antifašisti na aparatima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: antifašisti na aparatima
kad zagusti ja prvo tebe nađemred wolf wrote:Nećeš ne gamadi smrdljiva...danni1 wrote:Al ćemo povući i tebe sa sobom....hahahahahahahahahred wolf wrote:Borba?...Sami ćete propasti...hahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Al se možemo truditi i odgoditi tu stupidnu ideju. Najgore se predati bez borbe.red wolf wrote:Ujedinjenje čovječanstva ne možete zaustaviti gamadi...nevjestin_razbojnik wrote:
ja.ne.mrzim slova...to samo vi progresivni iz sdpa imate problem sa abecedom
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
I što ćeš onda?...Ubiti me kamom kao tvoji pretci smradu?nevjestin_razbojnik wrote:kad zagusti ja prvo tebe nađemred wolf wrote:Nećeš ne gamadi smrdljiva...danni1 wrote:Al ćemo povući i tebe sa sobom....hahahahahahahahahred wolf wrote:Borba?...Sami ćete propasti...hahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Al se možemo truditi i odgoditi tu stupidnu ideju. Najgore se predati bez borbe.red wolf wrote:Ujedinjenje čovječanstva ne možete zaustaviti gamadi...nevjestin_razbojnik wrote:
ja.ne.mrzim slova...to samo vi progresivni iz sdpa imate problem sa abecedom
Guest- Guest
Hoću jer vjerujem u to...Čovječanstvo će biti Jedno...danni1 wrote:
Hoćemo hoćemo....neš ti doćekat ujedinjenje čovječanstva... nećeš,ne.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Antifašisti i matematika: Riječka priča
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» Znaju 'antifasisti' da neprijatelj nikad ne spava..
» Opskurno. S kim sve se nisu u stanju družiti tobožnji "antifašisti"
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» Znaju 'antifasisti' da neprijatelj nikad ne spava..
» Opskurno. S kim sve se nisu u stanju družiti tobožnji "antifašisti"
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
Page 2 of 2