Italijani skinuli zastavu EU i zamenili je Kineskom
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Italijani skinuli zastavu EU i zamenili je Kineskom
Ma da. A da su istakli zastavu SAD ili Ljemacke onda bi bilo OK.tre wrote:nisu skinuli samo zastavu nego i gaće, ponos i dostojanstvo 0 bodovaRayMabus wrote:Nek dodaju i današnja 743 mrtva.tre wrote:baš su psmetni, zbog kineza imaju preko 5 tisuća mrtvih i ssd su skinuli gaće da ih još izjebu bez vazeljin
Da , dobro ste čuli : 743
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tre wrote:nisu skinuli samo zastavu nego i gaće, ponos i dostojanstvo 0 bodovaRayMabus wrote:Nek dodaju i današnja 743 mrtva.tre wrote:baš su psmetni, zbog kineza imaju preko 5 tisuća mrtvih i ssd su skinuli gaće da ih još izjebu bez vazeljin
kad smo kod skidanja gaća, ponosa i dostojanstva barem vi hrvati šutite i poklopite se ušima. nema potrebe pojašnjavati zašto jel tako?
Guest- Guest
300 milijuna eura i maske ne idu u istu recenicu...stakorcici se sprdaju sa njima...posalju im doktore(i koronu) i jos ih ovi na pasja kola izvrjedjajujastreb wrote:Ma da. A da su istakli zastavu SAD ili Ljemacke onda bi bilo OK.tre wrote:nisu skinuli samo zastavu nego i gaće, ponos i dostojanstvo 0 bodovaRayMabus wrote:Nek dodaju i današnja 743 mrtva.tre wrote:baš su psmetni, zbog kineza imaju preko 5 tisuća mrtvih i ssd su skinuli gaće da ih još izjebu bez vazeljin
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
javio se žabarGnječ wrote:tre wrote:nisu skinuli samo zastavu nego i gaće, ponos i dostojanstvo 0 bodovaRayMabus wrote:Nek dodaju i današnja 743 mrtva.tre wrote:baš su psmetni, zbog kineza imaju preko 5 tisuća mrtvih i ssd su skinuli gaće da ih još izjebu bez vazeljin
kad smo kod skidanja gaća, ponosa i dostojanstva barem vi hrvati šutite i poklopite se ušima. nema potrebe pojašnjavati zašto jel tako?
pa kud baš ti od svih jadova da se javiš
ko kaže?jastreb wrote:Ma da. A da su istakli zastavu SAD ili Ljemacke onda bi bilo OK.tre wrote:nisu skinuli samo zastavu nego i gaće, ponos i dostojanstvo 0 bodovaRayMabus wrote:Nek dodaju i današnja 743 mrtva.tre wrote:baš su psmetni, zbog kineza imaju preko 5 tisuća mrtvih i ssd su skinuli gaće da ih još izjebu bez vazeljin
jebote zbog mržnje prema americi niste u stanju ama baš ništa normalno shvatiri i razumjeti, ja bi se jebački zabrinuo da sam na vašem mjestu
tre wrote:javio se žabarGnječ wrote:tre wrote:nisu skinuli samo zastavu nego i gaće, ponos i dostojanstvo 0 bodovaRayMabus wrote:Nek dodaju i današnja 743 mrtva.tre wrote:baš su psmetni, zbog kineza imaju preko 5 tisuća mrtvih i ssd su skinuli gaće da ih još izjebu bez vazeljin
jebiga stao sam u drek koji se zove tre.
Guest- Guest
ma ti si sam od sebe drek i otkud ti ideja da se uopće možeš kretati nesrećo tužnaGnječ wrote:tre wrote:javio se žabarGnječ wrote:tre wrote:nisu skinuli samo zastavu nego i gaće, ponos i dostojanstvo 0 bodovaRayMabus wrote:
Nek dodaju i današnja 743 mrtva.
Eto koliko su im 'pomogli' kinezi..i danas 750 mrtvih i skoro 6000 zarazenih...savjetovali im karantenu pa i jesu vec u karanteni
2015-09-08
Manje ih je umrlo za mussolinijeve vlade nego za vlade ovog 'genijalca' danas...vuksadinare wrote:Eto koliko su im 'pomogli' kinezi..i danas 750 mrtvih i skoro 6000 zarazenih...savjetovali im karantenu pa i jesu vec u karanteni
T.- Posts : 17557
2014-04-14
tre wrote:ma ti si sam od sebe drek i otkud ti ideja da se uopće možeš kretati nesrećo tužnaGnječ wrote:tre wrote:javio se žabarGnječ wrote:tre wrote:
nisu skinuli samo zastavu nego i gaće, ponos i dostojanstvo 0 bodova
našao se pokatoličeni srbin ustaša meni docirati.
Guest- Guest
kinezi spasitelji, zarazili cijeli svijet a sad bi ekipa da još i skinemo gaće! jebeš ljude i njihov karaktervuksadinare wrote:Eto koliko su im 'pomogli' kinezi..i danas 750 mrtvih i skoro 6000 zarazenih...savjetovali im karantenu pa i jesu vec u karanteni
drekec ajde budi dobar pa se nemoj dirati jer tako manje smrdišGnječ wrote:tre wrote:ma ti si sam od sebe drek i otkud ti ideja da se uopće možeš kretati nesrećo tužnaGnječ wrote:tre wrote:javio se žabarGnječ wrote:
Mene bi prijatelj fujita katanom odmah sasjekao da skinem gace pred glodavcimatre wrote:kinezi spasitelji, zarazili cijeli svijet a sad bi ekipa da još i skinemo gaće! jebeš ljude i njihov karaktervuksadinare wrote:Eto koliko su im 'pomogli' kinezi..i danas 750 mrtvih i skoro 6000 zarazenih...savjetovali im karantenu pa i jesu vec u karanteni
2015-09-08
Plus manja opasnost od corone...tre wrote:drekec ajde budi dobar pa se nemoj dirati jer tako manje smrdišGnječ wrote:tre wrote:ma ti si sam od sebe drek i otkud ti ideja da se uopće možeš kretati nesrećo tužnaGnječ wrote:tre wrote:
javio se žabar
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pobacati ćemo ih sve u fojbe pa nek tamo odgule karantenu!T. wrote:Plus manja opasnost od corone...tre wrote:drekec ajde budi dobar pa se nemoj dirati jer tako manje smrdišGnječ wrote:tre wrote:ma ti si sam od sebe drek i otkud ti ideja da se uopće možeš kretati nesrećo tužnaGnječ wrote:
tre wrote:pobacati ćemo ih sve u fojbe pa nek tamo odgule karantenu!T. wrote:Plus manja opasnost od corone...tre wrote:drekec ajde budi dobar pa se nemoj dirati jer tako manje smrdišGnječ wrote:tre wrote:
ma ti si sam od sebe drek i otkud ti ideja da se uopće možeš kretati nesrećo tužna
svejedno ne možeš izbrisati svoje srpske gene ma koliko god se trudio biti hrvat.
Guest- Guest
gnjec jesam li ja srbin?
2015-09-08
a nismo li ti rekli da se ne diraš a?Gnječ wrote:tre wrote:pobacati ćemo ih sve u fojbe pa nek tamo odgule karantenu!T. wrote:Plus manja opasnost od corone...tre wrote:drekec ajde budi dobar pa se nemoj dirati jer tako manje smrdišGnječ wrote:
svejedno ne možeš izbrisati svoje srpske gene ma koliko god se trudio biti hrvat.
koliko sam cuo,
to je cin pojedinca ?
za nas nebitno
bitno je bitno
cija je corona i sva ta sars grupacija
to je cin pojedinca ?
za nas nebitno
bitno je bitno
cija je corona i sva ta sars grupacija
Guest- Guest
red wolf-
2016-02-10
koja je gore ono vrsta jebote kupus,nije moja a nije ni tvoja
Similar topics
» Ipak skinuli zastavu ispred filozofskog i istukli boljsevike
» Debotovi u 'akciji'!Skinuli zastavu 'Hoda za zivot' pa privedeni'
» VAHID SENDIJAREVIĆ:Cerić je Hrvatima ogadio zastavu sa ljiljanima,zastavu koju je izvorno predložio Hrvat i to biskup Puljić
» Rusiji skinuli S500
» Rusi skinuli sami sebe
» Debotovi u 'akciji'!Skinuli zastavu 'Hoda za zivot' pa privedeni'
» VAHID SENDIJAREVIĆ:Cerić je Hrvatima ogadio zastavu sa ljiljanima,zastavu koju je izvorno predložio Hrvat i to biskup Puljić
» Rusiji skinuli S500
» Rusi skinuli sami sebe
Page 2 of 7