haxball kup
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: haxball kup
meni je ostalo da za sezonu-dvije nađem zamjene za alabu i kimmicha, možda osvježim vezu iako nije potrebno, draxlera se rješavam na kraju sezone, nije mu desno krilo prirodna pozicija, al za njega mogu dobiti oko 50M, a dovest ću nekoga za 20 valjda.
jedino ako osvojim LP možda odem iz čmayerna već na kraju seone.
ali samo TOP sređeni klubovi dolaze u obzir, ne da mi se opet raditi rekonstzrukciju u nekoj momčadi idem samo tamo gdje je sve posloženo već da nemaju prosjek igrača 30+.
barca je u rasulu, nisu naslov osvojili zadnje 3 sezone, a i ne da mi se uvijek k njima.
jedino ako osvojim LP možda odem iz čmayerna već na kraju seone.
ali samo TOP sređeni klubovi dolaze u obzir, ne da mi se opet raditi rekonstzrukciju u nekoj momčadi idem samo tamo gdje je sve posloženo već da nemaju prosjek igrača 30+.
barca je u rasulu, nisu naslov osvojili zadnje 3 sezone, a i ne da mi se uvijek k njima.
End- Posts : 21177
2015-08-25
s 300M potrošenih oni su mene izbacili.fridrih_niche wrote:Sandhausen > End
<3
u produžecima, 117. minuta. jbg to su ti novi manageri, ne može pokupovati 10 igrača i očekivati čuda, treba ti pola sezone da se to uigra.
2015-08-25
nikad nisam vodio čmarnajted, luzere, i City na FM-u. to su mi sljedeće destinacije. možda iduću sezonu, možda za 2-3 sezone.
2015-08-25
Znaci, razbijen sve najjače klubove i onda dodje jebeni Stoke i umete me 3:0...
I to su me razbili...
A meni Pogba placen koliko cila njihove ekipa vridi...
:8)
I to su me razbili...
A meni Pogba placen koliko cila njihove ekipa vridi...
:8)
Guest- Guest
gotova prva sezona bayernom..
na kraju, prvenstvo osvojeno rutinski +17. prva polovica sezone muka, ostala polovica laganina.
u četvrtfinalu me izbacio arsenal koji je kasnije i osvojio protiv cityja u finalu.
znači sve mi ide savršeno, imam formu i momentum i onda mi lupe 3 tjedna reprezentativne stanke prije arsenala, ne znam zbog čega tako dugo. i onda se ozlijedio fiete arp. pola igrača je bilo s repkama, a za ostalu polovicu sam čak organizirao 2 utakmice da ne padnu u formi.
i bez obzira čmarsenal me dobio u gostima 2-0.
a doma sam na poluvremenu imao 3 jebenih 0. i onda su oni zabili u 70. minuti neki dalekometni udarac., a od 70. minute sve sam poslao u napad, a nisam prilike stvorio do kraja utakmice.
al dobra je bila sezona... ipak su oni mene zvali kad su bili 5. zadnja 3 kola borili se za LP, a Bayer je uzeo naslov. + kompletna rekonstrukcija momčadi.
a sad ide ekstaza, to je ono o čemu ja pričam. 500M potrošeno na transfere, ali još uvijek 140M u profitu, a pogledajte sad plaće i ukupne profit na razini kluba.
u međuvremenu sam se riješio još nekih igrača, na kraju sezone ovo će biti oko 20-25%!
na kraju, prvenstvo osvojeno rutinski +17. prva polovica sezone muka, ostala polovica laganina.
u četvrtfinalu me izbacio arsenal koji je kasnije i osvojio protiv cityja u finalu.
znači sve mi ide savršeno, imam formu i momentum i onda mi lupe 3 tjedna reprezentativne stanke prije arsenala, ne znam zbog čega tako dugo. i onda se ozlijedio fiete arp. pola igrača je bilo s repkama, a za ostalu polovicu sam čak organizirao 2 utakmice da ne padnu u formi.
i bez obzira čmarsenal me dobio u gostima 2-0.
a doma sam na poluvremenu imao 3 jebenih 0. i onda su oni zabili u 70. minuti neki dalekometni udarac., a od 70. minute sve sam poslao u napad, a nisam prilike stvorio do kraja utakmice.
al dobra je bila sezona... ipak su oni mene zvali kad su bili 5. zadnja 3 kola borili se za LP, a Bayer je uzeo naslov. + kompletna rekonstrukcija momčadi.
a sad ide ekstaza, to je ono o čemu ja pričam. 500M potrošeno na transfere, ali još uvijek 140M u profitu, a pogledajte sad plaće i ukupne profit na razini kluba.
u međuvremenu sam se riješio još nekih igrača, na kraju sezone ovo će biti oko 20-25%!
2015-08-25
Bože dragi, kakav krš od ekipe ovaj šmelerski inter.
Moraće ovde mnogo da se zapne...
Moraće ovde mnogo da se zapne...
Guest- Guest
Dobro otvaranje sezone.
Osvojen Superkup protiv Wolfsburga na njihovom terenu i prolazak u 2. kolo kupa protiv SV Seligenportena.
Igrače koje sam ja promovirao iz Bayera II su Hofmann, Saglam, Zirkzee, Fruchtl i svaki će biti klasa bez sumnje.
De Jonga doveo za 25 milijuna, ima plaću 90K... Cuisance isto za 25 milijuna isto plaća ispod 100K, a prošle sezone mi ga nisu htjeli prodati za 70M. Sad su morali jer je bio unhappy. Tako se to radi, pošalješ ponudu i čekaš da se desi magija za pra mjeseci jer postane nezadovoljan. Bailey 100M, jebiga. I opet mi je ostalo 70M.
Spreman za LP.
Osvojen Superkup protiv Wolfsburga na njihovom terenu i prolazak u 2. kolo kupa protiv SV Seligenportena.
Igrače koje sam ja promovirao iz Bayera II su Hofmann, Saglam, Zirkzee, Fruchtl i svaki će biti klasa bez sumnje.
De Jonga doveo za 25 milijuna, ima plaću 90K... Cuisance isto za 25 milijuna isto plaća ispod 100K, a prošle sezone mi ga nisu htjeli prodati za 70M. Sad su morali jer je bio unhappy. Tako se to radi, pošalješ ponudu i čekaš da se desi magija za pra mjeseci jer postane nezadovoljan. Bailey 100M, jebiga. I opet mi je ostalo 70M.
Spreman za LP.
2015-08-25
skužio sam da je skroz debilna rola mezzala. po defaultu neki sitni igrači, slabi u duelu, lutaju po terenu. oni su to napravili po uzoru na iniestu.
puno bolje mi je advanced playmaker, bolja je kontrola terena.
puno bolje mi je advanced playmaker, bolja je kontrola terena.
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
mezzala je iniesta koji se izvlači na krilo i slab u duelu, puno napada i luta, mijenja pozicije. mezalla je CM/AM/krilofridrih_niche wrote:To je nešto ala deep lying playmaker...
Nikad nisan volija tu ulogu...
;)
depp lying midfielder su igrači tipa henderson, verratti, jorginho, kroos, busquets, pirlo, više defanzivni veznjaci koji drže poziciju i diktiraju tempo.
barem tako piše na netu.
2015-08-25
Uživo je daleko najbolje i najzanimljivije. Ali kad se ne može uživo, ne bi bilo loše da nađemo neki on line gamefridrih_niche wrote:Poker samo uživo...
<3
End wrote:mezzala je iniesta koji se izvlači na krilo i slab u duelu, puno napada i luta, mijenja pozicije. mezalla je CM/AM/krilofridrih_niche wrote:To je nešto ala deep lying playmaker...
Nikad nisan volija tu ulogu...
;)
depp lying midfielder su igrači tipa henderson, verratti, jorginho, kroos, busquets, pirlo, više defanzivni veznjaci koji drže poziciju i diktiraju tempo.
barem tako piše na netu.
Iniesta je igra poziciju - Iniesta!
:D
Guest- Guest
scorpion wrote:Uživo je daleko najbolje i najzanimljivije. Ali kad se ne može uživo, ne bi bilo loše da nađemo neki on line gamefridrih_niche wrote:Poker samo uživo...
<3
Svak po 50 kn, imaš jedan buy in u toku partije i to je to...
Zajebancija cilu noć...
Popušili bi 10 grama hahaha...
<3
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5