Pljušte otkazi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pljušte otkazi
Padaj silo i nepravdo
https://www.klix.ba/biznis/privreda/anketa-klix-ba-veliki-broj-radnika-u-bih-vec-ostao-bez-posla-zbog-pandemije-koronavirusa/200325122
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/grozni-podaci-sa-zavoda-za-zaposljavanje-u-osam-dana-posao-u-hrvatskoj-izgubilo-6319-osoba-samo-u-splitu-dnevno-se-otpusta-stotinu-radnika-1011778
https://www.klix.ba/biznis/privreda/anketa-klix-ba-veliki-broj-radnika-u-bih-vec-ostao-bez-posla-zbog-pandemije-koronavirusa/200325122
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/grozni-podaci-sa-zavoda-za-zaposljavanje-u-osam-dana-posao-u-hrvatskoj-izgubilo-6319-osoba-samo-u-splitu-dnevno-se-otpusta-stotinu-radnika-1011778
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Pljušte otkazi
odlično , trpaj biro , i ja sam dobia otkaz a za koji dan zatvaram obrt za ljeto jer nema sezone. trpaj biro, što gore to bolje
Sad svi na biro i tražit naknadu za nezaposle i onda da vidim kako se puni proračun na temelju poreza na rad. Još će morat inkasirat ogromne pare ovima šta sad navale na zavod za zapošljavanje.
2014-04-11
mene jebe taj moj obrt. starta mi od 1.6
ne znam jel mi se isplati čekati neku isplatu ili da igram na to da ga zatvorim i sišem odmah pomoć sa biroa
ne znam jel mi se isplati čekati neku isplatu ili da igram na to da ga zatvorim i sišem odmah pomoć sa biroa
Ne znam. Ja san ti da podatke od Nostradamusa i garantiran za njih da će ti avio putnički prijevoz jako dugo bit zatvoren. Doduše nisan zna da je to zbog kuge jer san uvik mislija sunčeva oluja il tako nešto al sad vidin da je to zbog kuge.AssadNaPodmornici wrote:mene jebe taj moj obrt. starta mi od 1.6
Nema letenja u avionima , mali prostor u kojem moraš boravit bar uru vrimena pa sad računaj koliko je došlo prošle godine aviinom u Split pa ćeš skužit.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Split_Airport
3,3 miljona putnika prošle godine
2014-04-11
Polako dečki, možda se sve stabilizira za mjesec dva
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Iako kako god bilo bojim se da će male i nerazvijene države nahebati nakon što sami virus prođe.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
RayMabus wrote:Ne znam. Ja san ti da podatke od Nostradamusa i garantiran za njih da će ti avio putnički prijevoz jako dugo bit zatvoren. Doduše nisan zna da je to zbog kuge jer san uvik mislija sunčeva oluja il tako nešto al sad vidin da je to zbog kuge.AssadNaPodmornici wrote:mene jebe taj moj obrt. starta mi od 1.6
Nema letenja u avionima , mali prostor u kojem moraš boravit bar uru vrimena pa sad računaj koliko je došlo prošle godine aviinom u Split pa ćeš skužit.
i zajeb je što nas gazda planira vratiti na posal 1.5 .. pa gledam da sisam državu i radim na crno.. a od sezone mi ništa, pa ću produžiti za njega do 15.7 ili čak 1.8.. ne znam kako da sisam državu
ali ovo je sve optimističan scenarij.
u nekom još gorem sranju jebali smo ježa
u poljoprivrednikeAssadNaPodmornici wrote:RayMabus wrote:Ne znam. Ja san ti da podatke od Nostradamusa i garantiran za njih da će ti avio putnički prijevoz jako dugo bit zatvoren. Doduše nisan zna da je to zbog kuge jer san uvik mislija sunčeva oluja il tako nešto al sad vidin da je to zbog kuge.AssadNaPodmornici wrote:mene jebe taj moj obrt. starta mi od 1.6
i zajeb je što nas gazda planira vratiti na posal 1.5 .. pa gledam da sisam državu i radim na crno.. a od sezone mi ništa, pa ću produžiti za njega do 15.7 ili čak 1.8.. ne znam kako da sisam državu
hrana ce biti zlato:)
dijagram-
2015-08-09
A od čega? Tko će napuniti blagajnu i proračun? Poduzetnici?RayMabus wrote:Sad svi na biro i tražit naknadu za nezaposle i onda da vidim kako se puni proračun na temelju poreza na rad. Još će morat inkasirat ogromne pare ovima šta sad navale na zavod za zapošljavanje.
Last edited by kaya on 25/3/2020, 19:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ljudi trebaju koristiti mjere koje država daje to je ok ali i razmišljati kako da ipak nešto naprave u ovoakvoj situaciji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zadužit će se negdi. Čujem da Kinezi daju neki povoljni kredit.kaya wrote:A od čega? Tko će napuniti blagajnu i proračun? Poduzetnici?RayMabus wrote:Sad svi na biro i tražit naknadu za nezaposle i onda da vidim kako se puni proračun na temelju poreza na rad. Još će morat inkasirat ogromne pare ovima šta sad navale na zavod za zapošljavanje.
2014-04-11
Problem je što većina privrede staje pa se nemaš gdje uposliti....zato najbolje smanjiti potrošnju, aktivirati vrtove...osigurati osnovno.
Mislim u slučaju lošeg i duhoročnijeg scenarija ...koji ipak mislim da nije prvi.
Mislim u slučaju lošeg i duhoročnijeg scenarija ...koji ipak mislim da nije prvi.
2015-08-06
Jedan koji se dobro snasao jops za juge, iako u poznim godinama, kaze , sad je vrijeme snaci se u mutnomepikur37 wrote:Ljudi trebaju koristiti mjere koje država daje to je ok ali i razmišljati kako da ipak nešto naprave u ovoakvoj situaciji.
koliko ih samo razmislja na takav nacin
dodje covjeku uvalit mu epruvetu covida u zvale:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Jedan koji se dobro snasao jops za juge, iako u poznim godinama, kaze , sad je vrijeme snaci se u mutnomepikur37 wrote:Ljudi trebaju koristiti mjere koje država daje to je ok ali i razmišljati kako da ipak nešto naprave u ovoakvoj situaciji.
kako ima ratni profiter tako ima i epidemijski profiter...isti soj.
2015-08-06
ovaj je prije rata profitirao, svakako i za vrijeme ,a i poslije rataepikur37 wrote:dijagram wrote:Jedan koji se dobro snasao jops za juge, iako u poznim godinama, kaze , sad je vrijeme snaci se u mutnomepikur37 wrote:Ljudi trebaju koristiti mjere koje država daje to je ok ali i razmišljati kako da ipak nešto naprave u ovoakvoj situaciji.
kako ima ratni profiter tako ima i epidemijski profiter...isti soj.
a sad je kaze trenutak, izmusti di se moze i ne moze, prevariti,snaci se
kaze mi covjek uposlen kod tog kretena, samo ceka da ih baci na ulicu
za sad ih drzi jer ih kani iskoristiti u prljavstinama:)
dijagram-
2015-08-09
kad se ti misliš skinut sa sise? već ti je 30AssadNaPodmornici wrote:RayMabus wrote:Ne znam. Ja san ti da podatke od Nostradamusa i garantiran za njih da će ti avio putnički prijevoz jako dugo bit zatvoren. Doduše nisan zna da je to zbog kuge jer san uvik mislija sunčeva oluja il tako nešto al sad vidin da je to zbog kuge.AssadNaPodmornici wrote:mene jebe taj moj obrt. starta mi od 1.6
idi sadi matovilac, špinat i patliđan
Last edited by Noor on 25/3/2020, 20:04; edited 1 time in total
A šta će napravit ? Cila jadranska regija se oslanja na turizam.epikur37 wrote:Ljudi trebaju koristiti mjere koje država daje to je ok ali i razmišljati kako da ipak nešto naprave u ovoakvoj situaciji.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/europski-centar-za-kontrolu-i-prevenciju-bolesti-nije-vjerojatno-da-ce-ljeto-zaustaviti-koronavirus-evo-sto-nas-ceka-ako-zaraza-nastavi-ovim-tempom/10135294/
Po države živi od turizma. Sad će koristiti naknade s biroa a šta ćemo na jesen ?
2014-04-11
Ni ja se još nisam skinuo sa sisa a još malo pa ću pedeset.Noor wrote:kad se ti misliš skinut sa sise? već ti je 30AssadNaPodmornici wrote:RayMabus wrote:Ne znam. Ja san ti da podatke od Nostradamusa i garantiran za njih da će ti avio putnički prijevoz jako dugo bit zatvoren. Doduše nisan zna da je to zbog kuge jer san uvik mislija sunčeva oluja il tako nešto al sad vidin da je to zbog kuge.AssadNaPodmornici wrote:mene jebe taj moj obrt. starta mi od 1.6
idi sadi matovilac, špinat i patliđan
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dobar posao predsjednice: pljušte čestitke za Dan državnosti RH, javili joj se i Trump i Putin
» masovni otkazi u američkom IT sektoru
» HRVATSKIM RADNICIMA PRIJETE MASOVNI OTKAZI?
» Radnicima Kraša prijete otkazi-Javili su se Radničkoj fronti
» HRVATSKIM RADNICIMA PRIJETE MASOVNI OTKAZI?
» Radnicima Kraša prijete otkazi-Javili su se Radničkoj fronti
Page 1 of 3