Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
ne krivim niti ja Kineze, ali mi je smješno odjedanput kmečanje "nu njih oni heroji a ne ko zli ameri ", a ti "heroji" , virus nastao u njihovoj državi, negirali problem, lagali koliko su mogli, likvidirali svoje novinare i doktore koji su izvještavali o virusu, a onda kada su skužili da su u govnima, napravili su ono što mi radimo sada ----- a isto vremeno dok su oni cijelu kinu stavili u karantenu a zabranili ljudima da napuštaju wuhan i idu u druge djelove kine --- isto vremenoi promovirali ostalima da primaju kineske turiste i smanjivali problemepikur37 wrote:Usput, meni je virus izbio 50 000 EUR za ovu godinu, ali ne krivim ni Amerikance ni Kineze.
To nabacivanje je za ideoligizirane e mediokritete tipa Ilija Čvorović.
Virus došao virus prošao, život ide dalje, prilagodit ćemo se...ipak smo mi vrsta na vrhu hranidbenog lanca.
pa ih ti slavi.. to je kao u onom filmu metastaze .. kada rene bitorajac namlati ženi a sutra je onakvu krvavu vodi doktoru i govori kako je predobar i pretolerantan
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
stari tebe je davno bog u sumu okrenoAlfaOmega wrote:Još jedan uspišan dan na američkoj burzi. Jbt. ni Janica ni ovak postavljala rekorde u strmoglavom slalomu kak postavljaju DOW i NASDAQ. :Dprckov wrote:onda promoviraju rasizam I ksenofobiju na zapadu uz pomoc ljevicarskih fake news medija koji I inace promoviraju te identitetske pokrete I politiku (ukljucujuci epijev lgbt I sve ostaleprckov wrote:dakle kinezi jrajem 12 znaju da je virus opasan
zatvaraju one koji su to upozorili
svi ti mediji zovu trampa rasista
zivila partija i veliki vodjaaaa
Navodno razlog kraha jerbo se u kongresu i seratu nisu mogli usaglasiti oko ekonomskog stimulansa. A i kak će, evo prvi seratori zaraženi koronom. :P
ja ne znam kako se zove ta tvoja bolest al je dobro da nije prelazna
2014-04-19
AlfaOmega wrote:Još jedan uspišan dan na američkoj burzi. Jbt. ni Janica ni ovak postavljala rekorde u strmoglavom slalomu kak postavljaju DOW i NASDAQ. :Dprckov wrote:onda promoviraju rasizam I ksenofobiju na zapadu uz pomoc ljevicarskih fake news medija koji I inace promoviraju te identitetske pokrete I politiku (ukljucujuci epijev lgbt I sve ostaleprckov wrote:dakle kinezi jrajem 12 znaju da je virus opasan
Navodno razlog kraha jerbo se u kongresu i seratu nisu mogli usaglasiti oko ekonomskog stimulansa. A i kak će, evo prvi seratori zaraženi koronom. :P
kaže se berza kako si jučer rekao i kako su te učili na tečaju. ti imaš da govoriš jezikom kojim su te učili na tečaju, a ne da kombiniraš ikavicu i kajkavicu i srpski u isto vrime
Super.prckov wrote:predvida se recesija u cijelom svijetu a suska se i o povlacenju proizvodnje iz kine
Zbog zataškavanja virusa Kinu triba kaznit.
Ne šalim se. Ozbiljan sam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i kinezi su sjebali i vas budi bez brige. postali ste još više ovisni o njima. morate prodavati naftu za 13$ barel , mjenjate barel nafte za kesicu jeftinih zaštitnih maski. bogami lipoAssadNaPodmornici wrote:AlfaOmega wrote:Još jedan uspišan dan na američkoj burzi. Jbt. ni Janica ni ovak postavljala rekorde u strmoglavom slalomu kak postavljaju DOW i NASDAQ. :Dprckov wrote:onda promoviraju rasizam I ksenofobiju na zapadu uz pomoc ljevicarskih fake news medija koji I inace promoviraju te identitetske pokrete I politiku (ukljucujuci epijev lgbt I sve ostaleprckov wrote:dakle kinezi jrajem 12 znaju da je virus opasan
kaže se berza kako si jučer rekao i kako su te učili na tečaju. ti imaš da govoriš jezikom kojim su te učili na tečaju, a ne da kombiniraš ikavicu i kajkavicu i srpski u isto vrime
dok ste vi planirali gurnuti izrael u more, i u par godina ratovanja na bliskom istoku izgubili ste desetke milijardi $ i desetke tisuća mrtvih, niste ubili niti jednog židova a sada su vam kinezi preuzeli zemlju.
a oni vas muslimane nevole nikako. vole vašu naftu a ne i vas
Činjenica sama za sebe nikad nije važna bez dobre procjene i jasne povezanosti s drugim činjenicama.
Prva činjenica je da je virus prirodna , nema nikakvih teorija zavjere
Druga činjenica je da su kineske vlasti sve to zataškavale jer bi u protivnom morale reči cijelom svijetu da zatvori granice a žive od trgovine
Treća činjenica je da i na zapadu mnogi žive od trgovine pa su i sami zanemarivali ono šta se dešava u Kini
Četvrta činjenica je da na zapadu nisu znali sve o virusu dok su kineske vlasti znale
Peta činjenica je da su i obični Kinezi bili manipulirani od strane svoje vlasti
Dakle rezime je imamo kinesku partiju na vlasti
Šesta činjenica je da sad imate uništene ekonomije jer vam je kineska partija skrivala podatke i nije rekla da se moraju granice zatvoriti da ne ugroze globalnu ekonomiju od koje žive
Sedma činjenica je da vam se kineska partija nije ispričala za to
Osma činjenica je da sad pokušavaju izgladit stvari kao eto oni će sad spašavat svijet
Deveta činjenica je ta da ako ovo sjebe ekonomski zapad toliko da nije ovdje nitko debil da ga nekakvi kineski komunisti prave majmunom.
Deseta činjenica je da vas kineski komunisti prave majmunima
Jedanjasta činjenica je da ako pustiš da te netko pravi majmunom onda i jesi majmun
Dvanajsta činjenica je da ne možeš naglo prekinit sve veze s Kinom
Trinajsta činjenica je da možeš sporije prekinit te veze na način da kad se već neće ispričat šta su usrali cijeli svijet da se bar dobro napuše kurca kad ih izoliraš i odjebeš na idući sto godina da s njima nemaš posla nikakva.
Druga činjenica je da su kineske vlasti sve to zataškavale jer bi u protivnom morale reči cijelom svijetu da zatvori granice a žive od trgovine
Treća činjenica je da i na zapadu mnogi žive od trgovine pa su i sami zanemarivali ono šta se dešava u Kini
Četvrta činjenica je da na zapadu nisu znali sve o virusu dok su kineske vlasti znale
Peta činjenica je da su i obični Kinezi bili manipulirani od strane svoje vlasti
Šesta činjenica je da sad imate uništene ekonomije jer vam je kineska partija skrivala podatke i nije rekla da se moraju granice zatvoriti da ne ugroze globalnu ekonomiju od koje žive
Osma činjenica je da sad pokušavaju izgladit stvari kao eto oni će sad spašavat svijet
Deveta činjenica je ta da ako ovo sjebe ekonomski zapad toliko da nije ovdje nitko debil da ga nekakvi kineski komunisti prave majmunom.
Jedanjasta činjenica je da ako pustiš da te netko pravi majmunom onda i jesi majmun
Trinajsta činjenica je da možeš sporije prekinit te veze na način da kad se već neće ispričat šta su usrali cijeli svijet da se bar dobro napuše kurca kad ih izoliraš i odjebeš na idući sto godina da s njima nemaš posla nikakva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Činjenica sama za sebe nikad nije važna bez dobre procjene i jasne povezanosti s drugim činjenicama.
brate od ovih tvojih pustih spamova o generalima 5zvijezdica i empacipaciji, ovo ti je daleko najbolji post u zadnjih pun kurac vremena a i jedan od najboljih postova na temu coronavirusa što sam pročitao igdje
eto da stavim jedan veliki lajk, ovo je i moje mišljenje
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ma znam ja da ti drugacije mislis,no ne smijes reci,isto kao niti protiv progressivnih i tolerantnih,protiv ženjske emanćipaćije,posto zivis uzemlji "demokracije"...prckov wrote:evo stigo epiju I genetu jos jedan biserLegendovich wrote:vidim..amerofilima zapela vlastita joojca u grlu...Ruje.Kinezi i Kubanci osvajaju Europu bez ispaljenog metka...
ajte sad jednu koljektivnu..drk drk
Guest- Guest
a bome jestepikur37 wrote:prckov wrote:samo cekam kad ces se pocet zalagat za povorku ponosaepikur37 wrote:Dobro dečki, vidim skidate ono šalovanje s Krima i nosite bauštelu na Tajvan ;)
nisi daleko, jos dva tri cm I tu si
pa to je zapadno-liberalni derivat ;)
Nije Putkov a bogami nije ni komunistički :D
da nisi slijepac vidio bi ko podrzava sve te pokrete na zapadu danas
sve komunjare I lijevi mediji
nije ideologija zapela na granici kine niti joj treba putovnica
iza svakog tog pokreta I aktivizma stoje komunjare, radnicke I socijalne partije I lubenice (to su zeleni)
polako, skuzices ti to mozda
2014-04-19
a..đe se to šuška i predvidja..jel moze link..ono...nesto vjerodostojno u pokusaju...prckov wrote:predvida se recesija u cijelom svijetu a suska se i o povlacenju proizvodnje iz kine
Guest- Guest
e sveto svetoLegendovich wrote:Ma znam ja da ti drugacije mislis,no ne smijes reci,isto kao niti protiv progressivnih i tolerantnih,protiv ženjske emanćipaćije,posto zivis uzemlji "demokracije"...prckov wrote:evo stigo epiju I genetu jos jedan biserLegendovich wrote:vidim..amerofilima zapela vlastita joojca u grlu...Ruje.Kinezi i Kubanci osvajaju Europu bez ispaljenog metka...
ajte sad jednu koljektivnu..drk drk
kas prestart brbljat bez veze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
guglaj svetoLegendovich wrote:a..đe se to šuška i predvidja..jel moze link..ono...nesto vjerodostojno u pokusaju...prckov wrote:predvida se recesija u cijelom svijetu a suska se i o povlacenju proizvodnje iz kine
sto ti je babo kupijo kompjuter
2014-04-19
ma nemam st oguglati..Svabija radi punom parom,malo se revidirali poslovni planovi,no svake godine kapne kapljica od 230 miljardi ojrova samo od poreza...povlacenje proizvodnje iz kine je ekstra trosak,jerbo se u startu mora osigurati za vece platje na zapadu,ako se ne misli preseliti u Indokinu,sto je isti curatz..da ne spominjem porezna povecanja,i more vecih troskova..u biti ovo sto ti insinuiras je Damoklov mac,zapadne ekonomije..prckov wrote:guglaj svetoLegendovich wrote:a..đe se to šuška i predvidja..jel moze link..ono...nesto vjerodostojno u pokusaju...prckov wrote:predvida se recesija u cijelom svijetu a suska se i o povlacenju proizvodnje iz kine
Babo mi je krepo,,necemo u smradove dirati..,a konpijute4r nemam,samo laptop..
Guest- Guest
dobroLegendovich wrote:ma nemam st oguglati..Svabija radi punom parom,malo se revidirali poslovni planovi,no svake godine kapne kapljica od 230 miljardi ojrova samo od poreza...povlacenje proizvodnje iz kine je ekstra trosak,jerbo se u startu mora osigurati za vece platje na zapadu,ako se ne misli preseliti u Indokinu,sto je isti curatz..da ne spominjem porezna povecanja,i more vecih troskova..u biti ovo sto ti insinuiras je Damoklov mac,zapadne ekonomije..prckov wrote:guglaj svetoLegendovich wrote:a..đe se to šuška i predvidja..jel moze link..ono...nesto vjerodostojno u pokusaju...prckov wrote:predvida se recesija u cijelom svijetu a suska se i o povlacenju proizvodnje iz kine
aj sad nadji nekog drugog da gubi vrijeme na tvoje brbljanje
meni dosta za danas
2014-04-19
o yebotey...bash si nepristojan...prckov wrote:dobroLegendovich wrote:ma nemam st oguglati..Svabija radi punom parom,malo se revidirali poslovni planovi,no svake godine kapne kapljica od 230 miljardi ojrova samo od poreza...povlacenje proizvodnje iz kine je ekstra trosak,jerbo se u startu mora osigurati za vece platje na zapadu,ako se ne misli preseliti u Indokinu,sto je isti curatz..da ne spominjem porezna povecanja,i more vecih troskova..u biti ovo sto ti insinuiras je Damoklov mac,zapadne ekonomije..prckov wrote:guglaj svetoLegendovich wrote:a..đe se to šuška i predvidja..jel moze link..ono...nesto vjerodostojno u pokusaju...prckov wrote:predvida se recesija u cijelom svijetu a suska se i o povlacenju proizvodnje iz kine
aj sad nadji nekog drugog da gubi vrijeme na tvoje brbljanje
meni dosta za danas
Guest- Guest
izbio bi ti kurac iz usta da ti rat nije bio brat i omogućio ti da ni kriv ni dužan završiš u hrvatskoj iz pripizdine između tuzle i živinica...epikur37 wrote:Usput, meni je virus izbio 50 000 EUR za ovu godinu, ali ne krivim ni Amerikance ni Kineze.
To nabacivanje je za ideoligizirane e mediokritete tipa Ilija Čvorović.
Virus došao virus prošao, život ide dalje, prilagodit ćemo se...ipak smo mi vrsta na vrhu hranidbenog lanca.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Govorim široj masi. Nek možda ne zna. Ero npr. kaže burza.AssadNaPodmornici wrote:AlfaOmega wrote:Još jedan uspišan dan na američkoj burzi. Jbt. ni Janica ni ovak postavljala rekorde u strmoglavom slalomu kak postavljaju DOW i NASDAQ. :Dprckov wrote:onda promoviraju rasizam I ksenofobiju na zapadu uz pomoc ljevicarskih fake news medija koji I inace promoviraju te identitetske pokrete I politiku (ukljucujuci epijev lgbt I sve ostaleprckov wrote:dakle kinezi jrajem 12 znaju da je virus opasan
Nima vama spasa. Sam kmečanje :Pprckov wrote:stari tebe je davno bog u sumu okrenoAlfaOmega wrote:
Još jedan uspišan dan na američkoj burzi. Jbt. ni Janica ni ovak postavljala rekorde u strmoglavom slalomu kak postavljaju DOW i NASDAQ. :D
ja ne znam kako se zove ta tvoja bolest al je dobro da nije prelazna
Jok ne...epikur37 wrote:U glavnom nitko nije sijao nikakav virus, a gore na temi sam već napisao svoje mišljenej o tome i to je to. A vi Ilije Čvorovići nastavite borbu s ideološkim neprijateljem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imamo lijek i za to...Legendovich wrote:vidim..amerofilima zapela vlastita joojca u grlu...Ruje.Kinezi i Kubanci osvajaju Europu bez ispaljenog metka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovo svršavanje na Kinu je za povraćanje, jebote kinezi dobrotvori nakon što su zarazili cijeli svijet
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Više nitko ne može reći da pravoslavci jednostavno nemaju sreće
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Austrija: Strani političari više neće moći da mitinguju
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» ŽESTOKA REAKCIJA SRPSKOG DRŽAVNOG VRHA NA JUNCKEROVO PISMO: ‘To više neće moći tako!’
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Austrija: Strani političari više neće moći da mitinguju
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» ŽESTOKA REAKCIJA SRPSKOG DRŽAVNOG VRHA NA JUNCKEROVO PISMO: ‘To više neće moći tako!’
Page 4 of 8