lekom protiv malarije vec lecimo coronu...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: lekom protiv malarije vec lecimo coronu...
Mogli su malo vise lizat kurvama po lukama :DUnimatrix_Zero wrote:omni wrote:Za skorbut je lijek sve sto ima C vitamin.Unimatrix_Zero wrote:pa kiseli kupus je izlijecio npr skorbut,bolest od koje su masovno umirali engleski mornari,krkali su mesinu i imali jdnolicnu ishranu,doktori su se javljali sa idejom kiselog kupusa ali jedno 100 godia je to bilo odbacivano takva ideja,onda je valjda na kraju neko rekao ajmo probati taj kiseli kupus i mornari prestali masovno umirati
da ali jebiga valjda nisu imali samoposlugu na brodu
omni- Posts : 7009
2014-04-12
ebenica wrote:mislim da misliš na sol ne na kupus, preporuka dana, knjiga shogun, prvih 200 stranica je o prehrani mornara i kako im je sol pomogla.Unimatrix_Zero wrote:pa kiseli kupus je izlijecio npr skorbut,bolest od koje su masovno umirali engleski mornari,krkali su mesinu i imali jdnolicnu ishranu,doktori su se javljali sa idejom kiselog kupusa ali jedno 100 godia je to bilo odbacivano takva ideja,onda je valjda na kraju neko rekao ajmo probati taj kiseli kupus i mornari prestali masovno umirati
jebiga ja sam bas citao za kiseli kupus,neznam kako su rijesii problem da im se voda ne kvari,zajebani su bili ti jedrenjaci
omni wrote:Mogli su malo vise lizat kurvama po lukama :DUnimatrix_Zero wrote:omni wrote:Za skorbut je lijek sve sto ima C vitamin.Unimatrix_Zero wrote:pa kiseli kupus je izlijecio npr skorbut,bolest od koje su masovno umirali engleski mornari,krkali su mesinu i imali jdnolicnu ishranu,doktori su se javljali sa idejom kiselog kupusa ali jedno 100 godia je to bilo odbacivano takva ideja,onda je valjda na kraju neko rekao ajmo probati taj kiseli kupus i mornari prestali masovno umirati
da ali jebiga valjda nisu imali samoposlugu na brodu
znas onaj vic,pitaju kapetana kuku kako je izgubio oko,kaze svrbilo me bilo oko a zaboravio sam da vise nemam prste nego kuku,znao sam i kako je izgubio ruku ali sam zaboravio sjeticu se
naranče, limuni i sol. nešto s kiselinama, nemam poima.Unimatrix_Zero wrote:ebenica wrote:mislim da misliš na sol ne na kupus, preporuka dana, knjiga shogun, prvih 200 stranica je o prehrani mornara i kako im je sol pomogla.Unimatrix_Zero wrote:pa kiseli kupus je izlijecio npr skorbut,bolest od koje su masovno umirali engleski mornari,krkali su mesinu i imali jdnolicnu ishranu,doktori su se javljali sa idejom kiselog kupusa ali jedno 100 godia je to bilo odbacivano takva ideja,onda je valjda na kraju neko rekao ajmo probati taj kiseli kupus i mornari prestali masovno umirati
jebiga ja sam bas citao za kiseli kupus,neznam kako su rijesii problem da im se voda ne kvari,zajebani su bili ti jedrenjaci
Guest- Guest
C vitamin, vruća voda i soda bikarbona.ebenica wrote:naranče, limuni i sol. nešto s kiselinama, nemam poima.Unimatrix_Zero wrote:ebenica wrote:mislim da misliš na sol ne na kupus, preporuka dana, knjiga shogun, prvih 200 stranica je o prehrani mornara i kako im je sol pomogla.Unimatrix_Zero wrote:pa kiseli kupus je izlijecio npr skorbut,bolest od koje su masovno umirali engleski mornari,krkali su mesinu i imali jdnolicnu ishranu,doktori su se javljali sa idejom kiselog kupusa ali jedno 100 godia je to bilo odbacivano takva ideja,onda je valjda na kraju neko rekao ajmo probati taj kiseli kupus i mornari prestali masovno umirati
Nisam iz živog zida, korone mi.
Guest- Guest
čitala si shoguna 100% . šmokljan.Ra wrote:C vitamin, vruća voda i soda bikarbona.ebenica wrote:naranče, limuni i sol. nešto s kiselinama, nemam poima.Unimatrix_Zero wrote:ebenica wrote:mislim da misliš na sol ne na kupus, preporuka dana, knjiga shogun, prvih 200 stranica je o prehrani mornara i kako im je sol pomogla.Unimatrix_Zero wrote:pa kiseli kupus je izlijecio npr skorbut,bolest od koje su masovno umirali engleski mornari,krkali su mesinu i imali jdnolicnu ishranu,doktori su se javljali sa idejom kiselog kupusa ali jedno 100 godia je to bilo odbacivano takva ideja,onda je valjda na kraju neko rekao ajmo probati taj kiseli kupus i mornari prestali masovno umirati
Nisam iz živog zida, korone mi.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ISTRAŽNI ODBOR ZA CORONU
» Liječnica iz Srbije umrla od malarije
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Potvrđena optužnica protiv Sabahudina Kajdića za zločine protiv Bošnjaka u Prijedoru
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Liječnica iz Srbije umrla od malarije
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Potvrđena optužnica protiv Sabahudina Kajdića za zločine protiv Bošnjaka u Prijedoru
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
Page 2 of 2