srbija od eu dobija 93,4 mili.eu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: srbija od eu dobija 93,4 mili.eu
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:855442-Sastanak-kriznog-staba-trajao-dva-sata-dr-Nestorovic-porucio-Na-pocetku-smo-ozbiljne-faze-lek-protiv-malarije-se-pokazao-odlicno
-ne uzimati lek protiv malarije
preventivno, iskljucivo po nalogu lekara.
-ne uzimati lek protiv malarije
preventivno, iskljucivo po nalogu lekara.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:e jebigasad pa nisi blesav, bar ne ko pizzon, nisu tu rusi ništa vama pomagali nego su pokušavali ušićariti nešto na geopolitičkom planu u ovom kako vi velite regionu, ali samo zato jer region još nije do kraja repozicioniran u okviru eunije... što se pak tiče srebrenice tu su pragmatični, znaju oni vrlo dobro što se tu dogodilo i da su onomad ameri odlučili da puste nas i muslimane da sve srbe protjeramo preko drine oni ne bi prstom mrdnuli, niti bi danas tražili reviziju takvog razvoja... u osnovi vi što u ovom trenutku postojite kao kakva takva država možete jedino da zahvalite USA-i... da su oni tada odlučili drugačije vi bi do sada kao organizirana narodnosna skupina krahirali i to nepovratno... to je jebena činjenica i to nepobitna...dzango wrote:U svakom slučaju nikakva korist od tih para. Ne znam za novac ali znam za rusku pomoć u UNESCO oko Kosova, u Savetu bezbednosti oko rezolucije o Srebrenice koju je pripremala Velika Britanija u ime, gle čuda, upravo te EU.debotoijusto wrote:ne bi jer niste bili u stanju povuci taj novac do sad...no nebitnodzango wrote:Kada budemo pristupali Rusiji, onda ćemo da pitamo Rusiju koliko izdvaja. Ove EU pare ionako završe u unapred dogovorene konsaltinge, razne programe za rodnu ravnopravnost i druge pičke materine.debotoijusto wrote:
koliko je rusija izdvojila ?
imas podatak o ruskom novcu prvorodjenome ?
Samo to nije slušljivo za srpske uši pa stoga i imamo gotovo u potpunosti u srbiji isto mišljenje kao i koncem 80tih i revizionističku svaku poru cijelokupnog srpskog društva, od SANU i SPCa pa do zadnjeg opančara
volite vi srbi stati na iste grablje ma koliko puta trebalonakaza wrote:Bugari, Rumuni i Grci u NATO, a Srbi će da vire Kinezima iz čmara za šaku pirinča, kao onomad Turcima.
i okreće svetog milutina na ražnjunakaza wrote:Kad se Srbi svađaju, Hristos plače, a Satana svira užičko kolo......
koji mnogi... srbi iz vukovarsko srijemske županije koji imaju rodbine u Vojvodini uglavnom govore da im ne pada na pamet ni pokušati ići preko jer je kod vas raspad sistema bar im tako dojavljuju rođaci... a kod nas je spomenuta županija bar za sad free zona od korone...pizzon wrote:mnogi pokusavaju
da se ubace preko granice
kao srbi ??
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
više nije, drugi potvrđen slučaj je u Nuštru, lik došao iz austrije i pravio se malo mutav, brat i žena mu također imaju visoku temperaturu a ko zna gdje je sve idiot bio i koga zaraziomichaellcmacha wrote:koji mnogi... srbi iz vukovarsko srijemske županije koji imaju rodbine u Vojvodini uglavnom govore da im ne pada na pamet ni pokušati ići preko jer je kod vas raspad sistema bar im tako dojavljuju rođaci... a kod nas je spomenuta županija bar za sad free zona od korone...pizzon wrote:mnogi pokusavaju
kao srbi ??
ajde de znači eto i vas u korona klubu... tko zna dobro veliš... kod nas je malo žešća banana, imali smo onog doktora kirurga koji je 2 tjedna zaražen radio, izgleda da su nam sjebani trgovci u kauflandu.tre wrote:više nije, drugi potvrđen slučaj je u Nuštru, lik došao iz austrije i pravio se malo mutav, brat i žena mu također imaju visoku temperaturu a ko zna gdje je sve idiot bio i koga zaraziomichaellcmacha wrote:koji mnogi... srbi iz vukovarsko srijemske županije koji imaju rodbine u Vojvodini uglavnom govore da im ne pada na pamet ni pokušati ići preko jer je kod vas raspad sistema bar im tako dojavljuju rođaci... a kod nas je spomenuta županija bar za sad free zona od korone...pizzon wrote:mnogi pokusavaju
kao srbi ??
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Koji bokte?pizzon wrote:mnogi pokusavaju
kao srbi ??
Ja ih znam bar 20 kojima sam napravila dozvole, eto sjede po zagrebi, ne idu u ludilu tamo.
Mada svugdje isto..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ubiti u ratu nije problem, ubijati u miru i to s glupošću je strašan problem. To znamo vrlo dobro mi koji smo se najeli ratnog kruha i SDOamichaellcmacha wrote:ajde de znači eto i vas u korona klubu... tko zna dobro veliš... kod nas je malo žešća banana, imali smo onog doktora kirurga koji je 2 tjedna zaražen radio, izgleda da su nam sjebani trgovci u kauflandu.tre wrote:više nije, drugi potvrđen slučaj je u Nuštru, lik došao iz austrije i pravio se malo mutav, brat i žena mu također imaju visoku temperaturu a ko zna gdje je sve idiot bio i koga zaraziomichaellcmacha wrote:koji mnogi... srbi iz vukovarsko srijemske županije koji imaju rodbine u Vojvodini uglavnom govore da im ne pada na pamet ni pokušati ići preko jer je kod vas raspad sistema bar im tako dojavljuju rođaci... a kod nas je spomenuta županija bar za sad free zona od korone...pizzon wrote:mnogi pokusavaju
kao srbi ??
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:855493-Jos-jedan-avion-sleteo-na-beogradski-aerodrom-Medicinska-pomoc-za-Srbiju
ovo je nebitno !?
zna se odakle je udarna vest !
r & c, ostalo u prolazu
ovo je nebitno !?
zna se odakle je udarna vest !
r & c, ostalo u prolazu
Guest- Guest
veli meni sin, zeza se...koja je ovo debilana, vani je rat, a ja umjesto da kao časnik HV ratujem s puškom u ruci, ja ko pička sjedim doma u 4 zida i ne smijem nikamtre wrote:ubiti u ratu nije problem, ubijati u miru i to s glupošću je strašan problem. To znamo vrlo dobro mi koji smo se najeli ratnog kruha i SDOamichaellcmacha wrote:ajde de znači eto i vas u korona klubu... tko zna dobro veliš... kod nas je malo žešća banana, imali smo onog doktora kirurga koji je 2 tjedna zaražen radio, izgleda da su nam sjebani trgovci u kauflandu.tre wrote:više nije, drugi potvrđen slučaj je u Nuštru, lik došao iz austrije i pravio se malo mutav, brat i žena mu također imaju visoku temperaturu a ko zna gdje je sve idiot bio i koga zaraziomichaellcmacha wrote:koji mnogi... srbi iz vukovarsko srijemske županije koji imaju rodbine u Vojvodini uglavnom govore da im ne pada na pamet ni pokušati ići preko jer je kod vas raspad sistema bar im tako dojavljuju rođaci... a kod nas je spomenuta županija bar za sad free zona od korone...pizzon wrote:mnogi pokusavaju
kao srbi ??
e to nam zaista teško pada kad imaš to u sebi da si tu da budeš koristan a ne možeš k. mrdnutiNoor wrote:veli meni sin, zeza se...koja je ovo debilana, vani je rat, a ja umjesto da kao časnik HV ratujem s puškom u ruci, ja ko pička sjedim doma u 4 zida i ne smijem nikamtre wrote:ubiti u ratu nije problem, ubijati u miru i to s glupošću je strašan problem. To znamo vrlo dobro mi koji smo se najeli ratnog kruha i SDOamichaellcmacha wrote:ajde de znači eto i vas u korona klubu... tko zna dobro veliš... kod nas je malo žešća banana, imali smo onog doktora kirurga koji je 2 tjedna zaražen radio, izgleda da su nam sjebani trgovci u kauflandu.tre wrote:više nije, drugi potvrđen slučaj je u Nuštru, lik došao iz austrije i pravio se malo mutav, brat i žena mu također imaju visoku temperaturu a ko zna gdje je sve idiot bio i koga zaraziomichaellcmacha wrote:
koji mnogi... srbi iz vukovarsko srijemske županije koji imaju rodbine u Vojvodini uglavnom govore da im ne pada na pamet ni pokušati ići preko jer je kod vas raspad sistema bar im tako dojavljuju rođaci... a kod nas je spomenuta županija bar za sad free zona od korone...
Umjesto da smo u ratu
Gdje trube vojne ječe
Evo nas u kazamatu
Na nama okovi zveče
Gdje trube vojne ječe
Evo nas u kazamatu
Na nama okovi zveče
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» EU dobija novu članicu, Srbija?
» Srbija dobija dva nova međunarodna aerodroma
» Aco: Srbija na Zapadnom Balkanu dobija dve trećine ukupnih stranih investicija
» SEM FABRICI ZA KURIR: Srbija u regionu dobija najveću novčanu pomoć od EU, novoj vladi reforme treba da budu prioritet!
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Srbija dobija dva nova međunarodna aerodroma
» Aco: Srbija na Zapadnom Balkanu dobija dve trećine ukupnih stranih investicija
» SEM FABRICI ZA KURIR: Srbija u regionu dobija najveću novčanu pomoć od EU, novoj vladi reforme treba da budu prioritet!
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
Page 4 of 4