Trump na aparatima : 11,110 novozaraženih u Americi u samo jedan dan
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Trump na aparatima : 11,110 novozaraženih u Americi u samo jedan dan
strasnodebotoijusto wrote:U AMERIČKOJ državi Virginiji preminuo je župnik Landon Spradlin, čovjek koji je tvrdio da je pandemija koronavirusa dio medijske kampanje protiv predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.
66-godišnjaku se stanje pogoršalo tijekom misionarskog putovanja. Hospitaliziran je u bolnici u North Carolini gdje je završio na respiratoru, a ubrzo nakon toga je preminuo.
Spradlin je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj se sprdao s ozbiljnošću pandemije koronavirusa usporedivši je sa svinjskom gripom. Cijelu situaciju je prozvao masovnom histerijom u cilju rušenja Donalda Trumpa.
prokleti tramp
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
nego deboslaveprckov wrote:strasnodebotoijusto wrote:U AMERIČKOJ državi Virginiji preminuo je župnik Landon Spradlin, čovjek koji je tvrdio da je pandemija koronavirusa dio medijske kampanje protiv predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.
66-godišnjaku se stanje pogoršalo tijekom misionarskog putovanja. Hospitaliziran je u bolnici u North Carolini gdje je završio na respiratoru, a ubrzo nakon toga je preminuo.
Spradlin je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj se sprdao s ozbiljnošću pandemije koronavirusa usporedivši je sa svinjskom gripom. Cijelu situaciju je prozvao masovnom histerijom u cilju rušenja Donalda Trumpa.
prokleti tramp
imal u ovoj prici dodano malo fake arome
ono malo nesto izbacis, malo zamjesis arome sa strane I tako privuces musteriju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
što je fake?
da NY ima više zaraženih od cijele EU?
u tri dana trump od: ne plaćamo radnike da ne rade, do svakome po 1200usd
da NY ima više zaraženih od cijele EU?
u tri dana trump od: ne plaćamo radnike da ne rade, do svakome po 1200usd
2014-12-30
vrlo interesantno izlaganje stručnjaka koji djeluje vrlo upućeno u problematiku.... jebeno ako je čovjek u pravu, pogotovo kad je u pitanju liječenje mlađih ljudi a završi sa smrtnim ishodom...nakaza wrote:
2015-08-08
michaellcmacha wrote:vrlo interesantno izlaganje stručnjaka koji djeluje vrlo upućeno u problematiku.... jebeno ako je čovjek u pravu, pogotovo kad je u pitanju liječenje mlađih ljudi a završi sa smrtnim ishodom...nakaza wrote:
Valja poslušati različita mišljenja stručnjaka. Ovo je isto interesantno razmišljanje
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Taj virus je najvjerojatnije iscurio iz kineske biološke laboratorije.
Čuo sam da takva laboratorija postoji baš u području tog grada Wuhana
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
interesantno kako se te stručnjake ne trpa u zatvor jer očito govore dijametralno suprotno od ovog što se sprovodi... onaj drugi nijemac tvrdi da je ovolika smrtnost moguće i uzrokovana preagresivnim liječenjem, nije da ga podržavam ali ni njega nešto pretjerano ne napadaju...nakaza wrote:michaellcmacha wrote:vrlo interesantno izlaganje stručnjaka koji djeluje vrlo upućeno u problematiku.... jebeno ako je čovjek u pravu, pogotovo kad je u pitanju liječenje mlađih ljudi a završi sa smrtnim ishodom...nakaza wrote:
Valja poslušati različita mišljenja stručnjaka. Ovo je isto interesantno razmišljanje
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a jesi čuo ko je uzjebo pijesak u onoj turkmenistanskoj pustinji, evo ga curi posvuda i otežava disanjeRingo10 wrote:Taj virus je najvjerojatnije iscurio iz kineske biološke laboratorije.
2015-08-08
A naši to ne rade, ne guraju ih odmah na respirator, samo kada više ne može disati, i uspavaju ih, nema tipkanja na mob i respirator.michaellcmacha wrote:vrlo interesantno izlaganje stručnjaka koji djeluje vrlo upućeno u problematiku.... jebeno ako je čovjek u pravu, pogotovo kad je u pitanju liječenje mlađih ljudi a završi sa smrtnim ishodom...nakaza wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
21 tisuća novozaraženih i 450 umrlih u jednom danu u Sjedinjenim državama.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2170026
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aj longi, top lista 5RayMabus wrote:21 tisuća novozaraženih i 450 umrlih u jednom danu u Sjedinjenim državama.
treba naći tekstove u kini je došlo do proboja virusa izvan pokrajine hubei, a mi pričamo o susjednim pokrajinama koje također broje po stotinjak milijuna ljudi međutim nigdje nisu poduzete mjere kao u pokrajini hubei i gradu wuhanu... to je nemoguće ako je virus tako virulentana a bolest tako infektivna do sad je moralo nastati još neko veće žarište u nekoj od susjednih pokrajina a i nemoguće je da im se toliko veliki broj ljudi oporavio i da nemaju naknadnih smrti s obzirom da je poznato da kinezi imaju dosta jebenih problema sa visokim tlakom u srednjim pa i u mlađim slojevima populacije a ispada da je kod njih u jednom trenutku sve stalo kad su negativni brojjevi u pitanju...
2015-08-08
Imati u vidu da postoji vec oko 40tak mutacija..
Guest- Guest
pa to, cifre im se ne mjenjajumichaellcmacha wrote:treba naći tekstove u kini je došlo do proboja virusa izvan pokrajine hubei, a mi pričamo o susjednim pokrajinama koje također broje po stotinjak milijuna ljudi međutim nigdje nisu poduzete mjere kao u pokrajini hubei i gradu wuhanu... to je nemoguće ako je virus tako virulentana a bolest tako infektivna do sad je moralo nastati još neko veće žarište u nekoj od susjednih pokrajina a i nemoguće je da im se toliko veliki broj ljudi oporavio i da nemaju naknadnih smrti s obzirom da je poznato da kinezi imaju dosta jebenih problema sa visokim tlakom u srednjim pa i u mlađim slojevima populacije a ispada da je kod njih u jednom trenutku sve stalo kad su negativni brojjevi u pitanju...
ne vjerujem da im se nije probio daljea
al skidaju karantenu
znaci nes znaju sto drugi ne znaju
imam osjecaj da kinezi igraju neku svoju igru
ne znam tko tu što igra ali nemoguće je da ti ili ja ili ne znam tko od nas običnjaka tu vidi neke nelogičnosti a da to ne vide i oni koji bi trebali vidjeti tipa američki znanstvenici, ili bilo koji drugi... ovdje definitivno nešto ne klapaLeviathan2 wrote:pa to, cifre im se ne mjenjajumichaellcmacha wrote:treba naći tekstove u kini je došlo do proboja virusa izvan pokrajine hubei, a mi pričamo o susjednim pokrajinama koje također broje po stotinjak milijuna ljudi međutim nigdje nisu poduzete mjere kao u pokrajini hubei i gradu wuhanu... to je nemoguće ako je virus tako virulentana a bolest tako infektivna do sad je moralo nastati još neko veće žarište u nekoj od susjednih pokrajina a i nemoguće je da im se toliko veliki broj ljudi oporavio i da nemaju naknadnih smrti s obzirom da je poznato da kinezi imaju dosta jebenih problema sa visokim tlakom u srednjim pa i u mlađim slojevima populacije a ispada da je kod njih u jednom trenutku sve stalo kad su negativni brojjevi u pitanju...
al skidaju karantenu
2015-08-08
ma mutacije su nebitne za one koji su stekli imunitet na taj soj, price koje prodaju majstori iz farmacije su zakuracznam to jer mi je tast farmaceuti to jebeno visoke kvalifikacijeLegendovich wrote:Imati u vidu da postoji vec oko 40tak mutacija..
ne znam jesi li skuzio da gripu dobijes svakijeh 5 i vise godina, toliko traje dok tijelo ne zaboravi
oni mi je pricao za pokuse s malarijom, neki afrikaneri koji su imali imunitet na istu su nakon 6 godina oboljevali kad su se vracali u svoje vukojebine
a virus malarije mutira isto kao i svaki virus, no njihovi suseljani koji su ostajali dole su samo nadogradjivali imunitet dok ga je odseljeni afrikaner gubio totalno
naravno, imas i dole afrikanera koji oboljevaju od malarije, narocito ako se ista nije pojavljivala par godina i odjedared bum,
nakon buma i par mrtvijeh opet nestane, ode u druga podrucja na koja se prima
i tako cirkulira
ako vec imas imunitet na gripu recimo, bar sto se mene tice, ja osjetim blage simptome, smrcanje i kihanje, rjetko kad grebuckanje u grlu koji projdu za dan dva
znaci samo se apdejtam
priroda se pobrinula za sve, nisu virusi kreirani bezveze ko ni bakterije,bit ce opasno jer ljudi pokusavaju modificirat viruse i bakterije a znanje im je preograniceno a pobude da ne pricamo
il kinezi ne dostavljaju podatke il je svijet popusio kinesku pricumichaellcmacha wrote:ne znam tko tu što igra ali nemoguće je da ti ili ja ili ne znam tko od nas običnjaka tu vidi neke nelogičnosti a da to ne vide i oni koji bi trebali vidjeti tipa američki znanstvenici, ili bilo koji drugi... ovdje definitivno nešto ne klapaLeviathan2 wrote:pa to, cifre im se ne mjenjajumichaellcmacha wrote:treba naći tekstove u kini je došlo do proboja virusa izvan pokrajine hubei, a mi pričamo o susjednim pokrajinama koje također broje po stotinjak milijuna ljudi međutim nigdje nisu poduzete mjere kao u pokrajini hubei i gradu wuhanu... to je nemoguće ako je virus tako virulentana a bolest tako infektivna do sad je moralo nastati još neko veće žarište u nekoj od susjednih pokrajina a i nemoguće je da im se toliko veliki broj ljudi oporavio i da nemaju naknadnih smrti s obzirom da je poznato da kinezi imaju dosta jebenih problema sa visokim tlakom u srednjim pa i u mlađim slojevima populacije a ispada da je kod njih u jednom trenutku sve stalo kad su negativni brojjevi u pitanju...
al skidaju karantenu
ne mogu vjerovati da analitički sustavi koji su u stanju procesirati milijune ne podataka nego opcija sa pitaj boga koliko ubačenih parametara, mogu samo tako zablesirati i ne vidjeti te nelogišnosti... ali isto tako ako je taj analitički sustav prokušio da su kinezi tu nešto pakljali nemoguće je da nema nikakve reakcije... tu nisu bitni dokazi, tu se radi o stupnju uvjerenosti da je netko nešto počinio ili čini...
2015-08-08
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U J Americi ništa novo, samo još jedan državni udar.
» Lošo:Trump je u pravu.Dolazi vrijeme obračuna sa lažnim antifašistima ne samo u Americi.
» Stravican pokolj u Americi.Ubijeno petoro djece i jedan muskarac
» Trump postao stripovski negativac u Spidermanu i Captain Americi
» Trump uvodi ratno stanje u Americi i ostaje predsjednik
» Lošo:Trump je u pravu.Dolazi vrijeme obračuna sa lažnim antifašistima ne samo u Americi.
» Stravican pokolj u Americi.Ubijeno petoro djece i jedan muskarac
» Trump postao stripovski negativac u Spidermanu i Captain Americi
» Trump uvodi ratno stanje u Americi i ostaje predsjednik
Page 6 of 7