Ovo bi moglo promjeniti sve:
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ovo bi moglo promjeniti sve:
de ne seri, prodavao si priče da si svima prijatelj i na konto toga pokušavao ispoljiti svoje bolesne misli i ideje putem tolerancije koju ljudi imaju za frendove. A da ne pišem o tome što si pisao po wikipediji a u čemu te deda raskrinkao i razbucao ko beba zvečku.סמאל wrote:A nije ti bilo degutantno kad sam stavljao slike druga Tita kao prosijaka bez noge,te se izrugivao s nedužnom srpskom nejači.Tada su me takvi kao ti podržavali,ali čim sam objavio nešto što se vama ne sviđa,odmah ste se naprdili.tre wrote:ajde ne seri, to si prodavao tamo i onda si krenio predegutantno i nakon upozorenja mnogih( ja sam bio među njima) nisi prestajao sa degutantnim ponašanjem i postavljanjem odvratnih slika tipa kako rimski vojnici siluju Isusa Krista.סמאל wrote:Da me se sjećaš s net.hr,onda mi vjerojatno ne bi uzela ništa od ovog za ozbiljno.Noor wrote:znači, zafrkavaš nas tu s tim već godinama, jel? :)סמאל wrote:
Ma daj,nije valjda da si se upecala na to kao Longi.
Zato jedi govna sa tom spikom kako se samo zajebavaš
Zato ti kažem odjebi sa tim svojim govnarijama i širenjem gluposti i neistina putem neta
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Vidiš kako si nezahvalan i ti i drugi desničari.Upravo sam ja taj koji je otvorio put desničarima na wikipediji,ja sam prvi koji se dograbio administratorskih ovlasti i ugurao druge desničare koji su mi zabili nož u leđa i poslije me izbacili.Upravo na taj način koji mi sada spočitavaš ugurao sam desničare na wikipediju.Vučeš me za jezik da se hvalisam što sam sve u proteklih godina učinio za desničarske spodobe na internetu,pa među ostalim i financiranje nekih stranica koje su ljevičari u doba Mesića prezirali.tre wrote:de ne seri, prodavao si priče da si svima prijatelj i na konto toga pokušavao ispoljiti svoje bolesne misli i ideje putem tolerancije koju ljudi imaju za frendove. A da ne pišem o tome što si pisao po wikipediji a u čemu te deda raskrinkao i razbucao ko beba zvečku.סמאל wrote:A nije ti bilo degutantno kad sam stavljao slike druga Tita kao prosijaka bez noge,te se izrugivao s nedužnom srpskom nejači.Tada su me takvi kao ti podržavali,ali čim sam objavio nešto što se vama ne sviđa,odmah ste se naprdili.tre wrote:ajde ne seri, to si prodavao tamo i onda si krenio predegutantno i nakon upozorenja mnogih( ja sam bio među njima) nisi prestajao sa degutantnim ponašanjem i postavljanjem odvratnih slika tipa kako rimski vojnici siluju Isusa Krista.סמאל wrote:Da me se sjećaš s net.hr,onda mi vjerojatno ne bi uzela ništa od ovog za ozbiljno.Noor wrote:
znači, zafrkavaš nas tu s tim već godinama, jel? :)
Zato ti kažem odjebi sa tim svojim govnarijama i širenjem gluposti i neistina putem neta
Pitaj jastreba tko je razjebao jednu ljevičarsku internet stranicu tako što joj je priskrbio negativan publicitet.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
jel onaj leksikon?סמאל wrote:Vidiš kako si nezahvalan i ti i drugi desničari.Upravo sam ja taj koji je otvorio put desničarima na wikipediji,ja sam prvi koji se dograbio administratorskih ovlasti i ugurao druge desničare koji su mi zabili nož u leđa i poslije me izbacili.Upravo na taj način koji mi sada spočitavaš ugurao sam desničare na wikipediju.Vučeš me za jezik da se hvalisam što sam sve u proteklih godina učinio za desničarske spodobe na internetu,pa među ostalim i financiranje nekih stranica koje su ljevičari u doba Mesića prezirali.tre wrote:de ne seri, prodavao si priče da si svima prijatelj i na konto toga pokušavao ispoljiti svoje bolesne misli i ideje putem tolerancije koju ljudi imaju za frendove. A da ne pišem o tome što si pisao po wikipediji a u čemu te deda raskrinkao i razbucao ko beba zvečku.סמאל wrote:A nije ti bilo degutantno kad sam stavljao slike druga Tita kao prosijaka bez noge,te se izrugivao s nedužnom srpskom nejači.Tada su me takvi kao ti podržavali,ali čim sam objavio nešto što se vama ne sviđa,odmah ste se naprdili.tre wrote:ajde ne seri, to si prodavao tamo i onda si krenio predegutantno i nakon upozorenja mnogih( ja sam bio među njima) nisi prestajao sa degutantnim ponašanjem i postavljanjem odvratnih slika tipa kako rimski vojnici siluju Isusa Krista.סמאל wrote:
Da me se sjećaš s net.hr,onda mi vjerojatno ne bi uzela ništa od ovog za ozbiljno.
Pitaj jastreba tko je razjebao jednu ljevičarsku internet stranicu tako što joj je priskrbio negativan publicitet.
Nisam ja taj koji je bio izdajnik.Međutim,pristupili su mi ljudi koji su prepoznali moj talent,te mi dali potporu i sad mi svi možete samo duvat.Slobodno,krenite pa da vidimo kako će to završit.
2015-07-23
Da,ali nije jedini.Stranica mladih antifašista grada Zagreba,takođe je mojom zaslugom isto završila.Ima bivših HČSPovaca koji to mogu potvrditi.Noor wrote:jel onaj leksikon?סמאל wrote:Vidiš kako si nezahvalan i ti i drugi desničari.Upravo sam ja taj koji je otvorio put desničarima na wikipediji,ja sam prvi koji se dograbio administratorskih ovlasti i ugurao druge desničare koji su mi zabili nož u leđa i poslije me izbacili.Upravo na taj način koji mi sada spočitavaš ugurao sam desničare na wikipediju.Vučeš me za jezik da se hvalisam što sam sve u proteklih godina učinio za desničarske spodobe na internetu,pa među ostalim i financiranje nekih stranica koje su ljevičari u doba Mesića prezirali.tre wrote:de ne seri, prodavao si priče da si svima prijatelj i na konto toga pokušavao ispoljiti svoje bolesne misli i ideje putem tolerancije koju ljudi imaju za frendove. A da ne pišem o tome što si pisao po wikipediji a u čemu te deda raskrinkao i razbucao ko beba zvečku.סמאל wrote:A nije ti bilo degutantno kad sam stavljao slike druga Tita kao prosijaka bez noge,te se izrugivao s nedužnom srpskom nejači.Tada su me takvi kao ti podržavali,ali čim sam objavio nešto što se vama ne sviđa,odmah ste se naprdili.tre wrote:
ajde ne seri, to si prodavao tamo i onda si krenio predegutantno i nakon upozorenja mnogih( ja sam bio među njima) nisi prestajao sa degutantnim ponašanjem i postavljanjem odvratnih slika tipa kako rimski vojnici siluju Isusa Krista.
2015-07-23
ti si bolestan u mp3.. kakve veze spodono jedna ima istina bilo s ljevicom ili desnicom? To ima samo u umovima bolesnih ljudi kao pto si tiסמאל wrote:Vidiš kako si nezahvalan i ti i drugi desničari.Upravo sam ja taj koji je otvorio put desničarima na wikipediji,ja sam prvi koji se dograbio administratorskih ovlasti i ugurao druge desničare koji su mi zabili nož u leđa i poslije me izbacili.Upravo na taj način koji mi sada spočitavaš ugurao sam desničare na wikipediju.Vučeš me za jezik da se hvalisam što sam sve u proteklih godina učinio za desničarske spodobe na internetu,pa među ostalim i financiranje nekih stranica koje su ljevičari u doba Mesića prezirali.tre wrote:de ne seri, prodavao si priče da si svima prijatelj i na konto toga pokušavao ispoljiti svoje bolesne misli i ideje putem tolerancije koju ljudi imaju za frendove. A da ne pišem o tome što si pisao po wikipediji a u čemu te deda raskrinkao i razbucao ko beba zvečku.סמאל wrote:A nije ti bilo degutantno kad sam stavljao slike druga Tita kao prosijaka bez noge,te se izrugivao s nedužnom srpskom nejači.Tada su me takvi kao ti podržavali,ali čim sam objavio nešto što se vama ne sviđa,odmah ste se naprdili.tre wrote:ajde ne seri, to si prodavao tamo i onda si krenio predegutantno i nakon upozorenja mnogih( ja sam bio među njima) nisi prestajao sa degutantnim ponašanjem i postavljanjem odvratnih slika tipa kako rimski vojnici siluju Isusa Krista.סמאל wrote:
Da me se sjećaš s net.hr,onda mi vjerojatno ne bi uzela ništa od ovog za ozbiljno.
Ma o čemu ti ? Dokačio si se wikipedije,e pa kad si to konkretno spomenuo,takvi kao ti pizdili ste 2007 god. da je to ljevičarska,neokomunistička.Kad sam izmjenio članak o Jasenovcu onda ste se veselili.Koliko je godina trebalo da se promjeni administratorska struktura na wikipediji.tre wrote:ti si bolestan u mp3.. kakve veze spodono jedna ima istina bilo s ljevicom ili desnicom? To ima samo u umovima bolesnih ljudi kao pto si tiסמאל wrote:Vidiš kako si nezahvalan i ti i drugi desničari.Upravo sam ja taj koji je otvorio put desničarima na wikipediji,ja sam prvi koji se dograbio administratorskih ovlasti i ugurao druge desničare koji su mi zabili nož u leđa i poslije me izbacili.Upravo na taj način koji mi sada spočitavaš ugurao sam desničare na wikipediju.Vučeš me za jezik da se hvalisam što sam sve u proteklih godina učinio za desničarske spodobe na internetu,pa među ostalim i financiranje nekih stranica koje su ljevičari u doba Mesića prezirali.tre wrote:de ne seri, prodavao si priče da si svima prijatelj i na konto toga pokušavao ispoljiti svoje bolesne misli i ideje putem tolerancije koju ljudi imaju za frendove. A da ne pišem o tome što si pisao po wikipediji a u čemu te deda raskrinkao i razbucao ko beba zvečku.סמאל wrote:A nije ti bilo degutantno kad sam stavljao slike druga Tita kao prosijaka bez noge,te se izrugivao s nedužnom srpskom nejači.Tada su me takvi kao ti podržavali,ali čim sam objavio nešto što se vama ne sviđa,odmah ste se naprdili.tre wrote:
ajde ne seri, to si prodavao tamo i onda si krenio predegutantno i nakon upozorenja mnogih( ja sam bio među njima) nisi prestajao sa degutantnim ponašanjem i postavljanjem odvratnih slika tipa kako rimski vojnici siluju Isusa Krista.
Ljudi pokažu pravo lice tek kad im ne ideš niz dlaku a i ti si jedan od takvih.Osim toga,deda nije aktivno sudjelovao,te ne znam šta je sve pisao po forumu.
2015-07-23
imao sam toleranciju za tebe do trenutka kada si krenio stavljati ogavne slike Isusa Krista, čak ssm te par puta upozorio no ti si nastavio i što očekuješ od kršćana? Da ti plješću? A da o ostalim govnarijama ne pišemo zato ti kažem odjebi jer imaš zaista izopačen um i karakter, pokušavaš se igrati ljudima, spletkariš, lažeš, pod krinkom prijateljstva vrijeđaš, omalovažavaš, egoističan si itd itdסמאל wrote:Ma o čemu ti ? Dokačio si se wikipedije,e pa kad si to konkretno spomenuo,takvi kao ti pizdili ste 2007 god. da je to ljevičarska,neokomunistička.Kad sam izmjenio članak o Jasenovcu onda ste se veselili.Koliko je godina trebalo da se promjeni administratorska struktura na wikipediji.tre wrote:ti si bolestan u mp3.. kakve veze spodono jedna ima istina bilo s ljevicom ili desnicom? To ima samo u umovima bolesnih ljudi kao pto si tiסמאל wrote:Vidiš kako si nezahvalan i ti i drugi desničari.Upravo sam ja taj koji je otvorio put desničarima na wikipediji,ja sam prvi koji se dograbio administratorskih ovlasti i ugurao druge desničare koji su mi zabili nož u leđa i poslije me izbacili.Upravo na taj način koji mi sada spočitavaš ugurao sam desničare na wikipediju.Vučeš me za jezik da se hvalisam što sam sve u proteklih godina učinio za desničarske spodobe na internetu,pa među ostalim i financiranje nekih stranica koje su ljevičari u doba Mesića prezirali.tre wrote:de ne seri, prodavao si priče da si svima prijatelj i na konto toga pokušavao ispoljiti svoje bolesne misli i ideje putem tolerancije koju ljudi imaju za frendove. A da ne pišem o tome što si pisao po wikipediji a u čemu te deda raskrinkao i razbucao ko beba zvečku.סמאל wrote:
A nije ti bilo degutantno kad sam stavljao slike druga Tita kao prosijaka bez noge,te se izrugivao s nedužnom srpskom nejači.Tada su me takvi kao ti podržavali,ali čim sam objavio nešto što se vama ne sviđa,odmah ste se naprdili.
Ljudi pokažu pravo lice tek kad im ne ideš niz dlaku a i ti si jedan od takvih.Osim toga,deda nije aktivno sudjelovao,te ne znam šta je sve pisao po forumu.
Daleko si ti od časti i poštenja, jako daleko
Sve više tifusara na otoku
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-velikoj-britaniji-od-koronavirusa-preminulo-115-ljudi/200326243
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-velikoj-britaniji-od-koronavirusa-preminulo-115-ljudi/200326243
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Recimo i kad bi bilo to sve tako kao što ti govoriš,to svejedno nije smetalo velikim domoljubima i kršćanima,kad sam za njih obavljao stvari.tre wrote:imao sam toleranciju za tebe do trenutka kada si krenio stavljati ogavne slike Isusa Krista, čak ssm te par puta upozorio no ti si nastavio i što očekuješ od kršćana? Da ti plješću? A da o ostalim govnarijama ne pišemo zato ti kažem odjebi jer imaš zaista izopačen um i karakter, pokušavaš se igrati ljudima, spletkariš, lažeš, pod krinkom prijateljstva vrijeđaš, omalovažavaš, egoističan si itd itdסמאל wrote:Ma o čemu ti ? Dokačio si se wikipedije,e pa kad si to konkretno spomenuo,takvi kao ti pizdili ste 2007 god. da je to ljevičarska,neokomunistička.Kad sam izmjenio članak o Jasenovcu onda ste se veselili.Koliko je godina trebalo da se promjeni administratorska struktura na wikipediji.tre wrote:ti si bolestan u mp3.. kakve veze spodono jedna ima istina bilo s ljevicom ili desnicom? To ima samo u umovima bolesnih ljudi kao pto si tiסמאל wrote:Vidiš kako si nezahvalan i ti i drugi desničari.Upravo sam ja taj koji je otvorio put desničarima na wikipediji,ja sam prvi koji se dograbio administratorskih ovlasti i ugurao druge desničare koji su mi zabili nož u leđa i poslije me izbacili.Upravo na taj način koji mi sada spočitavaš ugurao sam desničare na wikipediju.Vučeš me za jezik da se hvalisam što sam sve u proteklih godina učinio za desničarske spodobe na internetu,pa među ostalim i financiranje nekih stranica koje su ljevičari u doba Mesića prezirali.tre wrote:
de ne seri, prodavao si priče da si svima prijatelj i na konto toga pokušavao ispoljiti svoje bolesne misli i ideje putem tolerancije koju ljudi imaju za frendove. A da ne pišem o tome što si pisao po wikipediji a u čemu te deda raskrinkao i razbucao ko beba zvečku.
No,bilo pa prošlo,sad sam upregnut u neka druga zaprežna kola.
2015-07-23
sretan ti put i hvala na priznanju da ne radiš ovo iz zajebancije, samo sam to i trebaoסמאל wrote:Recimo i kad bi bilo to sve tako kao što ti govoriš,to svejedno nije smetalo velikim domoljubima i kršćanima,kad sam za njih obavljao stvari.tre wrote:imao sam toleranciju za tebe do trenutka kada si krenio stavljati ogavne slike Isusa Krista, čak ssm te par puta upozorio no ti si nastavio i što očekuješ od kršćana? Da ti plješću? A da o ostalim govnarijama ne pišemo zato ti kažem odjebi jer imaš zaista izopačen um i karakter, pokušavaš se igrati ljudima, spletkariš, lažeš, pod krinkom prijateljstva vrijeđaš, omalovažavaš, egoističan si itd itdסמאל wrote:Ma o čemu ti ? Dokačio si se wikipedije,e pa kad si to konkretno spomenuo,takvi kao ti pizdili ste 2007 god. da je to ljevičarska,neokomunistička.Kad sam izmjenio članak o Jasenovcu onda ste se veselili.Koliko je godina trebalo da se promjeni administratorska struktura na wikipediji.tre wrote:ti si bolestan u mp3.. kakve veze spodono jedna ima istina bilo s ljevicom ili desnicom? To ima samo u umovima bolesnih ljudi kao pto si tiסמאל wrote:
Vidiš kako si nezahvalan i ti i drugi desničari.Upravo sam ja taj koji je otvorio put desničarima na wikipediji,ja sam prvi koji se dograbio administratorskih ovlasti i ugurao druge desničare koji su mi zabili nož u leđa i poslije me izbacili.Upravo na taj način koji mi sada spočitavaš ugurao sam desničare na wikipediju.Vučeš me za jezik da se hvalisam što sam sve u proteklih godina učinio za desničarske spodobe na internetu,pa među ostalim i financiranje nekih stranica koje su ljevičari u doba Mesića prezirali.
Misli šta hoćeš,samo nemoj umislit koješta kao i deda.tre wrote:sretan ti put i hvala na priznanju da ne radiš ovo iz zajebancije, samo sam to i trebaoסמאל wrote:Recimo i kad bi bilo to sve tako kao što ti govoriš,to svejedno nije smetalo velikim domoljubima i kršćanima,kad sam za njih obavljao stvari.tre wrote:imao sam toleranciju za tebe do trenutka kada si krenio stavljati ogavne slike Isusa Krista, čak ssm te par puta upozorio no ti si nastavio i što očekuješ od kršćana? Da ti plješću? A da o ostalim govnarijama ne pišemo zato ti kažem odjebi jer imaš zaista izopačen um i karakter, pokušavaš se igrati ljudima, spletkariš, lažeš, pod krinkom prijateljstva vrijeđaš, omalovažavaš, egoističan si itd itdסמאל wrote:Ma o čemu ti ? Dokačio si se wikipedije,e pa kad si to konkretno spomenuo,takvi kao ti pizdili ste 2007 god. da je to ljevičarska,neokomunistička.Kad sam izmjenio članak o Jasenovcu onda ste se veselili.Koliko je godina trebalo da se promjeni administratorska struktura na wikipediji.tre wrote:
ti si bolestan u mp3.. kakve veze spodono jedna ima istina bilo s ljevicom ili desnicom? To ima samo u umovima bolesnih ljudi kao pto si ti
2015-07-23
nemam što umišljati, stavio si sve crno na bijeloסמאל wrote:Misli šta hoćeš,samo nemoj umislit koješta kao i deda.tre wrote:sretan ti put i hvala na priznanju da ne radiš ovo iz zajebancije, samo sam to i trebaoסמאל wrote:Recimo i kad bi bilo to sve tako kao što ti govoriš,to svejedno nije smetalo velikim domoljubima i kršćanima,kad sam za njih obavljao stvari.tre wrote:imao sam toleranciju za tebe do trenutka kada si krenio stavljati ogavne slike Isusa Krista, čak ssm te par puta upozorio no ti si nastavio i što očekuješ od kršćana? Da ti plješću? A da o ostalim govnarijama ne pišemo zato ti kažem odjebi jer imaš zaista izopačen um i karakter, pokušavaš se igrati ljudima, spletkariš, lažeš, pod krinkom prijateljstva vrijeđaš, omalovažavaš, egoističan si itd itdסמאל wrote:
Ma o čemu ti ? Dokačio si se wikipedije,e pa kad si to konkretno spomenuo,takvi kao ti pizdili ste 2007 god. da je to ljevičarska,neokomunistička.Kad sam izmjenio članak o Jasenovcu onda ste se veselili.Koliko je godina trebalo da se promjeni administratorska struktura na wikipediji.
Šta,možda platnu listu od Sorošatre wrote:nemam što umišljati, stavio si sve crno na bijelo
2015-07-23
Tih virusa ima više sojeva i žive u suživotu s ljudima oduvijek.danni1 wrote:Pandemija prestaje onda kad prestanu testiranja, brojanje zaraženih i mrtvih.
Ukratko kad prestanu o tom pisati pandemije će nestati.
100-200 tisuća mrtvih više ili manje u sezoni gripe nitko nebi ni primjetio.
Ove brojke od 20-tak tisuća mrtvih su smiješne.
Sad su uzeli taj jedan i prate ga , ali opet traljavo i namjerno se radi panika.
Mogli su tako i neki drugi.
Kad se pojavi sezona gripe i prehlade nitko se ne pita koji je virus u pitanju, a ima ih iz soja corone.
Lani je u Italiji umrlo 8000 ljudi od obične gripe i to nikoga nije zabrinjavalo.
Trinity-
2014-04-17
djes TrinikaTriny wrote:Tih virusa ima više sojeva i žive u suživotu s ljudima oduvijek.danni1 wrote:Pandemija prestaje onda kad prestanu testiranja, brojanje zaraženih i mrtvih.
Sad su uzeli taj jedan i prate ga , ali opet traljavo i namjerno se radi panika.
Kad se pojavi sezona gripe i prehlade nitko se ne pita koji je virus u pitanju, a ima ih iz soja corone.
Lani je u Italiji umrlo 8000 ljudi od obične gripe i to nikoga nije zabrinjavalo.
nie te bilo, wb
a evo me, navratim tu i tamo ;)Leviathan2 wrote:djes TrinikaTriny wrote:Tih virusa ima više sojeva i žive u suživotu s ljudima oduvijek.danni1 wrote:Pandemija prestaje onda kad prestanu testiranja, brojanje zaraženih i mrtvih.
nie te bilo, wb
Trinity-
2014-04-17
Pa nego. Svakog normalnog to brine.vuksadinare wrote:kaze mi pajdo..da u nizozemskoj svega dvije,tri vjesti o koroni u medijima...mahom ih vise brine stanje gospodarstva...i da vlada namjerava ponovno dozvoliti rad ugostiteljskim obrtima i firmama koji su bili zatvoreni zbog korone..jer je proslo 14 dana..Leviathan2 wrote:medjutim eno i u rusiji je panika uzela mahanije bitno jesu li imuni, dva mjeseca konstantnog presinga sa ovim sranjem i svi su se usralivuksadinare wrote:meni jedna izjava ruskog lijecnika ima smisla koji je rekao zsto u italiji,spanjolskoj im toliko oboljelih ali jos vise smrtnosti...jer po istrazivanjima talijani,spanjolci su među prvima u europi po šopanju sa antibioticima i zbog veceg sopanja imunitet slabi...dok npr rusi a i skandinavci trose dvostruko ili cak trostruko manje antibiotika od talijana,spanjolaca i vise preferiraju prirodne lijekove tj koriste...zato kod njih nema velike smrtnost i imunite je jaci odnosno sam se izbori sa virusom
I u Belgiji planiraju otvaranje škola nakon uskršnjih praznika , a flamanski premijer je jučer pozvao sve koji mogu da rade i da se vrate na posao.
Trinity-
2014-04-17
kak ide borba s otimacima zaradjenogTriny wrote:a evo me, navratim tu i tamo ;)Leviathan2 wrote:djes TrinikaTriny wrote:Tih virusa ima više sojeva i žive u suživotu s ljudima oduvijek.danni1 wrote:Pandemija prestaje onda kad prestanu testiranja, brojanje zaraženih i mrtvih.
nie te bilo, wb
InovativnoLeviathan2 wrote:kak ide borba s otimacima zaradjenogTriny wrote:a evo me, navratim tu i tamo ;)Leviathan2 wrote:djes TrinikaTriny wrote:Tih virusa ima više sojeva i žive u suživotu s ljudima oduvijek.danni1 wrote:Pandemija prestaje onda kad prestanu testiranja, brojanje zaraženih i mrtvih.
nie te bilo, wb
Trinity-
2014-04-17
znaci otkrila si svoj potencijalTriny wrote:InovativnoLeviathan2 wrote:kak ide borba s otimacima zaradjenogTriny wrote:a evo me, navratim tu i tamo ;)Leviathan2 wrote:djes TrinikaTriny wrote:
Tih virusa ima više sojeva i žive u suživotu s ljudima oduvijek.
nie te bilo, wb
» Moglo bi da eksplodira na Kosovu, a i u BiH
» Samo to ih je moglo zaustaviti
» Upravo stiglo s Marsa. Što bi ovo moglo bit? :D
» Dencetralizacija ? Ministarstvo poljprivede bi moglo ići u Osijek
» Moglo bi da eksplodira na Kosovu, a i u BiH
» Samo to ih je moglo zaustaviti
» Upravo stiglo s Marsa. Što bi ovo moglo bit? :D
» Dencetralizacija ? Ministarstvo poljprivede bi moglo ići u Osijek
Page 6 of 7