kontrole svih po potrebi i bez roka trajanja. Potrebu odredjuju vlastodrsci. Navodno je izostala i odredba o unistavanju prikupljenih podataka po isteku koristenja.
Tako kazu kriticari.
6
Ovdje se radi o ovim novim najavljenim mjerama o pracenju kretanja, mobilnih uredjaja, etc.
sad im treba pristanak da postane legalno
shema problem rjesenje
i ne skuzis da si upao u klopku
istina.Leviathan2 wrote:ma ovo je samo legalizacija onog sto cine ilegalnoMaggie19 wrote:To bi bilo u drugom pollu, onom o mjerama opcenuto.Leviathan2 wrote:ja bi dodao na trininih 5 jos iMaggie19 wrote:Ocito je neodredjen.Noor wrote:ne, ne...sve ove mjere koje se već provode imaju rok trajanja. rok uvijek i kod svih određuje vlastodržac...Maggie19 wrote:Pod 1 spadaju mjere koje su vec predlozene, poput kontrole svih po potrebi i bez roka trajanja. Potrebu odredjuju vlastodrsci. Navodno je izostala i odredba o unistavanju prikupljenih podataka po isteku koristenja.
Tako kazu kriticari.
6
sad im treba pristanak da postane legalno
shema problem rjesenje
i ne skuzis da si upao u klopku
Samo inzistiranje na transparentnosti i drzanju slova zakona ipak donekle slabi manipulaciju.
Nesto ambijentalno?Leviathan2 wrote:ajd poll sto mislis o ovoj stvari, ne izlazi mi iz glaveMaggie19 wrote:
Ovdje se radi
poslusaj, muzika je samo,nema akteraMaggie19 wrote:Nesto ambijentalno?Leviathan2 wrote:ajd poll sto mislis o ovoj stvari, ne izlazi mi iz glaveMaggie19 wrote:
Ovdje se radi
tema iz jedne serije
Learn what is to be taken seriously and laugh at the rest.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Maggie19 wrote:Najs..opustajuce djeluje na mene. Volim tu vrstu muzike.:-)
ima i muska verzija, isto super
AVAJ..i Kaya i Norka su mi se nesh poboljevale...Bog strogo kaznjava...
Guest- Guest
Osobne slobode...uza sve,ne osjecam se kao da su mi narusene..mosh ici svrsishodno,na posel,u ducan,u apoteku...zabranjeno je masovno okupljanje i muhanje poput ofaca po gradu,ali to mi ne fali..jerbo nisam ofca..
Guest- Guest
Odlicna i ova.:-)Leviathan2 wrote:Maggie19 wrote:Najs..opustajuce djeluje na mene. Volim tu vrstu muzike.:-)
ima i muska verzija, isto sup
Sjete me kineskog restorana dok jedem. Tamo bude slicna glazba. Tko zna kad cu opet, smrc.
Legendovich wrote:Kak su Norka i Kaya rekli..pooška i metak u one koji bi presli granicu zarazeni..
AVAJ..i Kaya i Norka su mi se nesh poboljevale...Bog strogo kaznjava...
kaj god, zdrava sam ko dren!
samo sam Levija zezala :)
Dvadeset i pet glasova.
Di su drugi?
Di su drugi?
U izolaciji.Maggie19 wrote:Dvadeset i pet glasova.
Di su drugi?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
veber-
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD uvodi strože mjere za izdavanje vize
» Austrijski šef policije traži strože mjere za azilante
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
» ''INFEKTOLOG IZ SVEUČILIŠNE BOLNICE U BERLINU: ‘Hrvatska treba mnogo strože mjere, i to idućih dva do tri mjeseca’''
» Pojačavanje nadzora u francuskim željeznicama
» Austrijski šef policije traži strože mjere za azilante
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
» ''INFEKTOLOG IZ SVEUČILIŠNE BOLNICE U BERLINU: ‘Hrvatska treba mnogo strože mjere, i to idućih dva do tri mjeseca’''
» Pojačavanje nadzora u francuskim željeznicama
Page 2 of 3